Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΣΥΠΑ: «Η δημιουργία Δημόσιου Φορέα με όλο τον αναγκαίο στόλο οχημάτων και προσλήψεις οδηγών αποτελεί τη μοναδική λύση»

- Advertisement -
  • Μπήκαμε στον Νοέμβριο και χιλιάδες γονείς και μαθητές ειδικών, μουσικών, καλλιτεχνικών και πρότυπων – πειραματικών σχολείων, που θεωρητικά δικαιούνται μεταφοράς, ταλαιπωρούνται καθημερινά.

Υπάρχουν εκατοντάδες παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που δεν φθάνουν καθόλου στο σχολείο τους!!, λόγω του ότι δεκάδες δρομολόγια κηρύχθηκαν άγονα.

Οι υπηρεσίες και οι συνάδελφοι στενάζουν από έναν τεράστιο όγκο δουλειάς, αφού καλούνται να σχεδιάσουν 1.400 δρομολόγια για 27.300 μαθητές και στο τέλος «λούζονται» ακόμα και την στοχοποίησή τους σαν να είναι υπεύθυνοι για την επιλεκτική ανικανότητα του κράτους να λύσει ολοκληρωμένα το ζήτημα.

Ενώνουμε τη φωνή μας με την Ομοσπονδία Γονέων Αττικής, με Ενώσεις και Συλλόγους Γονέων Ειδικών, Προτύπων, Πειραματικών, Καλλιτεχνικών Σχολείων και καλούμε σε κοινή παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, ώρα 13:00 στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο κτίριο της Περιφέρειας Αττικής (Συγγρού 15 – 17).

Η δημιουργία Δημόσιου Φορέα  με όλο τον αναγκαίο στόλο οχημάτων και προσλήψεις οδηγών αποτελεί τη μοναδική λύση.

Για να πάψει η μεταφορά των μαθητών να επαφίεται στις διαθέσεις των κάθε είδους ιδιοκτητών πούλμαν, λεωφορείων, ταξί κλπ.

Για να σταματήσουν κυβερνήσεις και Περιφερειακές Αρχές να μοιράζουν εκατομμύρια σε ιδιώτες (περισσότερα από 140 εκατομμύρια € για τα σχολικά έτη 2022-2023, 2023- 2024 & 2024-2025), αποτινάσσοντας την ευθύνη της μεταφοράς μαθητών από πάνω τους.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους γονείς, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη μεταφορά των παιδιών τους να ενώσουν τη φωνή τους με το Δ.Σ. του Συλλόγου, άλλους γονείς και τους εκπροσώπους του γονεϊκού κινήματος στην παράσταση διαμαρτυρίας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog