Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μία ώρα πίσω θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας την Κυριακή 29 Οκτωβρίου καθώς λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας.

- Advertisement -
  • Μία ώρα πίσω θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας την Κυριακή 29 Οκτωβρίου καθώς λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας.

Ειδικότερα, στις 04:00 τα ξημερώματα θα γυρίσουμε τους δείκτες των ρολογιών ώστε να δείχνουν 03:00.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023, λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας, σύμφωνα με την οδηγία 2000/84/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ε.Ε. της 19ης Ιανουαρίου 2001, σχετικά με τις διατάξεις για τη θερινή ώρα.

Ως εκ τούτου, τα ξημερώματα της Κυριακής, οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα πίσω, δηλαδή από 04:00 π.μ. σε 03:00 π.μ..

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Ο συχωρεμενος ο παππούς ο Αντρεας ,είχε ρολόι τσέπης αυτο με την αλυσίδα ξέρετε !!Ο παππούς την ώρα δεν την αλαζε ποτε οταν έρχονταν η εποχή που γυρνάγαμε τα ρολόγια πίσω !Αν τον ρωτούσες σου έλεγε πρώτα την ώρα με το παλαιό και μετά την κανονική !!Σοβαρα αυτο και αν κάποιος έχει προλάβει τον παππού μου ισως το θυματε το ρολόι !!

  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΝΤΡΕΑ. ΩΡΑΙΟΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΣΑΝ. ΗΤΑΝ CONSTANTIN VACHERON. ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ OΜΩΣ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΤΣΕΠΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΟΥ. ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  3. Γεια σου φιλε αντρεα, ηταν λεβεντανθρωπος. Τον θυμαμαι που εβγαζε το ρολοι απο την τσεπη του, κοιταγε την ωρα και το ξαναβαζε πισω στην τσεπη. Ωραια εκεινα τα χρονια τα παλια. Νοσταλγια ρε!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog