Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σαλαμίνα: Συνελήφθη 68χρονος ιερέας για ασέλγεια σε ανήλικο

- Advertisement -
  • Συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής (26/11) στη Σαλαμίνα, ένας 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας, διωκόμενος με ένταλμα για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Σε βάρος του 68χρονου ιερέα σχηματίστηκε από την Υ.Π.Α. δικογραφία προανάκρισης για τα ανωτέρω αδικήματα, καθώς όπως προέκυψε, σε μη επακριβώς προσδιορισθέντα χρόνο, εντός των μηνών Ιουνίου και Ιανουαρίου του 2023, ο κατηγορούμενος, ο οποίος τυγχάνει να είναι φίλος του πατέρα του ανήλικου θύματος, κατά την διάρκεια επισκέψεων στο σπίτι τους, και εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονέων του, ενεργούσε κατ’ επανάληψη γενετήσιες πράξεις σε βάρος του 12χρονου (πλέον) παιδιού.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη την Τετάρτη (22/11) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά απ’ όπου, αφού του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα προαναφερόμενα αδικήματα, παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο Ε’ Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Πειραιά, και εκδόθηκε το ανωτέρω Ένταλμα Σύλληψης.

Επίσης, χθες (26/11), αμέσως μετά την ακινητοποίηση του ανωτέρω, δυνάμει σχετικής παραγγελίας του αρμόδιου Ανακριτή, από Αστυνομικούς της Υ.Π.Α., διενεργήθηκε κατ’ οίκον έρευνα καθώς και έρευνα στους χώρους του Ιερού Ναού, που λειτουργούσε ως ιερέας, και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο ιερέας είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, για τη διερεύνηση των οποίων είχε διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση.

Ο συλληφθείς, σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά/Τμήμα Εκτελέσεων και εν συνεχεία στον αρμόδιο Ανακριτή για την εκτέλεση του εντάλματος.

 

πηγή

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Να μας κάνει ένα σχόλιο η Νίτσα η αλλιώς Σουλα η αλλιώς Αθανάσιος Κ η άλλο τρολ για τον Ιερέα !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog