Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι Επιτροπές Αγώνα καταδικάζουν τον πόλεμο που γίνεται κατά της Παλαιστίνης

- Advertisement -
  • Οι Επιτροπές Αγώνα για τη σωτηρία του Πάρνωνα, του Μαίναλου και του Λύκαιου όρους από την επέλαση των επιχειρηματικών ομίλων των ΑΠΕ καταδικάζουμε την γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, που παλεύει ενάντια στο Ισραηλινό στρατό κατοχής, που παλεύει για να έχει την δικιά του πατρίδα. 

Είμαστε με τους λαούς όλου του κόσμου, που με μαζικές εκδηλώσεις εκφράζουν την αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο λαό της Παλαιστίνης.

Ενώνουμε τη φωνή μας και απαιτούμε να σταματήσουν τώρα οι βομβαρδισμοί και οι χερσαίες επιχειρήσεις του Ισραήλ σε βάρος της Παλαιστίνης.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να σταματήσει η εμπλοκή της χώρας μας  σ΄ αυτό τον άδικο πόλεμο.

Καλούμε όλους και όλες να συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο που οργανώνουν μαζικοί φορείς στην Τρίπολη τη Δευτέρα 30 Οκτώβρη στην Πλατεία Πετρινού.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιτροπές αγώνα που καταδικάζουν τα εγκλήματα των παλαιστινίων επί σφαγμένων βρεφών υπάρχουν; Μόνο η μιά πλευρά είναι κακή; Τα ΜΜΕ ονομάτιζαν δημοκρατικό το στρατό που πολεμούσε τον δικτάτορα Ασάντ. Αλλά μόλις άρχισαν οι αποκεφαλισμοί και οι ρίψεις ομοφυλοφίλων από ψηλά κτίρια, τότε σιώπησαν. Τελικά η αριστερά δεν έχει κανέναν σεβασμό στις ανθρώπινες ζωές και αξίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog