Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Οι μνήμες του 2017 «ζωντάνεψαν» στο μνημόσυνο για τα θύματα της φονικής πλημμύρας στην Μάνδρα

- Advertisement -
  • Χθες το πρωί έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στη Μάνδρα το ετήσιο μνημόσυνο για τα 24 θύματα καθώς συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από το 2017 και τις φονικές πλημμύρες που χτύπησαν την πόλη της Μάνδρας.

Στην λειτουργία παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Δυτικής Αττικής Γιώργος Κώτσηρας, ο αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτής Δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας, ο βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος, ο βουλευτής, ο νυν Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας Χρήστος Στάθης μαζί με τους Αντιδημάρχους Παναγιώτη Κολοβέντζο, Ευαγγελία Κουτσοδήμα, Σωτηρία Αργυρίου, Κωνσταντίνο Φράγκο και την δημοτική σύμβουλο Αικατερίνη Καλαρίδη.

Παρών ήταν φυσικά ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας Αρμόδιος Δρίκος μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Κωνσταντίνο Ρόκα, τον δημοτικό σύμβουλο Μελέτη Αδάμ, την δημοτική σύμβουλο Αγγελική Παπακωνσταντίνου αλλά και άλλους αυτοδιοικητικούς που κατάφεραν να εκλεγούν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Χρ. Στάθης δήλωσε: « Η μνήμη βάζει αλάτι στην πληγή που κρύβουμε μέσα μας… Η μνήμη μας πονά όμως την κρατάμε πάντα ζωντανή για να νιώθουμε κοντά μας εκείνες και εκείνους που δεν είναι πια ανάμεσα μας … Τα λόγια και η θλίψη δεν φτάνουν να γεμίσουν το γκρίζο του κενού…Δεν ξεχνάμε, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ….»

 

 

πηγή

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog