Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αστυνομικές επιχειρήσεις στην Πελοπόννησο για την πάταξη της εγκληματικότητας

- Advertisement -
  • Συνελήφθησαν -40- άτομα, προσήχθησαν -83- και έγινε έλεγχος σε 1.128
  • Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε -964- οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά -234- παραβάσεις
  • Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητες κάνναβης

 

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών

 

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 2.11.2023 έως και χθες (14.11.2023), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, τμηματικά, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

 

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

 

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε -1.228- άτομα, εκ των οποίων -1.025- ήταν ημεδαποί και -203- ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε -964-οχήματα.

 

Επιπλέον, προσήχθησαν -83- άτομα, από τα οποία -65- ήταν ημεδαποί και -18-ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν -40- άτομα.

 

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

στην Αργολίδα:

Δύο (2) ημεδαποί, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Ένας (1) ημεδαπός, για στέρηση δελτίου ταυτότητας.
Τρεις (3) ημεδαποί και τρεις (3) αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ένας (1) αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

στην Αρκαδία:

Ένας (1) ημεδαπός, για ναρκωτικά.
Ένας (1) ημεδαπός, για καταδικαστικό έγγραφο.
Πέντε (5) ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

στην Κορινθία:

Ένας (1) ημεδαπός, για στέρηση δελτίου ταυτότητας.
Τέσσερις (4) ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
στη Λακωνία:

Ένας (1) αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, για ληστεία.
Τρεις (3) ημεδαποί, για ναρκωτικά.
Πέντε (5) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

στη Μεσσηνία:

Ένας (1) ημεδαπός, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ένας (1) ημεδαπός και ένας (1) αλλοδαπός, για ναρκωτικά.
Μία (1) ημεδαπή, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
Ένας (1) ημεδαπός, για στέρηση δελτίου ταυτότητας.
Δύο (2) ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά -234- παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν:

 

-10- μέτρα καλώδιο, στην Αργολίδα,
μικροποσότητα κάνναβης, στην Αρκαδία,
-1- τσιγαριλίκι και ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -5,77- γραμμαρίων, στη Λακωνία,
μικροποσότητα κάνναβης, στη Μεσσηνία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, Εισαγγελείς.

 

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Χαχαχα !!Ρε που ζούμε !!2023 έχουμε και ακόμα βλεπουμε αντιδράσεις και ενέργειες σε γκόμενο δουλειές old fashion που λεμε και στο Wales 😜Εκεί στην όμορφη Χαλκιδική είχαμε μια ιστορία με εκδίκηση για γκόμενο δουλειά που είχε σε αποτέλεσμα να την πληρώσει ένα σπίτι που το έκαψε μια που εχασε τον γκόμενο 😂😂Να τα πάρω από την αρχή 😅Μια ιστορία που δεν είναι πρωτοφανείς να «κλέβεις « τον γκόμενο της φίλης σου !!Η απατημένη φίλη όμως πήγε στο σπίτι της και έβαλε φωτιά !!Λαθος !Στον ερωτιλο έπρεπε να βάλει φωτιά 😂😂!Ρε πο παμε που παμε !!Και Λοιπον τι έγινε που πήρε τον γκόμενο ??Αντε κανε την μαύρη στο ξύλο !Το σπίτι τι σου φτααει !!

  2. Κύριε Μιχάλη, κυρία Χαρά τί ανεπίτρεπτα πράγματα είναι αυτά και τί παροτρύνσεις είναι αυτές από τον άνθρωπο που ζει στο εξωτερικό και γράφει, άντε κάνε την μαύρη στο ξύλο; Σε ποιές εποχές νομίζει ότι ζει; Ο άνθρωπος αυτός εκδηλώνει όλον τον σεξισμό, ρατσισμό και μισογυνισμό του!!! Να μην ξαναπατήσει στο Λουτράκι αυτός ο άξεστος και απολίτιστος. Ας κρατήσει τον βαρβαρισμό του για το μέρος που μένει. Αίσχος, ντροπή!!!!!

  3. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Να καλησπερίσουμε την «»Νίτσα «🤔Πρώτα δεν ξέρω αν εισε οντως Νίτσα η κάποιος που βάζει ένα όνομα ένα Ντεταρι 7 για να δείξει κάτι !!Πριν σου απαντήσω για το σχόλιο σου και για το τι εγραψα στο σχόλιο μου που εσυ η Νίτσα το θεώρησες σεξιστικό ρατσιστικό και μισογυνισμό !!Οπως βλέπω με παρακολουθείς πολύ εδώ στα σχόλια μου αγαπητή Νίτσα !!Και Εαν έχεις καταλάβει τον Αντρέα σεξιστή κλπ ας σταματήσουμε την κουβέντα !!Τωρα εγώ έγραψα αντί να της κάψει το σπίτι να την κάνει μαύρη στο ξύλο !!Αυτο είναι σεξισμός κατα εσένα !Να σε ρωτήσω ρε εσυ Νίτσα αν εισε γυναίκα ,Εαν ησουν εσυ στην περίπτωση αυτή και είχες μπλέξει σε γκομενοδουλεια θα προτιμούσες να σε πλακώσει στο ξύλο η να σου κάψει το σπίτι ?Αυτο είπα ρε εσυ Νίτσα !Τωρα ο Αντρεας ουτε βάρβαρος είναι ουτε απολίτιστος όπως πιστεύεις εσυ οποιος και οποία εισε !Τωρα αν δεν καταλαβαινεις με το μυαλό που έχεις τι γράφει και πως το γραφείο Αντρεας να μην σχολιαζεις και γίνονται παρεξηγήσεις Νίτσα μου !!Και για τελος άφησα το «να μην ξαναπατήσει στο Λουτρακι αυτός «!!Ποιος εισε εσυ που θα γράψεις αυτο για κάποιον ??Την επόμενη φορά που θα έρθω στο Λουτρακι να έρθεις να μου το πεις μπροστά μου αυτο Νίτσα μου η οποις εισε !Και αυτο δεν είναι απειλή αλλά να δω αν αυτο που είπες μπορείς να το πεις μπροστά σε αυτόν που γραφεις!!Η να στ πω αλλιώς πήγαινε σε ένα καφενείο καφετερια στο Λουτρακι και πες ο Αντρεας Λεκκας από την Ουαλλια να μην ξαναπατησει,στο Λουτρακι να δούμε τι θα σου πουν !!Ντροπη σου για όλα αυτά που γράφεις όχι μόνο στο σχόλιο αυτο αλλά γενικά για εμένα Νίτσα η κάτι τέτοιο !Να περασει παρακαλω Χαρα γιατί όπως βλέπεις πηρα τους χαρακτηρισμους που έγραψε για εμένα η Νίτσα !ΟΑντρεας τετοιους χαρακτηρισμούς δεν χρησιμοποιεί στα σχόλια του

  4. Όταν γράφω, δεν συκοφαντώ. Να υπενθυμίσω και άλλο περιστατικό, μάρτυς μου η κ. Χαρά, όταν έγραψε ο εν λόγω άνθρωπος πως θαυμάστρια ποδοσφαιριστού είχε πάει με πρόφαση να πάρει αυτόγραφο, αλλά βιάστηκε, διότι αυτό ήταν που ήθελε. Συνεπώς, οι χαρακτηρισμοί μου περί σεξιστού και μισογύνη ισχύουν, διότι αποδεικνύονται και δεν πρόκειται περί καμιάς παρεξήγησης. επιπλέον ισχυρισμός είναι και η αμφισβήτηση του εν λόγω ανθρώπου για το φύλο μου. Ευχαριστώ για την ανάρτηση.

  5. ΑντρεαςΛεκκας Ουαλλια 🏆🏆Αντε να σου απαντήσω γιατί μου άρεσε το «δεν συκοφαντώ «για την «Νίτσα « Δεν την θυμασε καλά την περίπτωση και τι ειχα γράψει για τον ποδοσφαιριστή και την θαυμάστρια και που κατέληξε η «επίσκεψη «που μας λες !!Αφου γνώριζε η θαυμάστρια τι φρούτο ήταν ο ποδοσφαιριστης γιατί πήγε στο πάρτι του Αυτο ειχα πει «Νίτσα «!Αυτο εσυ που δεν συκοφαντείς το λες σεξιστικό !λοιπον «Νίτσα «να το κλείσουμε και να σου πω τους υσχυρισμους σου να τους κρατας για την πάρτι και όχι να δημοσιεύεις στο μπλογκ και να συκοφαντείς τον καθένα !Ενταξει Νίτσα μου και τι είναι ο Αντρεας δεν θα το πεις εσυ και η κάθε Νίτσα !.Αντε γεια σου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog