Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για τον Καρκίνο του Μαστού

- Advertisement -
  • Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική εκδήλωση του ΚΥ Λουτρακίου, που αφορούσε τον Καρκίνο του Μαστού.

Ευχαριστούμε τους ομιλητές κ. Κ. Μπράβου και τον κ. Π. Φίλη για τις πολύ κατατοπιστικές παρουσιάσεις τους, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας και Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Χ Μέλλο για την στήριξη και την παρουσία του, όπως επίσης τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γκιολή για την παρουσία του.

Τέλος ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Λουτρακίου- Περαχώρας-Αγ Θεοδώρων κ. Γκιώνη, που για μια ακόμη φορά στάθηκε αρωγός και σε αυτήν μας την εκδήλωση.

Μέσα στους σκοπούς της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας είναι να παρέχει φροντίδα στο σύνολο του πληθυσμού, να εφαρμόζει προγράμματα αγωγής υγείας και πρόληψης του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας, να ασκεί προληπτική ιατρική, να ερευνά θέματα ιατρικά και επιδημιολογικά, να παρέχει υπηρεσίες υγείας στα σχολεία, να ενημερώνει μέσα από διαλέξεις και επιστημονικές συναντήσεις για θέματα οικογενειακού προγραμματισμού, να εκπαιδεύει τους ιατρούς και το υπόλοιπο νοσηλευτικό προσωπικό, να παρέχει υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας, να παρέχει φάρμακα σε δικαιούχους και να συνεργάζεται με την τοπική αυτοδιοίκηση και με τους ελεύθερους ιατρούς γιατρούς υγείας της περιοχής για μια πιο αποδοτική προσφορά υπηρεσιών Π.Φ.Υ. και πρόληψης.

Στα πλαίσια αυτά το ΚΥ Λουτρακίου θα συνεχίσει με μία σειρέ ενημερωτικών εκδηλώσεων πάνω σε θέματα υγείας και ευελπιστούμε στην όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή του πληθυσμού ευθύνης μας και όχι μόνο.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog