Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Black Friday: Τι να προσέχετε στις προσφορές και τις εκπτώσεις

- Advertisement -
  • Έρχεται η Black Friday στις 24 Νοεμβρίου και η Cyber Monday την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου με εκπτώσεις και προσφορές για τους καταναλωτές.

Όμως συχνά στο παρελθόν έχει διαπιστωθεί ότι οι εκπτώσεις που προσφέρονται είναι ένα τέχνασμα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η σύγκριση τιμών στο διαδίκτυο είναι η ενδεδειγμένη λύση για πιο συμφέρουσες αγορές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega:

Ενας ηλεκτρονικός υπολογιστής πωλείται στην Black Friday σε τιμή 949 ευρώ από τα 1.199 ευρώ που κόστιζε πριν.

Όμως αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή του ήδη από τις 4 Ιανουαρίου φέτος και όχι τώρα με τις εκπτώσεις της Black Friday.

Ενας αφυγραντήρας κοστίζει στην Black Friday 259 ευρώ, ενώ πριν η τιμή του ήταν 449 ευρώ. Στο ιστορικό του προϊόντος στο Internet διαπιστώνει κανείς ότι αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή του φέτος.

Μια άλλη παράμετρος είναι αν η τιμή στα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι χαμηλότερη από την τιμή Black Friday στα φυσικά καταστήματα.

Για παράδειγμα μια ρομποτική σκούπα κοστίζει στην Black Friday 399 ευρώ από 599 ευρώ που κόστιζε πριν. Όμως στο ηλεκτρονικό κατάστημα η τιμή είναι έτσι κι αλλιώς 399 ευρώ.

Ένα κινητό τηλέφωνο κοστίζει στην Black Friday 399,90 ευρώ από 499 ευρώ που κόστιζε πριν. Στα ηλεκτρονικά καταστήματα όμως ήδη πωλείται 350 ευρώ.

Το ίδιο ισχύει και με τηλεόραση 65΄΄ που πωλείται στην Black Friday στην τιμή των 1.799 ευρώ από 1.899 ευρώ πριν, ενώ στα ηλεκτρονικά καταστήματα η ίδια τηλεόραση κοστίζει 1.602,74 ευρώ.

Για επιτυχημένες αγορές οι καταναλωτές πρέπει επίσης να προσέχουν αν ένα προϊόν που επιθυμούν να αγοράσουν πρόκειται να αντικατασταθεί από άλλη βελτιωμένη έκδοση.

Παράλληλα, οι καταναλωτές πρέπει να προβληματίζονται όταν σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα βλέπουν ύποπτα χαμηλές τιμές καθώς ο κίνδυνος απάτης είναι πάντα υπαρκτός.

Έρευνες δείχνουν ότι στην Black Friday οι καταναλωτές αγοράζουν ρούχα, παπούτσια, ηλεκτρονικές συσκευές, οικιακές συσκευές και καλλυντικά.

 

πηγή

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog