Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τάσος Μποζίκης: Aυτοψία στα έργα που γίνονται για τις Ανεμογεννήτριες

- Advertisement -
  • Παρευρεθηκα σήμερα μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ν.Κορινθιας Χάρη Βυτινιώτη και την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμου Αθηνα Κορκα στην περιοχή του Αγγελοκάστρου κάνοντας αυτοψία στα έργα που γίνονται για τις Ανεμογεννήτριες διαπιστώνοντας δυστυχως καταστροφες που βλεπεται στις φωτό που ακολουθούν.

Δηλαδή το οδικό δίκτυο σε πλήρη επικινδυνότητα και καμία ασφάλεια για τους διερχόμενους οδηγούς. Από ότι παρατηρειτε στις παρακάτω φωτο ένας υπάλληλος που του έδωσαν μια σκούπα που σκουπιζουμε την αυλή να σκουπίζει τις πέτρες, στη συνέχεια κάναμε αυτοψία στα σημεία που θα εγκατασταθούν οι Ανεμογεννήτριες να δούμε το ποσο ζημιά γινεται στο φυσικό περιβαλλον από τα συνοδα εργα .

Άμεσα ενημερωσα τον επικεφαλή της παραταξης μου Γιώργος Δέδες για την κατάσταση που επικρατει στην περιοχη και τον όλεθρο που πρόκειται να ακολουθησει.

Θέσαμε στο σημερινο Περιφερειακο Συμβούλιο το θέμα των Ανεμ/τριων εκτός ημερησιας διαταξης ζήτημα που θα απασχολήσει το επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο. Μικρό το όφελος, μεγάλη η καταστροφή.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog