Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Αγώνες Enduro στην Περαχώρα

- Advertisement -
  • Αγώνες Enduro θα γίνουν στο δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Πρόκειται για το Κύπελλο Νότιας Ελλάδος. Οι αγώνες θα γίνουν στην Περαχώρα.

Η διοργάνωση ανήκει στην ΜΟΛΠ – Μοτοσυκλετιστές Λουτρακίου – Περαχώρας, αλλά και στην ΜΟΤΟΕ. Υποστηρίζει τους αγώνες ο δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Οι αγώνες Enduro της Περαχώρας, θα γίνουν στις 5 Νοεμβρίου 2023, στις 10.30 το πρωί.

Σημείο εκκίνησης η είσοδος της Περαχώρας – Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Περαχώρας. Το πρωτάθλημα στηρίζουν και άλλοι τοπικοί σύλλογοι.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με τις ευλογίες του Δήμου η καταστροφή σε ότι έχει απομείνει στο βουνό των Γερανείων.
    Μπράβο σας.
    Ίσως πρέπει να λάβετε υπόψιν ότι θα υπάρξουν και επόμενοι.
    Αφήστε το βουνό στην ησυχία του.

  2. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Να ρωτήσω τον φίλο -φίλη 0756 να μας εξηγήσει πως θα καταστρέφουν τα Γερανεια οι αγώνες Μότο κρος ,εντουρο όπως θες πες το ???Δεν λέω καλό είναι να ανησυχητε για το ωραίο μας βουνό να το προσεχουμε για τις επόμενες γενιές αλλά μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι !!Με τους αγώνες ας πούμε μπορεί να γίνει καταστροφή στο βουνό ??Και να γίνει στο δρόμο θα τον φτιάξει ο Δήμος !!Δεν είναι φωτιά οι αγώνες !Την Καλησπερα μου και να με συχωρεσετε που παρεμβαίνω αλλά να μην γκρινιαζουμε για όλα !Τωρα εσάς σας βλέπω και λίγο αντίθετο με τον Δήμο και τον Δήμαρχο !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog