Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μέγαρα: Συνελήφθησαν «εξοπλισμένοι» για κλοπές σε ιερούς ναούς

- Advertisement -
  • Δύο ημεδαποί συνελήθφησαν πρωινές ώρες Δευτέρας 13ης Νοεμβρίου από το Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων, για κλοπές σε ιερούς ναούς.

Από την ενδελεχή έρευνα που πραγματοποίησε η ανωτέρω Υπηρεσία ταυτοποιήθηκε η δράση των συλληφθέντων.

Από νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες που διαμένουν, στη Νέα Πέραμο, με την παρουσία δικαστικού λειτουργού εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κινητών τηλεφώνων, διαρρηκτικά εργαλεία, ένα πιστόλι κρότου, ένα κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια.

Οι συλληφθέντες, μαζί με την σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.

 

πηγή

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντρέας ΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Αντέ να εκνευρίσω πάλι τους φίλους και εχθρούς με την καλή έννοια. Μεγάλη επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας!! Σε κάτι τέτοια έχουν επιτυχία και κάνουν την δουλειά τους για την ασφάλεια και τάξη και μην γίνουν οι περιοχές σαν φαβελες που λέει ο γραφικός. Τώρα όμως σε άλλα δεν μπορεί να κάνουν την δουλειά τους. Να μην τους πω ανίκανους γιατί δεν φταίνε αυτοί. Είναι έτσι η κατάσταση σαν πολιτεία σαν πολιτική που ασκούν και η αστυνομία δεν έχει και πολλές επιλογές από το να περνει μέρος και αυτή στο παιχνίδι αυτό. Για το παιχνίδι ο λόγος. Το Παο – Οσφπ στο κύπελλο!! Το ματς είναι προγραμματισμένο για της 6 Δεκεμβρίου. Η ΕΛ. ΑΣ τώρα λέει game over για άλλη ημερομηνία γιατί είναι η επετειος του Γρηγοροπουλου,και την άλλη μέρα θα έρθει ο Σουλτανος ο Ταγιπ 🙄Τώρα η αστυνομία δεν μπορεί λόγο ιδιαιτεροτηταςτης ημέρας 😂😂😂να αφήσει να γίνει το ματς με οπαδούς της μιας ομάδας μην το ξεχνάμε. Τώρα να έγραφα τίποτα άλλο και για την επέτειο και για θέματα ασφαλείας και δημόσιας τάξης και πράματα που δυστυχώς στην Ελλάδα τα έχουμε συνηθίσει να τα πληρώνουν ο κόσμος και να ταλαιπωρούν τον κόσμο θα βρεθεί κανένας να μας πει τίποτα και δεν τα επιθυμώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog