Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Συνταξιούχοι: Πανελλαδική συγκέντρωση στις 24 Νοέμβρη στην Αθήνα

- Advertisement -
  • Πανελλαδική κινητοποίηση την Παρασκευή 24 Νοέμβρη στις 12 μ. στην πλ. Κλαυθμώνος διοργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα καλεί τα σωματεία σε όλη τη χώρα «να οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη μαζική κάθοδο των συνταξιούχων στην Αθήνα», ώστε να διεκδικήσουν «ό,τι αδίκως μας έχουν αφαιρέσει όλα τα χρόνια όλες οι κυβερνήσεις τσακίζοντας τη ζωή μας.

Όσα διεκδικούμε είναι δικά μας, πληρωμένα με τον αγώνα μιας ζωής και δεν τα χρωστάμε σε καμιά κυβέρνηση, σε κανέναν υπουργό, σε κανέναν τραπεζίτη και με τον αγώνα μας θα τα διεκδικήσουμε μέχρι τη δικαίωση».

Η Συντονιστική Επιτροπή χαιρετίζει τους χιλιάδες συνταξιούχους όλης της χώρας «που εδώ και αρκετό διάστημα παίρνουν μέρος στις περιφερειακές αγωνιστικές εκδηλώσεις, απαιτώντας λύσεις στα οξυμένα μας προβλήματα που για χρόνια μένουν άλυτα».

Παράλληλα εκφράζει την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό της για τις κυβερνητικές πρακτικές και καταγγέλλει «τη στάση του υπουργού Εθνικής Οικονομίας Κωστή Χατζηδάκη (που παρά την προ δεκαημέρου ενημέρωσή του ότι θα τον επισκεφτούμε), όχι μόνο δεν δέχτηκε την αντιπροσωπεία της ΣΕΑ για συζήτηση, αλλά την παρέπεμψε να συζητήσει με την αναπληρώτρια της διευθύντριας του γραφείου του! Ντροπή σας, κ. υπουργέ».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog