Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: «Οδοστρωτήρας » ο Μουζάκης! Έβγαλε την τσάπα στους δρόμους (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
  • Ομολογούμε ότι δεν έχουμε ξαναδεί μηχάνημα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και στον υπόλοιπο αστικό ιστό. Ισως οι παλιότεροι να το έχουν ξαναδεί!

 

Αλλά ο Θανάσης Μουζάκης αναμφισβήτητα είναι ο αντιδήμαρχος που κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της πόλης σε σύντομο χρονικό διάστημα και οι πολίτες αναγνώρισαν την προσπάθειά του, εκλέγοντάς τον με περίπου 1.000 σταυρούς!

 

Αποδείχτηκε ένα ισχυρό χαρτί για το δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη, αφού προήλθε από άλλη παράταξη, τον εμπιστεύθηκε δίνοντάς του το πιο νευραλγικό πόστο, την αντιδημαρχία της καθαριότητας, και κείνος ενσωματώθηκε στην ομάδα του, σαν να ήταν ανέκαθεν μέλος της και απέδειξε πως μπορεί να προσφέρει πολλά!

 

Εκπληκτοι είδαμε, ότι έβγαλε την τσάπα στους δρόμους για να καθαρίσει την πόλη για την αποκομιδή κλαδιών. Παράλληλα με το συνεργείο Πρασίνου του δήμου, καλλωπίζει τις παιδικές χαρές, τις πλατείες, όπως την μικρή πλατεΐτσα στη Μάτση, τα πάρκα, ενώ παράλληλα έχουν αρχίσει τα κλαδέματα για τον στολισμό των χριστουγέννων.

 

Δήλωσε ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος

Η εξασφάλιση της καθαριότητας και του καλλωπισμού των κοινοχρήστων χώρων είναι βασική προτεραιότητα μας, ώστε οι συμπολίτες μας θα πρέπει να απολαμβάνουν τη γειτονιά τους και τους κοινόχρηστους χώρους, χωρίς τον κίνδυνο για την υγεία τους από ελλιπή ή πλημμελή καθαριότητα.

Στο μέτρο του ανθρώπινου δυνατού… και δυναμικού που διαθέτουμε, καθημερινά προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!

Σας θέλουμε αρωγούς στην προσπάθεια αυτή!!

 

Δείτε φωτογραφίες

 

 

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν μπορούσε να μαζέψει ,με το ίδιο μηχάνημα,τα μπάζα και τα σκουπίδια από την Δημοσίων Υπαλλήλων,μερικά μέτρα παραπάνω από εκεί όπου παρκάρουν τα σκουπίδιαρίκα,θα τον παραδεχομουν…

  2. Ο Αντιδήμαρχος έχει περάσει και να κατέβει στους καταρράκτες να δεί την βρωμιά που επικρατεί?
    Πριν 2 εβδομάδες ήταν ο Μαραθώνιος στην Πόλης μας, η αφετηρία ήταν στους καταρράκτες, όλος ο κόσμος που ήταν εκεί έλεγε τη βρωμιά επικρατεί και τη δυσοσμία. Απογοήτευση για τους συμμετέχοντες και ρεζίλι για την πόλη μας.
    Εκτός αυτού ήταν επικίνδυνα για τα παιδιά μας τα χιλιάδες σπασμένα μπουκάλια και γυαλιά που ήταν στον χώρο.

  3. ΑντρέαςΛεκκαςΟυαλια 🏆🏆Έχει πάρει φόρα ο φίλος μου ο Θανάσης και θα τα κάνει και έχει όλα κομπλέ και καθαρά 👌Έτσι για να σκάσουν μερικοί και μερικές που γκρινιάζουν συνεχώς. Και οδοστρωτήρας και μπουλντόζα και κανένα τανκς αν χρειαστεί θα το πάρει από την σχολή μηχανικού να τα ισοπεδώνει. Τώρα που είπα τανκς είδα κάτι φωτογραφίες από έναν πονηρό που είχε παρκάρει σε μια διάβαση πεζών σήμερα. Εκεί χρειάζεται ένα τανκς να το ανακυκλωσει το αμάξι και να το κάνει κουτάκι κοκακολας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog