Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΒΥΖΑΣ: «Προφανώς ο κ. Κούγιας είναι σε σύγχυση…» – Η επίσημη θέση της ομάδας μετά την αναμέτρηση της ομάδας με τον ΠΑΣ Κορίνθου

- Advertisement -
  • Επεισόδια έλαβαν χώρα στη χθεσινή αναμέτρηση μεταξύ του Βύζαντα Μεγάρων και του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, με πρωταγωνιστή τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια που βρέθηκε στο γήπεδο των Μεγάρων.

Αφορμή του επεισοδίου, σύμφωνα με μάρτυρες, ήταν οι έντονοι πανηγυρισμοί που φέρεται να έκανε ο γνωστός ποινικολόγος μετά την επίτευξη τέρματος από την ομάδα της Κορίνθου.

Ο κ. Κούγιας εδώ και περίπου ένα χρόνο είναι επικεφαλής στη διοίκηση της Κορίνθου, μετά το πέρασμα του από πολλές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για την ιστορία η Κόρινθος επικράτησε με 2-1 ανέβηκε στην 1η θέση του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Βύζας προηγήθηκε στο 37′ με τον Ρεσούλι, αλλά ο ΠΑΣ Κόρινθος ισοφάρισε στο 40′ με τον Συρεγγέλα. Στο 76′, ο Χαλάτσης πέτυχε το νικητήριο γκολ για την «Μπάρτσα» με ένα καταπληκτικό γυριστό σουτ.

Προφανώς ο κ. Κούγιας είναι σε σύγχυση, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ.

Το Δημοτικό Γήπεδο των Μεγάρων ήταν ένα ακόμη γήπεδο της Ελλάδας στο οποίο για πολλοστή φορά ο κ. Κούγιας έδωσε άλλη μια από τις γνωστές στον κόσμο του ποδοσφαίρου «παραστάσεις» του.

Ο πρόεδρος της Κορίνθου εκθέτοντας τον εαυτό του αλλά και την ομάδα του, προκαλούσε και έβριζε διοικητικούς παράγοντες και φιλάθλους του Βύζαντα, με αποτέλεσμα να εξελιχτεί σε αρνητικό πρωταγωνιστή του αγώνα ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες.

Σε έναν αγώνα όπου πριν την έναρξη του οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Κορίνθου κάθονταν μαζί με τους οργανωμένους Μεγαρίτες φιλάθλους και συζητούσαν χωρίς να έχουν χωρίσουν κάτι μεταξύ τους.

Σε έναν αγώνα όπου η διοίκηση του Βύζαντα υποδέχτηκε και φιλοξένησε στην εξέδρα των γηπεδούχων το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κορίνθου κ. Νίκο Σταυρέλη, λαμβάνοντας ευχαριστίες από τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Και όμως στον ίδιο αγώνα όπου η διοίκηση του Βύζαντα σε συνεργασία με την διοίκηση του Α.Τ. Μεγάρων είχαν μεριμνήσει για την τοποθέτηση των φιλάθλων της Κορίνθου στην θύρα των φιλοξενουμένων, ο κ. Κούγιας συνοδευόμενος από κάποιον κύριο (που απ’ ότι μάθαμε είναι … φούρναρης), προτίμησε να μην καθίσει με τους φιλάθλους της ομάδας του επιλέγοντας να καθίσει στην σκεπαστή εξέδρα των vip του Βύζαντα, προκαλώντας τον κόσμο με την έναρξη του παιχνιδιού.

Με την προκλητική στάση του κ. Κούγια και του στενού του συνεργάτη γνωστού φούρναρη της Κορίνθου στην επίτευξη του νικητήριου τέρματος των φιλοξενούμενων να συνεχίζεται, οι φίλαθλοι του Βύζαντα έχασαν την υπομονή τους, απαιτώντας από την Αστυνομία την μεταφορά των εν λόγω παραγόντων στην εξέδρα που φιλοξενούνταν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Κορίνθου, όπως και έγινε.

Προφανώς λοιπόν ο κ. Κούγιας είναι σε σύγχυση για όλα όσα μετέφερε και για όλα όσα γράφτηκαν…

Μάλλον θα ήταν σε άλλο γήπεδο!

 

megaratv

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Τι θυμήθηκα τώρα με τον Βύζαντα Μεγάρων !!Πριν πολλά χρόνια σε ένα παιχνίδι στα Μέγαρα με τον Ολυμπιακό Λουτρακιου ,είχαμε πάει πολλοί από το Λουτρακι!!Ισως ήταν ακόμα η θρυλική «Λουλα Λουτρακιου «!Στο γηπεδο στα Μέγαρα οι κερκίδες ήταν ξύλινες και ερχόντουσαν από κάτω κάτι γυφτακια και προσπαθούσαν να πάρουν κάτι σημαιες που είχαμε 😂😂Ο συχωρεμενος ο ο Ταταετσης θυμαμε πήγε να το βουτήξει ένα από αυτά και είχε που γέλιο η φάση !!Ωραια χρόνια !

  2. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Εσυ φίλε που ρωτάς τι ειναι η «Λουλα Λουτρακιου ,η μικρός εισε ,η δεν εισε Λουτρακιωτης παλιας κοπής 😜😜Δεν είναι κακό ,ουτε αν εισε μικρός ,ουτε αν δεν εισε λουτρακιωτης ,ουτε αν δεν γνωρίζεις την θρυλική «Λουλα «!Για αυτο είναι ο Αντρικος εδώ να σας λύνει τις απορίες και να μαθαίνετε την ιστορία του τόπου !Λεω ιστορία γιατί η Λουλα ήταν η ιστορία για αρκετά χρόνια στα γήπεδα όλης της Ελλάδας που ακολουθούσαν τον μεγάλο Ολυμπιακό Λουτρακιου τότε !!Ηταν ένας σύνδεσμος οπαδών να σου δώσω να καταλάβεις του Λουτρακιου !!Μια μεγάλη παρέα Λουτρακιωτες που ήταν λίγο παραπάνω από ένα πουλμαν που πήγαιναν παντου !Ο Θανάσης ο Ταταετσης η θεία μου η Χαρά ,ο Κανελος ,Μπαμπαρος Κοκκωνης Μπάκος κλπ μαζεύονταν στο Jimmy’s place έμπαιναν στο πουλμαν και μαζί με πολλούς άλλους Λουτρακιωτες με ΙΧ ξεσήκωναν τον κόσμο !Την ονομασία την είχαν πάρει από το τραγούδι του Ανδρεααδη Λουλα Λουλα που εισε Λουλα που ήταν σουξέ την περίοδο αυτή !Θυμαμε η συχωρεμενη η γιαγιά μου η Καλλιόπη έραβε σημαιες στο σπίτι άσπρες κόκκινες !!Ελπιζω να σε κάλυψα και φυσικα ο Αντρεας ήταν από τους μικρούς τότε υποστηριχτης του Λουτρακιου και ακολουθούσαμε και εμεις κυρίως με τον πατέρα μου και την θεία την Χαρά την ομάδα από Καλαμάτα μέχρι Πολυγύρο Χαλκιδικής

  3. Ευχαριστω για την εξηγα φιλε 8:00 αλλα ας το εντελως. Ειπα κι εγω. Νομιζα πως ηταν κατι σημαντικο αυτη η λουλα. Ακους εκει, τραγουδι του Ανδρεααδη. Προχωραμε παραπερα.

  4. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Τώρα το τι θεωρείς εσυ σημαντικό είναι δικαίωμα σου !!Και σίγουρα η Λουλα δεν χρειαζετε πολλά παρέδωσε με άτομα σαν την πάρτη σου και αν την εκρινεις !!Τελος πάντων το κόβω γιατί μας είπε και ένα ευχαριστώ που καθησα να σου μάθω ιστορία του τόπου που δεν σας μαθαίνουν στο 2ο ΕΠΑΛ !Και πολλά αλλά δεν σας μαθαίνουν αλλά Αστο να πάει στο καλό !!Καλημερα και να ψάξεις να βρεις και να ακούσεις το τραγούδι του Ανδρεαδη !Ιστορικο τραγουδι και αυτο

  5. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆ρε εσυ 1259 για τραβα να της το πεις της Χαρίκλειας απο κοντά αυτο !!Τι να σου πω το πληκτρολόγιο σου στάζει φαρμάκι !Για λυπηση εισε !Οχι ότι είναι θεία μου η Χαρικλεια αλλά είναι μια γυναίκα επαναλαμβάνω γυναίκα που έχει από αυτά που δεν έχεις εσυ που φοράς παντελονια !Και την Λουλα έφτιαξε με τα αλλά παιδιά ,και ποδοσφαιρικη ομαδα για 17 χρόνια διατηρούσε ,και κοινωνικό έργο με ταα μοναστήρια και το γηροκομείο στο Λουτρακι !Οποιος και να εισε δεν εισε ικανός να πιάνεις τηνΧαρικλεια στο βρωμοστομα σου !!Παρακαλω να περάσει Χαρα

  6. Σιγα μη βαλω και την καραγκουνα. Το ιστορικο τραγουδι αυτου το ανδρεαδη να το ψαξεις να το βρεις και να το ακουσεις εσυ.

  7. Παρεξήγησες ρε μεγάλε. Τα ξέρω αυτά που λες, γιαυτό είπα πως επειδή είναι η Χαρίκλεια μέσα, καταλαβαίνεις πως το πρότζεκτ θα’ναι επιτυχημένο…! Χρυσοχέρα, πιάνουν τα χέρια της. Ικανή και δραστήρια. Εσύ πού είδες το αρνητικό ρε μεγάλε, για πες μας, με τα ρούχα σου τρώγεσαι? Θα μας την πεις κιόλας…!? Χαλάρωσε λιγάκι, γιατί είσαι κάργα στην πρίζα.. έλα μπράβο. Κάνε κράτει.

  8. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Στο ξαναλεω το τι θεωρείς εσυ σημαντικό είναι δικό σου πρόβλημα !!την Καραγκούνα και τον Καραγκουνη να ακούς !.!Εγώ δεν χρειαζετε να ψάξω γιατί τα ξέρω !Εσυ δεν ξερεις τι σου γίνετε .!Το θέμα δεν είναι ο Ανδρεαδης και τα τραγούδια αλλά η Λουλα !!Τελος πάντων δεν σε κόβω καλά εσένα και το ύφος σου !Δεν μας είπες το ΕΠΑΛ που μας το λες συνέχεια το έβγαλες το τελείωσες η πηγαίνεις και εσυ τέσσερα χρόνια στην ίδια τάξη σαν τον Ζήκο τον μπακαλόγατο να τα μαθαίνει η οπωε λέει και αυτός να τα εμπεδώνει καλύτερα !!Αντε γεια και να σου πω και το ρεφρέν του τραγουδιού του Ανδρεααδη να το μάθεις και εσυ το μικρό παιδί !Λουλα Λουλα που εισε Λουλα ,Λουλα Λουλα θα τρελαθώ ,Λουλα Λουλα κλπ κλπ 😂😂Ρε στον Αντρικό μαγκιές και υποδείξεις δεν κάνουν δεν χρειαζετε τα ξέρει όλα και σας τα λέει να τα μάθαινετε !και εσεις του ΕΠΑΛ

  9. Εγώ πάλι πρωτείνω και λέω, πως ο,τι θα ήτο πολύ καλύτερο, σωστότερον, ορθότερον και φρονημότερον, αν προβαίναμε επιτέλους εις μίαν “αυτοσυγκράτηση και τιθάσευση των παθών”, αλλά επίσης και εις μίαν, μια μικρή εκεχειρία, ανακωχή και “κατάπαυση του πυρός”, σε ετούτες τις αψυμαχίες, φιλονικίες και προστριβές μας, και ας εφαρμόσουμε έστω και και λίγο η και προσωρινώς, το περίφημο, όσο ακόμη και χριστιανικό και Ιερό αυτό, “Ειρηνη Υμίν, Ημών”!! Για αυτό λοιπόν, και προς ελαφρύνσεως δηλαδή, του όλου αυτού “μπαρουτοκαπνισμένου”, μα και όλης ετούτης, της λίαν “εκρύθμου καταστάσεως”, + μαζί και “κλίματος”, αλλά και ακόμη, και μιάς και ο λόγος περί του Ανδρεάδη του Θέμη, αποφάσισα και εγώ, στο να αφιερώσω ένα γλυκύτατο, χαρούμενο και εύθυμο, όσο επίσης και λίαν χαρισμάτικό του τραγουδάκι, στον ίδιο μου, τον εαυτό (και απολύτως – θα έλεγα – ταιριαστό με την περίπτωσή μου!), κάτι το οποόο άλλωστε και κάνω, για πρώτη φορά, εις τη ζωή μου! Τίτλος: “Είμαι πολύ ωραίος”! Ερμηνευτής: Θέμης Ανδρεάδης. Πάμε μαέστρο, λοιπόν! 🎵 Είμαι πολύ ωραίος, βεβαίως βεβαίως, είμαι πολύ ωραίος, είμαι Αλαίν Ντελόν, τις κούκλες δύο δύο, τις έχω στο γραφείο, θα πάρω και βραβείο, από την Οντεόν! Είσαι πολύ ωραίος, αλήθεια? Βεβαίως! Είμαι πολύ ωραίος, αλήθεια? βεβαίως! Είμαι πολύ ωραίος, ιδίως το βράδυ, με λένε Τασουλάκη, με λένε και Έρολ Φλυν, αυτόγραφα υπογράφω, στον κινηματογράφο, πληρώνω φωτογράφο, πίνω βερμούτ και τζιν! Είσαι πολύ ωραίος, Αλήθεια? Βεβαίως! Είμαι πολύ ωραίος, αλήθεια? βεβαίως! Είμαι πολύ ωραίος, το ξέρει, το ξέρει, διαβάζω και Σεφέρη, και άλλους ποιητάς, για μένα γράφει ο Τύπος πως είμαι ωραίος τύπος, και της καρδιάς μου ο χτύπος, λέει πως μ’ απατάς! Είσαι πολύ ωραίος, αλήθεια? βεβαίως! Είμαι πολύ ωραίος, αλήθεια? Βεβαίως? Είμαι πολύ ωραίος, βεβαίως βεβαίως – Θα τραγουδάω έως ότου εξαντληθώ – λέω στο Λογοθέτη, ακόμα λίγα έτη, μετά θα βρω μια Μπέτυ, γιά να την παντρευτώ.🎵 ΥΓ.1: Μετά απ´ολα αυτά, ας ρωτήσω και τον καθρέφτη μου, προκειμενου να είμαι και απόλυτα σίγουρος και βέβαιος, γι’ αυτό! “Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, πως με βλέπεις, είμαι άραγε πολύ γοητευτικός, όμορφος και ωραίος”? “Είσαι, Τάσο, είσαι και παραείσαι, αλήθεια και βεβαίως”!!!!
    ΥΓ.2: Ανάρτησέ το και εμφάνισέ το, σε παρακαλώ, βρε Χαρά, το παρόν!!! Τασος

  10. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Οριστε ρε εσυ ΕΠΑΛ ο φίλος μας ο Τάσος είπε και αυτός ένα ακόμα θρυλικό τραγούδι του Ανδρεαδη που σου πέφτει λίγος εσένα !Ειμαι πολύ ωραίος βεβαιώ βεβαίως ταιριαζει ταμάμ στον φίλο τον Τάσο για τα γραφωμενα του και τα σχόλια του !Δυστυχως δεν τον γνωρίζω το Τάσο για να ξέρω και πως είναι εξωτερικά !Εσωτερικα σίγουρα είναι πολύ ωραίος και σίγουρα δεν έχει την μιζέρια και την πίκρα μερικών εδώ μέσα και για αυτο του την «λένε «και του Τάσου συνεχώς !Φιλε μου καλε Τάσο τσάμπα την ώρα σου χαλάς και να γράφεις τα σχόλια για να συμμορφώσεις και να ηρεμήσεις τους σχολιαστές !!πιους σχολιαστές να μου πεις Αυτή σχολιάζουν για το τι γράφεις εσυ και εγώ !!Αν τους ρωτησεις τι θέμα έχει το άρθρο δεν ξέρουν αλλά είδαν εμένα και εσένα και γράφουν !Να ήξεραν τι γράφουν πάει στο καλό ,Αλλά δεν 😂Αλα Νταλον 😜Γεια σου Τάσο

  11. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Για να το λες εσυ Τάσο ετσι θα είναι 😜😜Πάλι ο γραφικός και μοναδικός στο είδος του Αλέξης Κουγιας έκανε και το Άργος ροντεο χτες με τον Παναργειακό !!Πρεπει να τις άρπαξε και τις φάπες του γιατι έλεγε θα κάμω υμνήσεις κλπ !!Αυτο το ποδόσφαιρο έχουμε αυτούς τους παράγοντες έχουμε !!Κουγιας Μπεος ,βάλε και τον δικό μας τον Καραπαπα ομορφαίνουν τα γήπεδα !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog