Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Επιτυχίες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα αθλημάτων επί στύλου στο Κιέλτσε – Πολωνία

- Advertisement -
  • Κιέλτσε Πολωνία – Οι ελληνικοί χρωματισμοί αντάνυσαν την διεθνή σκηνή των αθλημάτων επί στύλου, καθώς Ελληνική Αποστολή κατέκτησε τρία πολύτιμα μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Κιέλτσε, Πολωνία, από τις 26 έως τις 29 Οκτωβρίου 2023.
Οι Έλληνες αθλητές έδειξαν την αφοσίωσή τους και την τεχνική τους επιδεξιότητα, προσφέροντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο παγκόσμιο στεφάνι. Οι επιτυχίες τους αντικατοπτρίζουν τον αθλητικό πνευματισμό και την αφοσίωση των Ελλήνων αθλητών.
Τα επιτεύγματα των ελληνικών αθλητών περιλαμβάνουν:
    • Χρυσό Μετάλλιο: Η Αθηνά Μάνου ξεχώρισε στην κατηγορία Aerial Hoop Sports Masters 40+ Women, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.
    • Ασημένιο Μετάλλιο: Η Τζορτζίνα Παπαγεωργίου συνέχισε την επιτυχημένη πορεία της, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Aerial Hoop Sports Masters 40+
    • Χάλκινο Μετάλλιο: Η Σταυρούλα Λυδία Κολλια πρόσθεσε ακόμη ένα μετάλλιο στη συλλογή της, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Pole Sports Senior Women 30+
    • Ο Ευστάθιος διαμαντής με επίδοση 32.9 κατέκτησε την 5 θέση στην κατηγορία Aerial Hoop Sports Senior Men
    • H Χαρίκλεια Σουκουβέλου με επίδοση 39,7 κατέκτησε την 14 θέση στην κατηγορία Pole Sports Senior Women 18+
    • H Κατερίνα Τετερίνα με επίδοση 51,4 κατέκτησε την 15 θέση στην κατηγορία Artistic Pole Senior Women
    • Η Αλεξάνδρα Ασλανίδου με επίδοση 29,8 κατέκτησε την 25 θέση Pole Sports Senior Women 30+
Η ελληνική αποστολή, ααφήνει το αποτύπωμά της στην παγκόσμια σκηνή των αθλημάτων επί στύλου και εναέριων αθλημάτων. Οι επιτυχίες τους ενισχύουν τον αθλητισμό στην Ελλάδα και αναδεικνύουν το ταλέντο και την αφοσίωση των ελληνικών αθλητών.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Επί Στύλου (HPSF) εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς τους αθλητές και τους προπονητές για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους και ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν αυτήν την επιτυχημένη προσπάθεια.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog