Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο 2ος Αρχαιοελληνικός Διαγωνισμός Ομορφιάς στο “Αλεξάνδρειο” Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου

- Advertisement -
  • Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στο “Αλεξάνδρειο” Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου ο 2ος ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ.

Είναι η δεύτερη χρονιά που ο διαγωνισμός αυτός θα μας μεταφέρει στην Αρχαία Ελλάδα.

 

Ο ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ είναι μια πολιτιστική ιδέα του Βασίλη Ντάτσου και μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου διαγωνισμού, γυρίστηκε και ντοκιμαντέρ.

Παρουσίαση: ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ ΤΖΕΦΗ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςουαλλλια🏆🏆Μια πολύ καλή δουλειά του φίλου του Βασίλη Ντάτσου 👏👏Ελπιζω να έχει την ίδια επιτυχία με την πρώτη του εκδήλωση !!

  2. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Δεν θα πείραζε τον φίλο μου τον Βασίλη Ντατσο στο άρθρο του να κάνω μια αναφορά στην Μονικα Μπελουτσι ♥️♥️Η μια και μοναδική Μπελουτσι στις 8 Νοεμβρίου θα έρθει στην όμορφη μας Σαλονικα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου για να βραβευτεί η ίδια και να τιμήσει την μεγάλη Μαρία Καλλας για τα 100 χρόνια από την γεννήση της !!Η όμορφη μας Μονικα είχε υποδυθεί την Καλλας πριν λίγα χρόνια ,και γενικά θα την τιμήσουν για την προσφορά της στο κινηματογράφο !!Αντε τα μαθενετε πάλι από τον Αντρικό για τα events στην χώρα !!Δεν τα προλαβαίνει όλα η φίλη μας η Χαρά και σίγουρα υπάρχουν ποιο σημαντικά θέματα τοπικού ενδιαφέροντος και γενικά και τα σελέμπριτι και τα αθλητικά που αρέσουν του Αντρικού περνούν σε δεύτερη μοίρα 😉😉Χρόνια πολλά και στους εορτάζοντες αύριο Δήμητρα και Δημήτρη και Μητσους !!Χρονια πολλά στον πατέρα μου και τον γιο μου τον Δημήτρη 🥃

  3. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Τασο φίλε μου Τάσο τι να σου λέω !!Ο Αντρεας όπως γνωρίζετε είναι του αλωνιου ,του σαλονιου ,και φισικα κάνω και παιχνίδι στο διαδύκτιο στο φέισμπουκ !Τικ Τοκ και Istragram δεν κάνω παιχνίδια δεν τα προλαβαίνω όλα έχουμε και δουλειές !!Εκει Λοιπον φίλε μου Τάσο χτες μου κάνει αίτημα φιλίας ποιος νομίζει .η καλύτερα ποια νομίζεις ??Η Αντζελίνα Τζολί 😀😀😀😀😀😀Σοβαρά δεν κάνω πλάκα !!Μπα λέω δεν γίνετε fake account θα είναι η ιός δεν το ανοίγω 😜Από περιέργεια όμως το εψαξα χωρίς να κάνω δεκτό το αίτημα φιλίας και είδα ότι είναι μούφα !!Μια φωτογραφία την Αντζελίνας είχε και τίποτα άλλο !!Μεχρι και στην συζηγο μου το έδειξα ότι με θέλει για φίλο η Τζολί 😂😂Και γελάσαμε !!Αντε καλό Σαββατοκύριακο το λέω από Πέμπτη γιατί με την Χαρά δεν ξερεις ποτε θα περάσουν τα μυνηματα!!

  4. Αντρέα μου, φίλε μου Αντρέα, τι να σου πω! Ο Τάσος, όπως όλες και όλοι γνωρίζεται (αλλά και πλείστες όσες φορές, έχει ξανατονίσει, έχει ξανααναφέρει, έχει ξαναεξηγήσει και έχει, και ξαναπεί), είναι ο πλέον πιστός, όσο επισης και ο πλέον νομοταγής και αφοσιωμένος σύζυγος, του πλανήτη της γης! Αντρίκο μου, αρκεί να σου πω, πως ο,τι από τον καιρό που παντρεύτηκα (και ίσαμε τα τώρα), ούτε έχω αγαπηθεί, αλλά και ούτε επίσης, άλλη γυναίκα, έχω και εγώ με την σειρά μου, αγαπήσει η ακόμη και ερωτευθεί! “Στρατιώτης ασάλευτος, ακούνητος, ακίνητος και πιστός”, καθώς επίσης και “βράχος στέρεος, ακλόνητος και αμετακίνητος”, και σε αυτό! Όσο γι’ αυτό που στην κατακλείδα του μηνύματός σου, ισχυρίζεσαι και λες, φίλε μου καλέ, πως ό,τι δηλαδή, όταν ανέφερες (αστειευόμενος, προφανώς), στην δική σου, την σύζυγο, ότι σε θέλει για φίλο της, η κυρία Τζολί και εκείνη, η σύσυγός σου, αντέδρασε με το χαμόγελό της και μόνον (και άλλωστε που τέτοια… τύχη και εμείς!!), αν μη τι άλλο αυτό καθ’ αυτό από μόνο του ως γεγονός, συμπερασματικά φανερώνει, καταδεικνύει και αποδεικνύει πως ό,τι η γυναίκα σου αφενός, είναι μιά κυρία καθωσπρέπει και σοβαρή, αλλά και αδιαμφισβήτητα και σαφέστατα, διαθέτουσα επίσης, αν μη τι άλλο, και ένα υπέρμετρο και μπόλικο χιούμορ, αυτή και αφετέρου επίσης, και μια κυρία, καθόλα ώριμη, σκεπτόμενη, έξυπνη και μυαλομένη! Άρα επομένως (και εν σχέσει και εν συγκρίσει – εν προκειμένω – και… με εμένα, όπου μου επικρατούν, μου ισχύουν και που μου συμβαίνουν, δηλαδή, τα εντελώς αντίθετα, απ’ ο,τι με εσένα, δυστυχώς!!), όπως φαντάζομαι το καταλαβαίνεις και το αντιλαμβάνεσαι και εσύ αυτό, στέκεσαι ως προς τούτο, φίλε μας Αντρίκο, σαφέστατα πολύ πιο ευνοημένος και πολύ πιο τυχερός!! Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog