Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Θέλετε να υιοθετήσετε αυτό το γατάκι;

- Advertisement -

Πολλοί μας ρωτούν γιατί δημοσιεύουμε συχνά περιπτώσεις ζώων που χάθηκαν ή δίδονται για υιοθεσία, αφού το site μας είναι κατά βάση ειδησεογραφικό (με πολιτικό και κοινωνικό περιεχόμενο)

 

Ο λόγος ένας και μοναδικός! Η μεγάλη αγάπη που τρέφουμε στα ζώα! Μοναδικός σκοπός μας, αν μπορούμε να συμβάλλουμε στο να βρεθεί ένα ζωάκι που χάθηκε, να υιοθετηθεί ή αν δημοσιεύοντας μια καταγγελία για βασανισμό ζώου,  να βρεθεί ο υπαίτιος !

 

Ετσι λοιπόν η φίλη μας η Τατιάνα μας έστειλε το ακόλουθο μήνυμα! Θα χαρούμε πολύ να υιοθετηθεί σύντομα.

«Αυτό το μωρό το άφησε η μητέρα του μόνο του σε ένα επικίνδυνο μέρος δίπλα σε έναν μεγάλο αυτοκινητόδρομο. Είναι 2 μηνών και χρειάζεται πραγματικά ένα ζεστό σπίτι και φροντίδα.

Αν θέλετε να υιοθετήσετε αυτό το μωρό, που μοιάζει με διαφήμιση από το φαγητό Felix, καλέστε με στο WhatsApp.

Τατιάνα. 6949 401 368»

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαρούλα και Μιχάλη, για να δείτε (και ως προς τούτο), το πόσο πολύ… κοινωνικά ευαίσθητο, όσο επίσης και… πολιτισμένο κράτος και λαός είμαστε, αρκεί να σας πω αυτό: Έχοντας την τύχη να ταξιδέψω οδικώς ουκ ολίγες φορές, σε ουκ ολίγα μέρη, χώρες και κράτη της Ευρώπης, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ αλλά και ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ (και μιλάμε για τεράστιες αποστάσεις και πολλών χιλιάδων χιλιομέτρων), δεν συνάντησα σε αυτές τις χώρες, κατά πρώτον, αδέσποτο ζώο (σκυλάκι ή γατάκι, κ.λπ, να περιφέρεται στο “πουθενά”, έρημο, δύστυχο και μόνο…) και κατά δεύτερον – όσο επίσης και πολύ δε περισσότερο – ζώο, πατημένο, λιωμένο και σκοτωμένο, να κείτεται αυτό, καταμεσής του δρόμου! Εν σύγκριση δηλαδή, αλλά και εν πλήρη σντιθέση, με το όλο αυτό ανατριχιαστικό, αποκρουστικό, σοκαριστικό καθώς και τραγικό θέαμα και εικόνα της εγκατάλειψης, αλλά και κυρίως των πατημένων και θανατομένων ζώων, στους ελληνικούς, αυτούς δρόμους, τόσο των επαρχιακών, όσο ακόμη όμως, και των αυτοκινητόδρομων… Το ένα είναι αυτό και το άλλο είναι, πως ο,τι οι άνθρωποι που είναι στην πραγματικότητα, αλλά και κατ’ ουσίαν φιλόζωοι, και υπεραγαπάνε και τρέφουν και ιδιαίτερη και ξεχωριστή ευαισθησία και αδυναμία στα ζώα, είναι απλώς – και κατ’ εμέ – πολύ καλοί και ωραίοι άνθρωποι, με έντονα, καθώς και αξιοθαύμαστα αισθήματα, μα και συγχρόνως, και με πολύ μεγάλη την καρδιά – ανθρώπινο στοιχείο άλλωστε, το οποίο σας διαπνέει, σας διακατέχει και σας χαρακτηρίζει στο σύνολό του – και σας αφορά – αλλά και είστε εσείς, έτσι όπως ακριβώς πιο πριν, σας αναφέρω και σας περιγράφω, αγαπητοί μου, Μιχάλη και Χαρά!! Τασος

  2. Ευχαριστώ για το εγκάρδιο σχόλιό σας! Λίγοι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι αυτά τα πλάσματα, όπως και εμείς, δημιουργήθηκαν από τον Θεό και εγκαταστάθηκαν στην όμορφη Γη μας μαζί μας. Πρέπει να αγαπάμε ο ένας τον άλλον και να βοηθάμε. Δεν βλέπουν οι άνθρωποι πώς αυτά τα δύστυχα ζώα περιμένουν βοήθεια από εμάς; Και από ποιον άλλον; Ποιος, εκτός από εμάς, θα τους βοηθήσει; Εξάλλου, περιμένουμε βοήθεια από τον Θεό, Τον ζητάμε ακόμη και στις προσευχές μας. Το κυριότερο είναι ότι ακούει. Ακούς αυτά τα πεινασμένα ζώα; Γιατί να σε ακούσει ο Θεός αν δεν ακούς κανέναν πεινασμένο; Ήταν 3 αδερφάκια. 2 εξαφανίστηκαν. Τότε είδα έναν σκοτωμένο πάνω σε ένα σωρό σκουπίδια. Απλώς καταπλακώθηκαν από αυτοκίνητα και πετάχτηκαν στα σκουπίδια. Μετά πήρα το τελευταίο για να μην τον πετάξουν νεκρό στα σκουπίδια. Λυπάμαι πολύ για όλους, αλλά μόνη μου δεν μπορώ να τους σώσω όλους. Οτι μπορω κανω. Αν κάθε άτομο έσωζε τουλάχιστον ένα γατάκι, δεν θα σκοτωνόταν στους δρόμους. Και ο Θεός μας θα σε έσωζε επίσης. Με την Αγαπη μουΤατιανα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog