Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Βολές Άλκη Δρίτσα κατά Καραπανάγου και Πρωτονοτάριου (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -
  • Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ, Αλκιβιάδης Δρίτσας, στηλίτευσε τα λεγόμενα του Γιαννη Καραπανάγου αναφορικά με την ερώτησή του για τον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

 

Ο κ. Δρίτσας ανέφερε πως ο κ. Καραπανάγος ήταν στον απολογισμό της δημοτικής αρχής κατά την προεκλογική συγκέντρωση του δημάρχου στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο.

«Θα έπρεπε ηθικά να έχει παραιτηθεί ο κ. Καραπανάγος, είναι δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής παράταξης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη που υποστηρίζεται από τη ΝΔ. Κανονικά θα έπρεπε να έρθει εδώ και να μας πει μια περίληψη των όσων άκουσε σε εκείνη τη συγκέντρωση.

Εδωσε ανεπίσημα την στήριξή του στον κ. Γκιώνη με την παρουσία του εκεί. Περίμενα επίσης από τον ίδιο άνθρωπο να είναι πιο καυστικός σε ότι αφορά την απένταξη του αντιπλημμυρικού έργου.. Είναι πολύ προβληματικό όταν η κομματική σου ταυτότητα αλλοιώνει τα λεγόμενά σου. Καταλαβαίνω λοιπόν ότι επειδή κατέβηκε με μια παράταξη που υποστηρίχθηκε από τη ΝΔ δε μπορεί να είναι τόσο έντονος. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έλεγε αν ιδιωτικοποιηθεί το νερό, να κόψουμε στον Ισθμό τους NΔκράτες βουλευτές. Προβληματισμένος είμαι εγώ που φεύγω από το σουπερ μαρκετ και ψωνίζω αλλά δε μου φτάνουν να μαγειρέψω. Προβληματισμένος τι σημαίνει, κάτι άλλο πρέπει να πεις, ή να μην πεις τίποτα. Οταν απεντάσσεται ένα αντιπλημμυρικό δεν λες είμαι προβληματισμένος, είναι εγκληματική ενέργεια. Η ένταση των λεγόμενών μας δεν πρέπει να ταυτίζεται με τις κομματικές ταυτότητες αλλά με τους δημότες. Φταίει ο κ. Ταγαράς; Nαι φταίει. Δεν αναφέρεται πουθενά όμως» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δρίτσας.

 

Στη συνέχεια ο κ. Δρίτσας αναφέρθηκε στη μη φύλαξη της αφαλάτωσης στους Αγίους Θεοδώρους και η προστασία της από κακόβουλες ενέργειες.

 

Ο κ. Πρωτονοτάριος απάντησε ότι υπάρχουν κάμερες, ενώ σε ερώτηση του κ. Δρίτσα και τα λεγόμενα του κ. Μαστραντωνάκη ότι δεν φυλάγεται το μέρος, ο κ. Πρωτονοτάριος αποκάλεσε «ψεύτη» τον κ. Μαστραντωνάκη.

Στη συνέχεια ο κ. Δρίτσας, (ενώ οι τόνοι ανέβηκαν), ανέφερε για να αποδείξει ότι δεν υπάρχει φύλαξη και κάμερες, είπε πως πήγε στο σημείο ο ίδιος, έκοψε καλώδια και έκλεισε τις βάνες. «Περιμένω το χαρτί της αστυνομίας να με καλέσει λοιπόν, αφού με είδαν στις κάμερες».

 

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του Αλκιβιάδη Δρίτσα

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog