Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σε προπονητική ημερίδα στην Καλαμάτα συμμετείχαν οι αθλητές στίβου του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου

- Advertisement -
  • Οι μικροί μας αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν  σε προπονητική ημερίδα στίβου την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023,  που διοργανώθηκε από τον Α.Ο. Ακρίτα 2016 στην Καλαμάτα.

Συμμετείχαν σωματεία και από τους πέντε Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.   Η παρουσία του Ποσειδώνα στην Καλαμάτα έγινε ιδιαίτερα αισθητή, τόσο για το πολυάριθμο της αποστολής,  όσο και για την κατάκτηση πολλών διακρίσεων σε όλα τα αθλήματα του στίβου, δηλαδή στις ρίψεις, στα άλματα και στους δρόμους.

Ήταν μία ευκαιρία για τους αθλητές και τις αθλήτριες  μας να  συμμετέχουν στην πρώτη αγωνιστική διοργάνωση τους 2023 – 2024,  να συναγωνιστούν με άλλα παιδιά της Περιφέρειας μας και να γνωρίσουν τους συναθλητές τους από άλλα σωματεία της Πελοποννήσου.

Η επόμενη προπονητική ημερίδα θα γίνει στο Λουτράκι και η ημερομηνία θα ανακοινωθεί στο εγγύς μέλλον.  

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άξιοι συνεχιστές των παλιών μεγάλων. Τελευταία παράσταση χθες για τον Θρύλο του Θρύλου μας, Νίκο Γιούτσο. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη!

    • Αντρέας ΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Ο Ντεταρι 7 να πάει να φάει καλαμαράκια με το άλλο το νούμερο και να αφήσει τα του ολυμπιακού στους αυθεντικούς ολυμπιακούς και όχι στα τρολ. Θα σας πω και μια ιστορία που είχε γίνει σαν σήμερα 60 χρόνια πριν το 1963!! Σαν σήμερα λοιπόν ο θρύλος του ελληνικού κινηματογράφου ο Νίκος Σταυρίδης γύριζε την ταινία που έπαιζε τον διαιτητή και τα γυρίσματα έγιναν στην Ριζουπολη πριν τον αγώνα του ολυμπιακού με τον Απόλλων. Σίγουρα οι παλιοί θα έχουν δει την ταινία. Ο Σταυρίδης γνωστός ολυμπιακακιας που έλεγε και ο ίδιος με το που βάζει ο Σιδέρης ένα βραζιλιάνικο γκολ μπαίνει στο γήπεδο και τον φιλάει. Η φωτογραφία φυσικά ήταν πρώτο θέμα στης εφημερίδες της εποχής. Για την ιστορία το ματς έληξε με 0-1νικη του θρύλου με έναν δια ιτητη από την Μάλτα να είναι σφαγείο!! Αυτά από τον Αντρέα τον ολυμπιακακια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog