Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΔΕΗ: Αυξημένο το τιμολόγιο του Νοεμβρίου σε σχέση με την τιμή του Οκτωβρίου

- Advertisement -
  • Σε 17 λεπτά ανά κιλοβατώρα διαμορφώνεται το τιμολόγιο της ΔΕΗ για το Νοέμβριο, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της επιχείρησης και είναι αυξημένο κατά 1,5 λεπτό σε σχέση με την τιμή του Οκτωβρίου (15,5 λεπτά).

Για κατανάλωση πάνω από 500 κιλοβατώρες το μήνα η τιμή διαμορφώνεται σε 18,2 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 16,7) και για το νυχτερινό ρεύμα σε 12,9 λεπτά, από 11,4.

Η αύξηση αντανακλά την άνοδο των τιμών στο Χρηματιστήριο ενέργειας που οφείλεται με τη σειρά της στην αύξηση των διεθνών τιμών του φυσικού αερίου σε επίπεδα πάνω από τα 50 ευρώ ανά μεγαβατώρα μετά τα γεγονότα στο Ισραήλ.

Πάντως για σήμερα Σάββατο η τιμή στο Χρηματιστήριο είναι μειωμένη κατά 31 % σε σχέση με χθες Παρασκευή (71,51 ευρώ ανά μεγαβατώρα από 103,82) καθώς η ζήτηση καλύπτεται κατά 52 % από ανανεώσιμες πηγές και υδροηλεκτρικά ενώ η συμμετοχή του φυσικού αερίου είναι περιορισμένη στο 8,1 %.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εδώ, σίγουρα θα γράψει ο μίζερος που γράφει εκθέσεις, γιατί με 3,60 το μήνα, πρέπει τώρα να αλλάξει τον προϋπολογισμό του και ίσως μειώσει τη σουβλακοφαγία.

  2. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Γεια σου ρε Μποδοσάκη και Οναση του μπλογκ 😝😝😝Μίζερος δεν είναι ο φίλος ο Τάσος αλλά η αρχοντιά σου !!Που ξερεις ρε εσυ πονηρέ την οικονομική κατάσταση του Τάσου και του κάθε Τάσου ??Ξερολας και εδώ !!Εδω κολλάει αυτο που λένε «λεφτά έχουμε να φάνε και οι κοτες ,κοτες δεν έχουμε «😜Ρε κοιτα τα χάλια σου και την μιζέρια σου ,και μην ασχολεισε με τους άλλους !!Κανε τα σχόλια σου για τα άρθρα ,γραψε και εσυ κατεβατά σαν του Τάσου και τα δικά μου ,που σου δίνει το δικαίωμα το μπλογκ ,αλλά την ειρωνία και τα πικρόχολα σχόλια κρατά τα στο συρτάρι σου !!Αλλα θέλεις να δημιουργείς πρόβλημα με το να προσβάλεις και να ειρωνευεσε και να προκαλείς τον κάθε σχολιαστη !Μαζεψου !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog