Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Drift Λουτράκι: Αντίστροφη μέτρηση για τον τελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift

- Advertisement -
  • Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Νοεμβρίου στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου έχει ξεκινήσει, με την οργανωτική επιτροπή να βρίσκεται σε «πυρετό» προετοιμασιών.

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line σε συνεργασία με την ομάδα Drift Dynasty θέλοντας να αναδείξει για ακόμη μία φορά το δημοφιλές άθλημα του Drift, έχει προχωρήσει στη δημιουργία μίας διαδρομής η οποία θα δοκιμάσει τις οδηγικές ικανότητες των συμμετεχόντων των τριών κατηγοριών (Drift 1, Drift 2, Drift 3).

Επιπρόσθετα, η συγκεκριμένη διαδρομή πρόκειται να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους εκατοντάδες θεατές οι οποίοι αναμένεται να βρεθούν στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου στις 11 και 12 Νοεμβρίου ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών του Drift.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Δεν ξέρω φίλε για εισητηρια αλλά εισητηρια για το ματς με την Γουεστ Χαμ στο Λονδίνο με τον Ολυμπιακό ο Αντρικος από την κατακόκκινη Ουαλλια έχει βρει και θα είναι στο γήπεδο 😜😜Μιχάλη και Χαρά θέλετε τίποτα αποκλειστικό ρεπορτάζ live φωτογραφίες από το μεγάλο ματς της Πέμπτης !Ο γερο γαβρος ο Αντρεας φυσικα θα είναι παρών στο γήπεδο όπως έχω κάνει σε όλα σχεδόν τα ματς του Ολυμπιακού στο νησί από το 1994 που ήρθα εδώ !!Αν έχεις την αρωστεια με τον θρύλο δεν καταλαβαινεις τίποτα !Ετσι για την ιστορία για κάτι γατακια εδώ μέσα που δεν ξέρουν οταν μιλούν με τον Αντρικό τι άτομο έχουν απέναντι τους να τους κάνω μια αναφορά τι έχω δει εδώ στην Αγγλία !2 φορές με την Λίβερπουλ ,3 με την Μανζεστερ ,5 φορές με την Άρσεναλ ,μια με Τσελση ,μια με την Μπερλι ,δυο φιλικα ,ένα με Τοτενχαμ ένα με την Γουεστ Χαμ !Δυο ματς δεν έχω δει το ένα με την Νιούκαστλ που είναι πολύ μακριά και δεν εβρισκα κυρίως εισητηρια και πως να πάω ,και το ματς πριλ λίγα χρόνια με την Τοτενχαμ που την ημέρα του αγώνα ημουν στο Λουτρακι !κακος υπολογισμός !Επισης το 6 ματς με την Άρσεναλ δεν το είδα λόγο ότι ήταν χωρίς κόσμο λόγο του κορονοϊού !Διπλο και εκεί 😜Λοιπον Μιχάλη αν θέλετε σας έχω αποκλειστικό από το Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνο !Αντε γεια μας

  2. Θρηνεί από χθες η οικογένεια του Ολυμπιακού για την απώλεια ενός από τα εκλεκτότερα μέλη μας, τον Νίκο Γιούτσο. Ένας μικρός φόρος τιμής και ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα πρόσφερε στην ομάδα! Αιωνία του η μνήμη!!!

  3. Μην κάνεις τλετοια σύγκριση αδελφέ, σε παρακαλώ. Εγώ δεν είμαι αγνός Ολυμπιακός. Είμαι Ολυμπιακός σκέτο. Ο άλλος δεν είναι. Αγνό αντικείμενο για καζούρα εδώ μέσα είναι.

  4. ΑντρεαςΛεκκας Ουαλλια 🏆🏆ο μπιπ μαγνήτης που έχω μαζεύει πράμα !Ενας ένας θα σας βάλλει στη θέση του ο Αγνός Ολυμπιακός και όχι ο Ντεταρι 7 !!Για σένα το λέω πέτινος με τα κεφαλαία !!Παμε για το μάθημα αγγλικών πρώτα !Tottenham είναι στα αγγλικά το όνομα !οταν το γράψεις στα έλληνικα είναι Τοτενχαμ που είναι η απορία σου !?Τωρα το ποιος είναι αγνός ολυμπιακος μην το λες σε εμένα και στους άλλους εδώ μέσα για τον Ντεταρι 7 !!Εγω τον ρωτάω να μας πει τι ομάδα είναι και δεν μας λέει ο Ντεταρι 7 !!Τωρα εγώ φυσικα δεν μπορώ να τα γράφω όλα εδώ μέσα ποιος πέθανε και ποιος είναι ο συχωρεμενος !Το ότι δεν το έγραψα εδώ δεν σημαίνει αυτο που μας λες εσυ !Εγω ο αγνός μετά από ένα λεπτό που βγηκε ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού στον αυτά στο σπορ φμ για τον Γιουτσο το έβαλα στην σελίδα μου στο φέισμπουκ όπως κάνουν όλοι οι αγνοί Ολυμπιακοί ειδικα για την θρυλική αυτή μορφή της ιστορίας του Ολυμπιακού !Για αυτο Λοιπον μαζέψου οταν μιλάς για τον Αντρέα και τραβα να κανείς παρέα του Ντεταρι !!Να περάσει Χαρά

  5. Φίλε σχολιαστη Ντεταρι 7 δεν ξερω αν γνωρίζεις τον Αντρέα από την Ουαλλια ,αλλά εμεις που τον γνωριζουμε μπορούμε να σου πούμε ότι είναι από τους πολύ φανατικούς η όπως λεμε ,αρρώστους γαύρους !!Νικος .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog