Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Black Friday: Τι είναι περιζήτητο στην αγορά

- Advertisement -
  • Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγαλύτερη γιορτή των προσφορών, τη Black Friday! Ο κόσμος έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει έρευνες αγοράς για να καταλήξει τι είναι αυτό που θέλει περισσότερο να αγοράσει και να το βρει σε πολύ καλή τιμή ενώ την ίδια ώρα προσέχει ώστε να μην πέσει θύμα δήθεν προσφοράς και αισχροκέρδειας.

 

Μιλώντας με αριθμούς… 8 στους 10 Έλληνες καταναλωτές θα πάνε αύριο για ψώνια! Το 69% θα αγοράσει ηλεκτρικές συσκευές, κοσμήματα και έπιπλα. Το 55% θα αγοράσει ηλεκτρονικά είδη, το 52% θα προτιμήσει είδη ένδυσης και υπόδησης ενώ το 25% προϊόντα ομορφιάς.

Το 52% δήλωσε ότι θα προτιμήσει τις αγορές σε φυσικό κατάστημα. Οι τέσσερις στους δέκα καταναλωτές θα αγοράσουν μόνο ότι μπορούν να αντέξουν οικονομικά ενώ μόνο το 5% έχει αποφασίσει να ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα. Το 47% των καταναλωτών θα αγοράσουν προϊόντα που θα αγόραζαν ούτως ή άλλως σε οικονομική τιμή.

Στις αναζητήσεις τις περιόδου πρωταγωνιστούν:

  • Τηλεοράσεις 55-65 ιντσών.
  • Laptops (με τουλάχιστον 16GB RAM).
  • Ψυγεία (ψυγειοκαταψύκτες – no frost – με wi-fi).
  • Τηλέφωνα (τελευταία έκδοση από best seller συσκευές).
  • Ηλεκτρονικά παιχνίδια (Μάχης – Με υπερήρωες).

Όσο για το τι αγόρασαν οι καταναλωτές πέρσι, αίσθηση προκαλεί το ρεκόρ πωλήσεων στις ηλεκτρικές σκούπες.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντρέας ΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Επι ΠΑΣΟΚ ντρεπόσουν να πας να ψωνησεις στις εκπτώσεις τι Black Friday και τέτοια.😂😂Να τα λέμε και αυτα. 😜Είχα γράψει σε ένα άλλο άρθρο του μπλοκ για Black Friday αλλά δεν το είχα δει. Τέλος πάντων μην γκρινιάζω και εγώ σαν τους άλλους. Το θέμα στα ψώνια που κάνουν στο ξενόφερτο όπως γίνετε συνήθως έθιμο δεν είναι κατά την γνώμη μου δεν είναι να γλιτώσεις το 30,40%money., Να το κάνω πενηνταρακια για να το πιάσετε. Ρουχισμός και ηλεκτρονικά είναι στο κόλπο. Δηλαδή το άλφα και ωμέγα στα ψώνια. Στα ρούχα ειδικά μετά το Brexit και την κρίση γενικά στην αγορά, στην Βρετανία που γνωρίζω και βλέπω υπάρχει όλη την χρονιά σε αρκετά ρούχα έκπτωση μέχρι και 50%εκτός περίοδο έκπτωσεων και φυσικά Black Friday. Στα μαγαζιά που ψωνίζω εγώ δηλαδή Marks and Spencer John Lewis Next κλπ Αν ψωνίζεις στο Primark😜😜εκεί δεν έχει έκπτωση ποτέ ότι έχει κάθε μέρα έχει όλο το χρόνο άρα δεν συμφέρει. Πάμε και στα ηλεκτρονικά ηλεκτρικά και γκαντζετ που πέφτει και ξύλο ποιος θα μπει στο μαγαζί πρώτος που βπεπουε στοUSA. Και εκεί δεν θα περιμένεις την μαύρη Παρασκευή να πάρεις κάτι. Τι σου λείπει από το σπίτι? Ότι δεν έχεις το πας και το περνεις όταν σου χαλάσει κάτι και το αντικαθιστάς. Μου χάλασε το πλυντήριο τον Μάιο που μας πέρασε πήγα και πήρα καινούργιο. Τι θα περίμενα το Νοέμβριο? Στην σκάφη θα πλεναμε τα ρούχα? Κάτι τέτοια αμπέλοφιλοσοφιες είχα γράψει, Αντέ γειά πάω για ψώνια να προλάβω 😜😜

  2. Ναι αλλά θυμίζω και επί ΠΑΣΟΚ, (Αντρέα μου καλέ, φίλε και αγαπητέ), πολύς κόσμος και κοσμάκης, λαός και λαουντζίκος και ντουνιάς, εξαναγκάστηκε, αλλά και υποχρεώθηκε εκ των πραγμάτων τότε (ελέω ετούτου, του αναπάντεχου, αιφνίδιου, απροσμένου, ξαφνικού, όσο επίσης και βιαίου “μπασίματος” και χωσίματος” – που μας επιφύλασσε ως μια πολύ… θετική και ευχάριστη έκπληξη, το εν λόγω κόμμα, αυτό – εις εκείνα τα ανηλεή, “ασήκωτα”, επαχθή, εφιαλτικά, καθώς και δυσβάσταχτα – τότε μνημόνια), να ψωνίζει και να αγοράζει (όσων άλλωστε το… άντεχε το πορτοφόλι και η τσεπούλα τους, μπορούσαν η και είχαν και την… οικονομική ευχέρεια και δυνατότητα, η ακόμη, και την ύψιστη πολυτέλεια, να προβούν εκείνους τους δύσκολους, σφριγηλούς και χαλεπούς καιρούς, σε κάτι τέτοιο, βέβαια!), κάθε είδους, μορφής και λογοίς ρουχισμό, είτε (στην καλυτέραν περίπτωση), είτε από τίποτε βιοτεχνίες χονδρικής “της φτήνιας”, “του πεταματού” και της “σειράς”, είτε από τίποτα “κινέζικα” μαγαζιά και καταστήματα, είτε – και πολύ δε περισσότερο – και από τους πάγκους των λαϊκών αγορών, της γειτονιάς, κ.λπ, κ.λπ… Καλό λοιπόν θα είναι, αφενός, εν γένει να μην λησμονάμε, ούτε και να ξεχνάμε, αλλά και αφετέρου, που και που, και να τα υπενθυμίζουμε, αλλά και να λέμε, Αντρικό μου, επίσης, και αυτά… Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog