Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Καλαμάτα: Νεαροί πήραν με τις πέτρες ΚΤΕΛ Μεσσηνίας στα διόδια των Αρφαρών

- Advertisement -
  • Σήμερα το απόγευμα, στον αυτοκινητόδρομο του Μορέα, νεαροί που βρίσκονταν στον παράδρομο πέταξαν πέτρες σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας που εκτελούσε το δρομολόγιο από Καλαμάτα προς Αθήνα.

Το περιστατικό συνέβη στο ύψος των διοδίων των Αρφαρών, με τους επιβάτες του λεωφορείου να τρομάζουν, αφού έσπασε το τζάμι παραθύρου στο πίσω μέρος του οχήματος.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, Γιάννης Κάντζας, «το ευχάριστο ήταν ότι δε σημειώθηκε τραυματισμός επιβάτη, αφού τα τζάμια του λεωφορείου ήταν διπλά».

 

tharrosnews.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Mόνο στο ελλάντα γίνονται αυτά, διότι είμαστε τριτοκοσμική χώρα και δεν επιθυμούμε να αλλάξουμε από την κατάντια μας. Στο εξωτερικό οι νόμοι εφαρμόζονται πλήρως και παντού και αυτό το ξέρει καλά να μας το πει εδώ και ο μπαρμπαντρέας (με την καλή έννοια το λέω, επειδή ο άνθρωπος έχει βαρεθεί τόσα χρόνια να τον λένε κύριο). Στα όσα χρόνια ζεις έξω, έχεις ακούσει άλλη φορά κάτι τέτοιο μπαρμπαντρέα? Να βλέπουμε και λίγο την αληθεια κατάματα, όχι να κρύβουμε τη σκόνη κάτω από το χαλί.

  2. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Να χαιρετήσω τον φίλο που με έκανε να χαρώ λιγάκι αποκαλώντας με ΜπαρμπΑντρεα !!Ετσι αποκαλούσαν τον παππού μου τον Αντρέα ,μπαρμπα Αντρέα !!Καλυτερα το μπάρμπα από το κύριε δεν με χαλάει !Θα διαφωνήσω παντως για το τριτοκοσμική χώρα !!Η ζΕλλαδα δεν ηταν δεν είναι και δεν θα γίνει ποτε τριτοκοσμική χώρα !Με το να λεμε αυτο φίλε 0726 κρύβουμε κάτω από το χαλί !!Εσεις εκεί στην χώρα μας πρέπει να το παλέψετε ,πρέπει με όση δύναμη ,έχετε ψυχικη κυρίως να αλλάξετε την κατάσταση η καλύτερα την εντύπωση αυτή που με τόσο ευκολία το λες και εσυ αλλά γενικά !Δεν με αφήνει η ελληνική η περηφάνεια να το δεχτώ !!Καλησπερα φίλε

  3. Αντρέας ΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Να το γράψω πάλι δεν το έστειλα μάλλον καλά. Χάρηκα φίλε 0726που με αποκαλέσες μπάρμπα Αντρέα. Έτσι έλεγαν τον παππού μου το Αντρέα και τον ήξεραν όλοι. Μπάρμπα Αντρέα. Καλύτερο το μπάρμπα από το κύριε. Θα διαφωνήσω μαζί σου για το τρίτο κοσμική χώρα. Με το να γράφεις αυτό, κρύβεις κάτω από το χαλί το πρόβλημα. Εγώ λέω η Ελλάδα δεν ήταν δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ τριτοκοσμικη χώρα. Αυτήν την εντύπωση πρέπει εσείς εκεί στην χώρα να την αλλάξουμε και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Κρύβουμε κάτω από το χαλί που λες με ένα τριτοκοσμικη χώρα και αλλάζουμε πλευρό. Η ελληνική υπερηφάνεια που έχω δεν θα με κάνει ποτέ να το πω και να το πιστέψω. Καλησπέρα φίλε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog