Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Καλοκαίρι στην καρδιά του Φθινοπώρου – Σε ποια περιοχή της Πελοποννήσου η θερμοκρασία χτύπησε κόκκινο

- Advertisement -
  • Καλοκαίρι αντί για φθινόπωρο θύμιζε η χθεσινή Κυριακή, αφού η θερμοκρασία και οι καιρικές συνθήκς ήταν κατάλληλες για μπάνιο στην παραλία παρά για κουβέρτα και παραμονή στο σπίτι.

Το meteo.gr, ως είθισται, καταγράφει καθε θερμοκρασία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας. Βάσει των στοιχείων, αυτή η Κυριακή ηταν η θερμότερη Κυριακή του Φθινοπώρου τουλάχιστον για την Πελοπόννησο.

Τα κοντέρ θερμόκρασίας έσπασε η Κυπαρισσία που ξεπέρασε τους 32 βαθμούς Κελσίου

Παρακάτω θα δείτε πού σημειώθηκαν οι υψηλότερες θερμόκρασιες στην Ελλάδα με την Πελοπόννησο να καταλαμβάνει 3  περιοχές!

Κυπαρισσία 32.1
Φράγμα Ποταμών Ρεθύμνου 31.9
Λάππα Αχαΐας 30.9
Πεζά Ηρακλείου 30.9
Σαγαίικα Αχαΐας 30.6
Νεάπολη Λασιθίου 30.6
Θήβα – Νέα Οδός 30.5
Νέα Αρτάκη 30.4

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Τον φάγαμε και τον October με ήλιο και ζέστη ,με εκλογές με το ένα με το άλλο !!Συντομα θα αρχίσουν και τα κρύα και θα παραπονιούνται πάλι οι γκρινιάρηδες γενικά !!Και ο Αντρεας γκρινιάρης είναι με την καλή έννοια 😜Τώρα εγώ γκρινιάζω για αλλά και όχι για αυτά των κοινών θνητών που λένε και μορφωμένοι 😜😜Ο Αντρικος έχει τις αδυναμίες του τα κολλήματα του αν θέλετε και παράπονα όχι γκρίνια !!Αντε καλό μήνα

  2. Ξανάρθε το καλοκαιράκι. Μεσόγειος εδώ, μπορούμε να χαρούμε τη θάλασσα, στην πανέμορφη πατρίδα μας. Αν όμως λιποψυχούσαμε και φεύγαμε κάπου μετανάστες, θα βλέπαμε τον βόρειο ατλαντικό και θα τουρτουρίζαμε. Και το βράδυ, εφιάλτες!

  3. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆εσένα πρέπει να σε έχει πειράξει πολύ ο ήλιος !!Τραβα στο λιμάνι να δεις αν κουνιούνται οι βάρκες και άσε τον Ατλαντικό !Εσυ θα τουρτουρίζεις τα βραδυα αν πιάσουν τα κρύα γιατί δεν θα μπορείς να πληρώνεις την θέρμανση !!Αντε γεια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog