Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η “καρδιά” της παγκόσμιας πάλης χτυπά στο Λουτράκι (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
  • Yπέρλαμπρη η τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ολυμπιακής Πάλης Βετεράνων, στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο «Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι.

 

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης, Θοδωρής Χαμάκος, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της διεθνούς Ομοσπονδίας Πάλης (UWW)  και ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, οι οποίοι μάλιστα τιμήθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης.

 

Στην πρώτη ημέρα των αγώνων οι σπουδαίες αναμετρήσεις, το πάθος και το πλούσιο θέαμα κυριάρχησαν, ενώ δεν έλειψαν και οι διακρίσεις, καθώς από ελληνικής πλευράς ο Δημήτρης Αθανασιάδης άγγιξε το βάθρο των νικητών, καταλαμβάνοντας την 5η θέση.

 

Μετά το τέλος των αγώνων η Ομοσπονδία του Ιράν δώρισε στην Ελληνική Ομοσπονδία δύο βιβλία με παραδοσιακό παλαιστικό υλικό ως δείγμα φιλίας.

 

Δ. Τραμπάκουλας: «Ελπίζουμε σε μεγαλύτερη εξωστρέφεια»:

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Δημήτρης Τραμπάκουλας στον χαιρετισμό του τόνισε: «Με μεγάλη τιμή και χαρά σας καλωσορίζω στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων Ολυμπιακής Πάλης που διεξάγεται στην Ελλάδα. Νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος που η χώρα μου συνεχίζει να πραγματοποιεί πολύ μεγάλους αγώνες.

Από το προηγούμενο Σάββατο έως την ερχόμενη Κυριακή 1000 αθλητές θα αγωνιστούν στο πανέμορφο Λουτράκι και θα στείλουν το ηχηρό μήνυμα ότι ο αθλητισμός δεν τελειώνει ποτέ. Μία πολύ μεγάλη διοργάνωση που ενισχύει την Ελλάδα και το Λουτράκι σε πολλούς τομείς. Αυξάνει τον αθλοτουρισμό και μάλιστα σε μη τουριστική περίοδο και δίνει την ευκαιρία στους Ελληνες αθλητές να αγωνιστούν σε Παγκόσμια πρωταθλήματα  με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

κ. Υπουργέ για μία ακόμη φορά σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα στην ελληνική Πάλη και ελπίζουμε στην στήριξή σας για ακόμη μεγαλύτερη εξωστρέφεια.

Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Θοδωρή Χαμάκο που στηρίζει τις προσπάθειες της ελληνικής Πάλης και είναι πάντα κοντά μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα να απολαύστε τη διαμονή σας στην Ελλάδα και να δούμε σπουδαίους αγώνες χωρίς τραυματισμούς.

 

Βρούτσης: «Ανακοινώνω πως σε ένα μήνα από τώρα, η στέγη της πάλης στο Ολυμπιακό Χωριό θα είναι έτοιμη»

Ο Αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή έναρξης των Αγώνων επεφύλασσε μία σπουδαία είδηση. Όπως ανακοίνωσε η στέγη της πάλης στο Ολυμπιακό Χωριό θα είναι έτοιμη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Κύριε πρόεδρε, αντιπρόεδρε της παγκόσμιας πάλης και εκπρόσωποι της ομοσπονδίας, φίλες και φίλοι του αθλήματος και φίλοι διαιτητές. Θέλω να σας καλωσορίσω κυρίως όλους τους αθλητές και τους παράγοντες της πάλης, ειδικά από τις άλλες χώρες, που ήρθαν  να τιμήσουμε την εκδήλωση αυτή. Σας καλωσορίζω και σας υποδέχομαι στη χώρα που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, στη χώρα που γεννήθηκε ο αθλητισμός, στη χώρα που γεννήθηκε η πάλη, το άθλημα στο οποίο αγωνίζεστε και αγαπάτε.

Εύχομαι στους διοργανωτές να φιλοξενήσετε μία ωραία διοργάνωση και να αναδείξετε το άθλημα. Εγώ θα είμαι δίπλα στη πάλη γιατί είναι ενα ξεχωριστό άθλημα που συνδυάζει πολλά πράγματα. Εδώ γεννήθηκε η πάλη. Είναι το δυσκολότερο άθλημα από επίπεδο άθλησης, αλλά και ένα άθλημα που θέλει έξυπνο χειρισμό. Ο συνδυασμός ευφυΐας και δυνατού σώματος είναι που κάνει την πάλη να ξεχωρίζει και γι’ αυτό θέλω να είμαι κοντά στο άθλημα. Εχω ξαναπεί πως ότι χρειαστείτε θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας» ανέφερε ο υπουργός που στη συνέχεια ανακοίνωσε και μία ευχάριστη είδηση.

«Ανακοινώνω πως σε ένα μήνα από τώρα, η στέγη της πάλης στο Ολυμπιακό Χωριό θα είναι έτοιμη. Σε ένα μήνα θα κάνουμε τα εγκαίνια» δήλωσε μέσα σε χειροκροτήματα».

 

Χαμάκος: «Συγχαρητήρια στην ΕΛΟΠ για την μεγάλη συμμετοχή»

Ο αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Θεόδωρος Χαμάκος, που τιμήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδίας Πάλης, έδωσε συγχαρητήρια για την μεγάλη συμμετοχή στη διοργάνωση και κήρυξε την έναρξη των αγώνων.

Αναλυτικά είπε: «Φίλοι, αθλητές, προπονητές, διαιτητές. Καλώς ήρθατε στο Λουτράκι για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων. Εκ μέρους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας σας ευχόμαστε καλή επιτυχία. Οφείλουμε να δώσουμε πολλές ευχαριστίες στην Ελληνική Ομοσπονδία για την ανάληψη και την πολύ μεγάλη συμμετοχή της διοργάνωσης.

Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στον δήμαρχο Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη για την διοργάνωση.

Υφυπουργέ Αθλητισμού χαιρόμαστε και είμαστε σίγουροι ότι η βοήθεια σας στην Πάλη θα είναι πολύτιμη.

Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Καρλ Μάρτιν Ντίτμαν μέλος του Μπιρό και Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πάλης για να απευθύνει ένα χαιρετισμό.

Εκ μέρους του εκτελεστικού γραφείου κηρύσσω την επίσημη έναρξη των Αγώνων Βετεράνων».

 

 

 

Γ. Γκιώνης: «Θα είμαστε στο πλευρό της Πάλης»

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων με την σειρά του δήλωσε: «Σας καλωσορίζω στο Λουτράκι. Εύχομαι να έχετε μία όμορφη διαμονή και να απολαύσετε τους αγώνες. Είναι τιμή για εμάς που φιλοξενούμε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Είμαστε δίπλα στη Πάλη και θα συνεχίσουμε να είμαστε, προκειμένου να έρθουν και άλλες μεγάλες διοργανώσεις στην πόλη μας.»

 

Το χορευτικό τμήμα παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μελεγκάβι» έδωσε το παρών, με παραδοσιακούς χορούς και όμορφες φορεσιές!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Η καρδιά της Ελλάδος χτυπάει στo New York σήμερα 😜😜Σήμερα γάμος γίνετε σε ωραίο περιβόλι ,σήμερα αποχωρίζεται η μάνα από την κόρη ,γαμπρε την νύφη να αγαπάς μα μην την εμαλωνεις «δις 😜Ομιλω για τον γάμο του προέδρου Κασσελακη αν δεν το καταλάβατε !!Ελπιζω σε κανα αποκλειστικό του loutrakiblog να μην τα μαθαίνουμε από άλλου !!

  2. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Έκανα μια ανάλυση φίλε Νίκο αλλά μαλλον δεν θα το έστειλα καλά 🤔Για το ιατρικό και δικαστικό δεν θα πω κάτι γιατί είναι βρώμα η δουλειά !!Στο αγωνιστικό κομμάτι οσο έγινε δηλαδή ο Ολυμπιακός είχε λίγο πρόβλημα στο κέντρο με κάτι απώλειες που είχε και ο έξυπνος γιαγιάς ο Γιοβάνοβιτς χτύπησε εκεί και έδωσε την ευκαιρία στον Παο να φανεί επικίνδυνος και να κερδίζει στο πρώτο μέρος !Στο δεύτερο και αφού ισοφάρισε ο θρύλος δεν ξέρω τι θα γινοταν !!Χτες παντως που έπαιξε κομπλέ στο κέντρο με τους Χαμμερς φανηκε η διαφορά !!Χτες η ΑΕΚ και η Παναθα δεν τα κατάφεραν στην Ευρώπη δυστυχως !Αυτος ο ΠΑΟΚ έκανε σκωτσέζικο ντουζ εκεί στην Αμπερντιν και έγινε μάγκας και έχει περάσει από την τριτη αγωνιστική στον επόμενο γυρο !!Ο ολυμπιακος τώρα και στα τρία ματς στο Ευροπα έπαιξε καλά αλλά είχε τα θέματα του και μπορούσε τουλαχιστον να είχε περισοτερους βαθμούς !!Τελος πάντων !!Περιμενω να κανονίσω τα εισητηρια να πάω με τους γιούς μου στο Λονδίνο για το μας τς με την Γουεστ Χαμ !!Αντε γεια μας Ελπιζω να το στείλω καλά και να περάσει 😉⚽️🧨

  3. Μόνο στην πάλη δεν ρίχνουν κροτίδες οι επιστήμονες. Παλαιότερα ο διαιτητής διέκοψε παιχνίδι μας στην Τούμπα κατακυρώνοντάς το υπέρ των ολυμπιακών, επειδή έπεσε μέσα στο γήπεδο χαρτί υγείας και φοβήθηκαν οι αντίπαλοι μην τους πιάσει κόψιμο! Η διακοπή λοιπόν και η κατακύρωση του αγώνα στον ΠΑΟ ήταν δίκαιη. Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη ή τα καρβέλια καρβέλια και οι φρατζόλες φρατζόλες.

  4. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆😂😂😂😂μιλάει ο παοκακιας ο μαου μαου για την Τούμπα για ατμόσφαιρες κλπ !Μας κούφανε και αυτός σαν τον Χουανκαρ !!Στο ποιο ήσυχο ντέρμπι που έγινε ποτε τα τελευταία χρόνια διακοπή ένα ματς όχι από τον διαιτητή όπως γινετε συνηθως αλλά από την ομάδα του ΠΑΟ 😂😂Τουλαχιστον το χαρτί υγειας που μας λέει ο παοκακιας χτύπησε και κάποιον !Στο καραισκακη η κροτίδα ,την ΅άκουσε «κάποιος 😂😂Δικαιοσύνη ελληνική 😂Περαστικα και στον ΠΑΟΚ

  5. Διακοπτουμε το προγραμμα μας για μιαν εκτακτη ειδηση της τελευταιας στιγμης! Συνδεώμεθα ευθυς αμεσως, με το γηπεδο “Γεώργιος Καρα’ι’σκάκης”, μιας και εχωμεν αυτην την ωρα, βαρυνουσες, βαρυσημαντες, καθως επισης και βαρυγδουπες δηλωσεις, του προέδρου της super league, αλλα συγχρονως και Ηγέτη του Ολυμπιακού, κυρίου Ευαγγέλου Μαρινάκη: “Ελληνίδες, Έλληνες, κύριες μου και κύριοι, συντρόφισσες και σύντροφοι, ως γνωστον την Κυριακη 22/10 του σωτηριου ετους 2023 και ωρα εννεα και τριαντα περιπου μετα μεσημβριας, ο ποδοσφαιριστης του Παναθηνα’ι’κού, αυτος ο κύριος… Χουνκιάρ Μπεγιεντί – συγγνωμη, αυτος ο κύριος Χουανκάρ, ηθελα να πω, και απλως εμπερδευθην προς στιγμην, με ετουτη την γνησια και αυθεντικη, καθως και γνωστη πολίτικη (αλλά Μαρίας Εκμετσίογλου), συνταγη και τροφη, εδεχθει, που λετε, μια φωτοβολιδα… κρατους – λαμψεως – ε και προς τι λοιπον (της ολης υποθεσεως), το τοσο φοβερον και τρομερον?! Οπως και να ‘χει, ειναι λιαν ανεπιτρεπτον, καθως επισης και καθολαν ανεπιτρεπτον, οσο ακομη και αποτελει και ενα αισχοτατον αισχος, που συνεβει αυτο! Ακους εκει να το τολμησει και να κατσει και να… δεχθει, ως μην ειχε κανενα απολυτως δικαιωμα και ως μην οφειλε, ετουτη την προαναφερθεισα φωτοβολιδα κρατους λαμψεως, ο εν λογω αυτος κακοηθης και αναιδης, οσο επίσης και θρασυτατος “πρασινος” ποδοσφαιριστης! Θα του υποβαλω, ευθυς αμεσως, μηνυση και αγωγη, για συκοφαντικη δυσφημιση, αλλα και για διαταραξη ωραριου κοινης ησυχιας, σας ζητω και παλι συγγνωμη, μιας και για διαταραξη της ομαλης διεξαγωγης του ποδοσφαιρικου αγωνος ΟΣΦΠ – ΠΑΟ – εν προκειμενω – σας ομιλω, και θα τον καθισω εις (του κακουργιοδικειου) το σκαμνι, ουτως ωστε να τον κλεισω, ει δυνατον και τρις ισοβιως, (αυτον τον π…..), εις τα αδυτα και βαθη του Κορυδαλλεως, το “κελι 33″ και την φυλακη”. Τασος

  6. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆🧨🧨🧨Μας κουφανε το παοκακι του μπλογκ σαν τον Χουανκαρ του βαζελου !!Μιλανε για «επιστήμονες «οι μαου μαου της Τούμπας μου τα μόνα που δεν έχουν πετάξει στο γήπεδο είναι σύκα και καρβέλια !!Ατιμη Μαλαματίνα 🥃🥃τους χτυπάει στον εγκέφαλο μαλλον !!Ρε εσυ παοκακι στο ποιο ήσυχο ντέρμπι τα τελευταία χρόνια και κατάφεραν να τιμωρήσουν τον Θρύλο 😂😂Αυτά μόνο στο Ελλαντα να βλεπεις !!Κοψιμο έπιανε την ομάδα σου για καμία 50αρια χρόνια οταν πέρναγαν τα Τεμπη και κατέβαιναν στην Αθήνα !Μεχρι και ο Απολλων και ο Εθνικός σας είχαν στην φάπα !!Μην κοιτας τα τελευταία χρόνια της εξυγίανσης που λόγο του Τσετσένου και τα συνετέ ρακιά του κανείς κανένα αποτέλεσμα οταν ερχεσε στη πρωτεύουσα !!Ελπιζω να το στείλω αυτή την φορά !Αντε γεια μας

  7. Για την πάλη λέει το άρθρο. Τί γράφετε ο καθένας? Δίνετε έτσι αφορμή και στον 60άρη να ξεκινήσει πάρλα και να διαιολογήσει το Derby…των δολοφονικών κροτίδων ως το πιο ήσυχο που έγινε ποτέ. Επικεντρωθείτε στην πάλη λοιπόν και μην του δίνετε δικαιώματα να αποπροσανατολίζει αναγνώστες-συντάκτες. Στην άκρη.

  8. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Γεια σου ρε Τάσο με τα ωραία σου 😜Μπορεί να μην συμφωνο αλλά πολύ πετυχημένο το σχόλιο σου !Οπως πάντα μεταξύ σοβαρού και αστείου και με τον δικό σου τρόπο την έριξες και εσυ την κροτίδα σου για τον αγαπημένο σου Μαρινάκη ,και λίγο για τον Ολυμπιακό !?Εγω θα διαφωνήσω παντως για την κροτίδα ,φωτοβολίδα τι ήταν τελος πάντων αυτή 🧨Η κροτίδα ήταν κρότου πείνας και για αυτο πλάκωσαν τα παλικάρια του Ιβαν τις πίτσες στα αποδυτήρια 🍕🍕Αυτο τόσα χρόνια στα γήπεδα ρε εσυ Τάσο μου να παραγελνουν πίτσες μια ομάδα ενώ το παιγνίδι δεν ξέρουμε τι θα γινοταν ,αν θα γινοταν κλπ είναι καινούργιο κόλπο !!Να μου πεις και εκεί στο VAR τρώνε πιτόγυρα και κεμπάπ οι πίτσες μας χάλασαν !Παντως με το που ισοφάρισε ο θρύλος και ακόμα πανηγύριζαν οι γάβροι έγινε το μπαμ !!Ευκαιρια θα πω εγώ έψαχνε η Παναθα και της έκατσε ταμάμ η κρότου πείνας που λέω και εγώ !!Οπως είπα και στον παοκακια μας ποιο πάνω το ντέρμπι ήταν από τα ποιο ήσυχα που έχουμε δει τουλαχιστον τα τελευταία χρόνια αλλά ειπαμε ότι πει ο γιατρός 😉Την Καλημερα μου από την Ουαλλια φίλε μου καλε Τάσο

  9. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Συνεχίζω και σήμερα με τον Παοκακια και τους επιστήμονες του !!Δεν μας λέει για τα σεμινάρια που κάνουν οι επιστήμονες εκεί στην Σαλονικα καθημερινά μπορώ να πω με τα τσεκούρια τα ρόπαλα και από τύχη δεν έχουμε και θύματα !!Δεν λέω ότι και στην Αθήνα δεν γίνονται τα ίδια και χειροτερα αλλά αυτο που μου την δινει στα νεύρα είναι καλή ώρα ο μικορος μας φίλος ο παοκακιας να τα βάλει πάλι με το Ολυμπιακό !!Στην Ελλάδα για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ και Ολυμπιακός !!Τι να κάνουμε αυτά είναι κόμπλεξ !!Ρε εσυ παοκακι επειδη τον Αντρέα δεν τον ξερεις και καλό είναι να μην του χωνεσε γιατί δεν σε παίρνει !Ετσι για την ιστορια να σου πω ότι τότε στο ματς που είχαν μπει μέσα οι γάβροι και κυνήγαγαν τον Δημοπουλο ημουν στο γήπεδο που έριξε ο Σαλιαρελης το «επιστήμονες «Μπήκαν να τον πλακώσουν για πολλούς λόγους που δεν είναι της ώρας!Δεν έριξαν φωτοβολίδα να σκοτώσουν τον Μηλιώκα στην Λάρισα ,που και εκεί ημουν μέσα στο γήπεδο και θα το θυμαμε για όλη μου την ζωή το περιστατικό !Μπορω να ΔΟΥ γράφω ώρες και προσεχε γιατί εσυ εισε και κουτός ,δεν υπερασπίζομαι τον Ολυμπιακό και τους επιστήμονες του αλλά πριν πούμε και κατηγορήσουμε τον άλλον να κοιταμε τα δικά μας χάλια !!Και το ξαναλεω !Το ποιο ήσυχο ντέρμπι και τιμωρήθηκε άδικα θα πω εγώ την ομάδα !!Σορρυ για το μεγάλο σχόλιο παιδιά

  10. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Ε να μην του ρίξω τώρα του 0640 μια κροτίδα που μου βγαίνει με κόκκινο 😜😜Μας λέει και 60αρη 😜😜Ναι βρε φίλε για την πάλη είναι το άρθρο ,και πάλη κάναμε όπως βλέπεις εδώ !!Εγω ο φουκαρας 😜😜για τον γάμο του Κασελλακη έγραψα 😂😂και του είπα και ένα τραγούδι του γάμου παραδοσιακό !!Μετα ο φίλος ο Νίκος ζήτησε να κάνω μια ανάλυση για το ντέρμπι 😜και αναγκαστικά την εκανα !Τωρα το άρθρο το χάλασε το παοκακι με τα χαρτιά υγειας 😂😂Από εκείνον να ζητήσεις τον λόγο !!Τωρα να σε ρώταγα τι ομάδα εισε δεν έχει νόημα !Σιγουρα δεν εισε ολυμπιακακιας ,που σημαίνει ότι έχετε κόμπλεξ κατωτεροτητας !!Το ποιος αποπροσανατολίζει Αστο μεγαλε κάνει τζιζζ !!Αντε και ένα τελευταίο να σε κουφάνω και εσένα με την κροτίδα του Αντρέα !!Θελετε δεν θέλετε η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα είναι ο θρύλος και αυτο δεν αλλάζει και ουτε θα το αλλάξει κανείς !Για αυτο Λοιπον οσο και να τον πολεμούν και να του βάζουν εμπόδια απλός σκάβουν οι ίδιοι τον λάκο τους !!Αντε γεια μας

  11. Αγαπητέ μου Αντρέα, η όλη ουσία του πράγματος βρίσκεται σε αυτό που θα αναφέρω και θα πω. Ξεκινώ, λοιπόν! Εν ευθέτω χρόνο (και με αφορμή τα όσα συνέβησαν εις το περιβόητο αυτό ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός), Ο Γιάννης Αλαφούζος επιτέλους δεν άντεξε και ξεσπώντας είπε “πως ο,τι ο Ολυμπιακός είναι το παραχα’ι’δεμένο και κακομαθημένο παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και γενικότερα του ελληνικού αθλητισμού”. Εν μέρει με αυτό είπε ο Αλαφούζος, εγω συμφωνώ, μιας και ο πρόεδρος του ΠΑΟ, δεν το είπε ακριβώς σωστά: ότι δηλαδή, το παραχα’ι’δεμένο, όσο επίσης κακομαθημένο τέκνο του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού, είναι ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ, ο Ευάγγελος Μαρινάκης, αναμφιβόλως, αδιαμφισβητήτως, βεβαίως και ασφαλώς: Και ευθύς αμέσως, εξηγούμε (επιχειρηματολογώντας, πάντα ), αγαπητέ μου Αντρέα, το λοιπόν: Τα τελευταία πέντε (5) χρονάκια, δηλαδή από το σωτήριον έτος. 2018 έως και τα τώρα, το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου… επιτρέπεται(!!) να το διεκδικούν όλες οι ομάδες και δη ισότιμα και επί ίσοις όροις, αυτές! Απόδειξη τούτου, είναι πως την τελευταία αυτή προαναφερθήσα πενταετία, η χώρα μας είχε τρεις διαφορετικούς πρωταθλητές (κοινώς τις σαφέστα, αλλά και εν δυνάμει καλύτερες – σε αυτή την περιοδο – ομάδες), αναφέρομαι κατά χρονική σειρά στην ΑΕΚ, στον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό (και μάλιστα, δύο φορές), και ξανά φέτος, στην ΑΕΚ. Ε, Αντρικό μου, αυτό είναι που δεν του αρέσει, δεν το επιθυμεί, δεν το ανέχεται, αλλά ούτε επίσης και θέλει και μπορεί να το χωνέψει με τίποτα και με καμία δύναμη, τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και μαζί με αυτόν, και οι διάφοροι, κολαούζοι του, οι παρατρεχάμενοί του, και (γενικότερα), τα κάθε λογής και μορφής, αλλά και ουκ ολίγα, δημοσιογραφικά του ΜΜΕ και φερέφωνα (μιας και επιπλέον παθαίνουν όλοι τους αυτοί, και ένα βέρτιγκο, καθώς και μιάν ναυτία, αναγούλα και ανακατωσούρα): Την ποδοσφαιρική, ισότητα, την δικαιοσύνη, την ισονομία και την νομιμότητα, δηλαδη! Επιδιώκει και επιχειρεί παντί τρόπω και με κάθε αθέμιτο μέσο, να ξαναγυρίσει το ελληνικό μας ποδόσφαιρο, σε εκείνες της αλήστου μνήμης, όσο επίσης και φασίζουσες και μαύρες εποχές της “παράγκας” και του “ποδοσφαιρικού γύψου” και της “ποδοσφαιρικής χούντας”, εις τις οποίες, η κυρίαρχη και… κραταιούσσα άποψη, ο γενικός κανόνας, αλλά και το αλησμόνητο και αξέχαστο αυτό, γενικό… πρόταγμα, ήταν πως ο,τι “ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε, και όλοι οι υπόλοιποι να πάνε και να πνιγούνε” η κάπως έτσι, τέλος πάντων! Εν ολίγοις, είχαμε φτάσει στο έσχατο σημείο – άκουσον άκουσον – να γνωρίζαμε και να ξερουμε όλες και όλοι μας, από πριν καν ξεκινήσει και αρχίσει το πρωταθληματάκι του δυσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου, ποιος θα… είναι ο (εξυπακούεται και εννοείται), συνέχεια ΙΔΙΟΣ και ΙΔΙΟΣ αυτός, πρωταθλητής της εκάστοτε ποδοσφαιρικής περιόδου και σεζόν, αν είναι ποτέ δυνατόν… Τασος

  12. Αγαπητέ μου Αντρέα, η όλη ουσία του πράγματος βρίσκεται σε αυτό που θα αναφέρω και θα πω. Ξεκινώ, λοιπόν! Εν ευθέτω χρόνο (και με αφορμή τα όσα συνέβησαν εις το περιβόητο αυτό ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός), Ο Γιάννης Αλαφούζος επιτέλους δεν άντεξε και ξεσπώντας είπε “πως ο,τι ο Ολυμπιακός είναι το παραχα’ι’δεμένο και κακομαθημένο παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και γενικότερα του ελληνικού αθλητισμού”. Εν μέρει με αυτό είπε ο Αλαφούζος, εγώ συμφωνώ, μιας και ο πρόεδρος του ΠΑΟ, δεν το είπε ακριβώς σωστά: ότι δηλαδή, το παραχα’ι’δεμένο, όσο επίσης κακομαθημένο τέκνο του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού, είναι ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ, ο Ευάγγελος Μαρινάκης, αλλά και οι συν αυτόν, αναμφιβόλως, αδιαμφισβητήτως, βεβαίως και ασφαλώς: Και ευθύς αμέσως, εξηγούμε (επιχειρηματολογώντας, πάντα ), αγαπητέ μου Αντρέα, το λοιπόν: Τα τελευταία πέντε (5) χρονάκια, δηλαδή από το σωτήριον έτος. 2018 έως και τα τώρα, το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου… επιτρέπεται(!!) να το διεκδικούν όλες οι ομάδες και δη ισότιμα και επί ίσοις όροις, αυτές! Απόδειξη τούτου, είναι πως την τελευταία αυτή προαναφερθήσα πενταετία, η χώρα μας είχε τρεις διαφορετικούς πρωταθλητές (κοινώς τις σαφέστα, αλλά και εν δυνάμει καλύτερες – σε αυτή την περιοδο – ελληνικές ομάδες), αναφέρομαι κατά χρονική σειρά στην ΑΕΚ, στον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό (και μάλιστα, δύο φορές), και ξανά φέτος, στην ΑΕΚ. Ε, Αντρικό μου, αυτό είναι που δεν του αρέσει, δεν το επιθυμεί, δεν το ανέχεται, αλλά ούτε επίσης και θέλει και μπορεί να το χωνέψει με τίποτα και με καμία των δύναμεων τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και μαζί με αυτόν, και οι διάφοροι, καθώς και απανταχού κολαούζοι του, οι παρατρεχάμενοί του, και (γενικότερα), τα κάθε λογής και μορφής, αλλά και ουκ ολίγα, δημοσιογραφικά του ΜΜΕ, πιόνια και φερέφωνά του (μιας και επιπλέον παθαίνουν όλοι τους αυτοί, και ένα βέρτιγκο, καθώς και μιάν ναυτία, αναγούλα και ανακατωσούρα): Την ποδοσφαιρική, ισότητα, την δικαιοσύνη, την ισονομία και την νομιμότητα, δηλαδη! Επιδιώκει και επιχειρεί παντί τρόπω και με κάθε αθέμιτο μέσο, να ξαναγυρίσει το ελληνικό μας ποδόσφαιρο, σε εκείνες της αλήστου μνήμης, όσο επίσης και φασίζουσες και μαύρες εποχές της “παράγκας” και του “ποδοσφαιρικού γύψου” και της “ποδοσφαιρικής χούντας”, εις τις οποίες, η κυρίαρχη και… κραταιούσσα άποψη, ο γενικός κανόνας, αλλά και το αλησμόνητο και αξέχαστο αυτό, γενικό… πρόταγμα, ήταν πως ο,τι ” πάση θυσία, με κάθε κόστος, και έναντι οιουδήποτε τιμήματος, ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε, και όλοι οι υπόλοιποι να πάνε και να πνιγούνε” η κάπως έτσι, τέλος πάντων! Εν ολίγοις, είχαμε φτάσει στο έσχατο σημείο – άκουσον άκουσον – να γνωρίζαμε και να ξερουμε όλες και όλοι μας, από πριν καν ξεκινήσει και αρχίσει το πρωταθληματάκι του δύσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου, ποιος θα… είναι ο (εξυπακούεται και εννοείται), συνέχεια ο ΙΔΙΟΣ και ΙΔΙΟΣ αυτός, πρωταθλητής της εκάστοτε ποδοσφαιρικής περιόδου και σεζον, αν είναι ποτέ δυνατόν… Τασος

  13. Δοθείσης της ευκαιρίας, και μιας δηλαδή, και εδώ στέκεσαι και αναφέρεσαι και κάνεις και ειδική μνεία στον Στέφανο Κασσελάκη, αγαπητέ μας Αντρέα, θα επιθυμούσα και θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου, την γνώμη, την κρίση, αλλά και ειδικότερα επίσης, την άποψη μιάς γυναίκας – εν προκειμένω της Χαρούλας – για ετούτον τον “νεότευκτο”, “νεοπαγή”, φέρελπη, όσο ακόμη και πολλά υποσχόμενο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ! Ο λόγος (η σωστότερα η… γραφή), λοιπόν, σε εσένα Χαρά! Τασος

  14. Πως γίνονται οι παρεξηγήσεις. Όχι ρε φίλε, δεν είπα 60άρης για να προσβάλλω, αλλά εμάς μας μάθαν οι δασκάλοι στο σχολείο, στους μεγάλους πάντα respect. Αν έβγαλες το λύκειο κι εσύ, τότε σίγουρα θα με καταλάβεις. Όλα καλά ρε μεγάλε.

  15. Παλια ναι, λογω θωμα μητροπουλου. Τωρα πια πανε αυτα και μολις περασει η ομαδα τα τεμπη, ήδη νοιωθει πως ηρθε για χαλαρωση στο εξοχικο!!! Καλυτερα με κοσμο, για να μοιρασει πονο ο Ιβαν.

  16. Καλέ μου Αντρέα, καλησπέρα! Η όλη ουσία του πράγματος, αγαπητέ μου φίλε, βρίσκεται σε αυτό που θα αναφέρω και θα πω. Ξεκινώ, λοιπόν! Εν ευθέτω χρόνο (και με αφορμή τα όσα συνέβησαν εις το περιβόητο αυτό ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός), Ο Γιάννης Αλαφούζος επιτέλους δεν άντεξε και ξεσπώντας είπε “πως ο,τι ο Ολυμπιακός είναι το παραχα’ι’δεμένο και κακομαθημένο παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και γενικότερα του ελληνικού αθλητισμού”. Εν μέρει με αυτό είπε ο Αλαφούζος, εγώ συμφωνώ, μιας και ο πρόεδρος του ΠΑΟ, δεν το είπε ακριβώς σωστά: ότι δηλαδή, το παραχα’ι’δεμένο, όσο επίσης κακομαθημένο τέκνο του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού, είναι ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ, ο Ευάγγελος Μαρινάκης, αλλά και οι συν αυτόν, αναμφιβόλως, αδιαμφισβητήτως, βεβαίως και ασφαλώς: Και ευθύς αμέσως, εξηγούμε (επιχειρηματολογώντας, πάντα ), αγαπητέ μου Αντρέα, το λοιπόν: Τα τελευταία πέντε (5) χρονάκια, δηλαδή από το σωτήριον έτος. 2018 έως και τα τώρα, το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου… επιτρέπεται(!!) να το διεκδικούν όλες οι ομάδες και δη ισότιμα και επί ίσοις όροις, αυτές! Απόδειξη τούτου, είναι πως την τελευταία αυτή προαναφερθήσα πενταετία, η χώρα μας είχε το μακράν καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με τρεις διαφορετικούς πρωταθλητές (κοινώς τις σαφέστα, αλλά και εν δυνάμει καλύτερες – σε αυτή την περιοδο – ελληνικές ομάδες), αναφέρομαι κατά χρονική σειρά στην ΑΕΚ, στον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό (και μάλιστα, δύο φορές), και ξανά φέτος, στην ΑΕΚ. Ε, Αντρικό μου, αυτό είναι που δεν του αρέσει, δεν το επιθυμεί, δεν το ανέχεται, αλλά ούτε επίσης και θέλει και μπορεί να το χωνέψει με τίποτα και με καμία των δύναμεων τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και μαζί με αυτόν, και οι διάφοροι, καθώς και απανταχού κολαούζοι του, οι παρατρεχάμενοί του, και (γενικότερα), τα κάθε λογής και μορφής, αλλά και ουκ ολίγα, δημοσιογραφικά του ΜΜΕ, πιόνια και φερέφωνά του (μιας και επιπλέον παθαίνουν όλοι τους αυτοί οι τύποι, κάτι σαν βέρτιγκο, καθώς και μίαν ναυτία, αναγούλα, αλλεργία, αναφυλαξία και ανακατωσούρα), άραγε με τι και με ποιά? Μα με την ποδοσφαιρική αυτή, ισότητα, την δικαιοσύνη, την ισονομία και την νομιμότητα, δηλαδη! Επιδιώκει και επιχειρεί παντί τρόπω και με κάθε αθέμιτο μέσο, να ξαναγυρίσει το ελληνικό μας ποδόσφαιρο, σε εκείνες της αλήστου μνήμης, όσο επίσης και φασίζουσες και μαύρες εποχές της “παράγκας” και του “ποδοσφαιρικού γύψου” και της “ποδοσφαιρικής χούντας”, εις τις οποίες, η κυρίαρχη και… κραταιούσσα άποψη, ο γενικός κανόνας, αλλά και το αλησμόνητο και αξέχαστο αυτό, γενικό… πρόταγμα, ήταν πως ο,τι ” πάση θυσία, με κάθε κόστος, και έναντι οιουδήποτε τιμήματος, ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε, και όλοι οι υπόλοιποι να πάνε και να πνιγούνε” η κάπως έτσι, τέλος πάντων! Εν ολίγοις, είχαμε φτάσει στο έσχατο σημείο – άκουσον άκουσον – να γνωρίζαμε και να ξερουμε όλες και όλοι μας, από πριν καν ξεκινήσει και αρχίσει το πρωταθληματάκι του δυσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου, ποιος θα… είναι ο (εξυπακούεται και εννοείται), συνέχεια ο ΙΔΙΟΣ και ΙΔΙΟΣ αυτός, πρωταθλητής της εκάστοτε ποδοσφαιρικής περιόδου και σεζον, αν είναι ποτέ δυνατόν… Τασος

  17. Mεγαλη μας χαρα που το ματς εγινε με την παρουσια των επιστημονων. Εμεις πεζουμε παντοτε καλυτερα σε γεματο παρα αδειο εξοχικο. Πεταξαν τα λεφτα τους στα σκουπιδια…χαχαχαχα!!!

  18. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆😂😂Ρε τι τραβάω ο γαβρος !!Παντως Χαρά και Μιχάλη δεν έχετε παράπονο από τον Top fan του loutrakiblog τον Αντρικό !!Οπως λέω και εγώ έχω μπιπ-μαγνήτη και τους τραβάω τους σχολιαστες 😂Όπως είπε και ένας από τους μπιπ ποιο πάνω για την πάλη που είναι το θέμα του άρθρου γράψαμε από τον γάμο του Καρσελακη μέχρι το γάμου του καραγκιοζη !Καραγκιοζη βλεπε ΠΑΟΚ !!Μπηκε και ο φίλος μας ο Τάσος στον αγώνα της πάλης και ειπε και αυτός τα δικά του γενικά για τον Ολυμπιακό !Μπηκαν και οι παοκαρες να μας κάνουν την πλακίτσα μαζί με το κόμπλεξ γενικά που έχουν μόνο για μια ομάδα που τους έχει κάνει σουρωτηρι από τότε που έγιναν και αυτή μια ομαδα!!Να καθησω να του γράψω για προιστορια μεταξύ μας θα τον στεναχωρήσω !!Τωρα όπως λέει και ο φίλος ο Τάσος από το 2018+μετά έχουμε την εξυγίανση 😂😂😂του ποδοσφαιρου προς το καλό του 😂😂Το τι έχουμε δει αυτά τα 5 -6 χρόνια αστο!!Η γκελα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο !Η μεγάλη ομάδα να χάνει από την μικρή !!Αυτα !Εχουμε μια δουλειά στο Λονδινο την Πέμπτη και φυσικα ο Αντρεας θα είναι στο ολυμπιακο στάδιο έδρα της Γουεστ Χαμ Αντε γεια

  19. Αγαπητέ μου φίλε (16:14), δεν έχουν να κάνουν, καθώς επίσης και επουδενί δεν αφορούν, τα όσα πιο πάνω έγραψα, εξέφρασα, διατύπωσα και είπα, σε κάτι το οιοδήποτε θέμα επί προσωπικού, και πολύ δε περισσότερο αφορώσα αυτά στον αγαπητό και εκλεκτό μας φίλο, τον Αντρέα, όσο το ό,τι περιέγραψα συνοπτικώς μια ξεπερασμένη, όσο και “τέως”(?) – θέλω να πιστεύω και να ελπίζω(!) – καθόλα αρρωστημένη, αλλά και εξολοκλήρου νοσηρή κατάσταση, εις ο,τι είχε να κάνει αυτή με τα του πολύπαθου, δύσμοιρου, όσο επίσης και ταλανιζόμενου αυτού, ελληνικού μας, ποδοσφαίρου, και την οποία άλλωστε αυτή κατάσταση, και ξέρουμε, αλλά και έχουμε στα υπόψη και εις γνώσιν (λίγο ως πολύ), όλες και όλοι… Τασος

  20. Αγαπητέ μου φίλε (16:14), δεν έχουν να κάνουν, καθώς επίσης και επουδενί και εις καμίαν περίπτωση, δεν αφορούν, τα όσα πιο πάνω έγραψα, εξέφρασα, διατύπωσα και είπα, σε κάτι το οιοδήποτε θέμα επί προσωπικού, και πολύ δε περισσότερο αφορώσα αυτά στον αγαπητό και εκλεκτό μας φίλο, τον Αντρέα, όσο το ό,τι περιέγραψα συνοπτικώς μια ξεπερασμένη, όσο και “τέως”(?) – θέλω να πιστεύω και να ελπίζω(!) – καθόλα αρρωστημένη, αλλά και εξολοκλήρου νοσηρή κατάσταση, εις ο,τι είχε να κάνει αυτή με τα του πολύπαθου, δύσμοιρου, όσο επίσης και ταλανιζόμενου αυτού, ελληνικού μας, ποδοσφαίρου, και την οποία άλλωστε αυτή κατάσταση, και ξέρουμε, αλλά και έχουμε στα υπόψη και εις γνώσιν (λίγο ως πολύ), όλες και όλοι… Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog