Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Εκδήλωση για το μητρικό θηλασμό στο Νοσοκομείο Κορίνθου

- Advertisement -

Με αφορμή την Παγκόσμια Eβδομάδα Μητρικού Θηλασμού,  που κάθε χρόνο γιορτάζεται από 1-7 Νοεμβρίου, το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και η  Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική,  διοργανώνουν,  σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορινθίων, εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών.

 

Η δράση θα λάβει χώρα το Σάββατο 18/11/2023, από τις 10:00π.μ. έως και τις 14:00μ.μ. στον  εξωτερικό χώρο της Πινακοθήκης Κορίνθου, επί των οδών Κολοκοτρώνη και Πυλαρινού.

 

Ο σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων του μητρικού Θηλασμού, και η προώθηση του μηνύματος της φετινής Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού:

 

¨Ενθαρρύνουμε τον θηλασμό, κάνουμε τη διαφορά

για τους εργαζόμενους γονείς¨

 

Έντυπο ενημερωτικό υλικό θα διατίθεται στις εισόδους του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, των Εξωτερικών Ιατρείων και στην Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική.

 

                                                                 Ο  Διοικητής του Νοσοκομείου

                                                                                     ΚΟΡΙΝΘΟΥ

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο μητρικός θηλασμός είναι θείο δώρο για τα βρέφη από πολλές απόψεις και δεν περιορίζεται μόνο στα διατροφικά οφέλη, για όσους το αγνοούν. Εύχομαι να μην σχολιάσει και αυτό εδώ το άρθρο ο γνωστός μισογύνης, διότι κάτι απεχθές, σεξιστικό και αποκρουστικό μπορεί να πει πάλι. Δεν σέβεται τίποτα, οπότε καλύτερα μακριά από το γλυκό μας το Λουτράκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog