Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ο Μίλτος Τεντόγλου κορυφαίος αθλητής των Βαλκανίων για το 2023

- Advertisement -
  • Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής στα Βαλκάνια για τρίτη διαδοχική χρονιά.

Ο κορυφαίος άλτης του κόσμου, νικητής το 2023 στο Ευρωπαϊκό κλειστού και το Παγκόσμιο ανοιχτού έδωσε συνέχεια σε μια λαμπρή καριέρα, στο διάβα της οποίας έχει κατακτήσει όλους τους διαθέσιμους τίτλους των κορυφαίων διοργανώσεων του πλανήτη.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι στη διάρκεια του έτους «προσγειώθηκε» στα 8,52 μ., που ήταν και το άλμα που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο σε έναν από τους συναρπαστικότερους τελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Το γκαλά της Βαλκανικής Ένωσης έγινε το βράδυ της Τρίτης (28/11) στην Κωνσταντινούπολη και το παρών έδωσε o αντιπρόεδρος της ABAF, Λάμπρος Παπακώστας, καθώς και το μέλος του συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος. Στη διάρκεια του Gala η Βαλκανική Ένωση βράβευσε τον ΣΕΓΑΣ για την προσφορά του στην Ένωση και στην ανάπτυξη του στίβου στα Βαλκάνια.

Όλα τα βραβεία

Στην κατηγορία των γυναικών, κορυφαία αθλήτρια αναδείχθηκε η Τουρκάλα Τούγκμπα Ντανισμάζ, η οποία στο Ευρωπαϊκό κλειστού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν.

H πρωταθλήτρια του ακοντισμού από τη Σερβία, Αντριάνα Βιλάγκος απέσπασε τον τίτλο της ανερχόμενης Γυναίκας και ο Βούλγαρος άλτης του μήκους και του τριπλούν, Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ τον αντίστοιχο τίτλο στους Άνδρες.

Το πρωί της Τρίτης τα μέλη της ABAF συνεδρίασαν σε πολύ καλό κλίμα και συμφώνησαν να προχωρήσουν ενωμένοι με στόχο να συμβάλουν στην αναβάθμιση του στίβου στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Παράλληλα έγινε τροποποίηση του καταστατικού της ABAF, και ανακοινώθηκε το νέο Logo της Βαλκανικής Ένωσης καθώς και το νέο site.

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν το Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού Α/Γ, καθώς και το Βαλκανικό Α/Γ Κ20 του ανοιχτού.

 

πηγή

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρέαςΛεκκαςΟυαλια 🏆🏆Να παρακαλέσω την Χαρά να περάσει αυτό το σχόλιο μου. Αυτό που θα γράψω το έβαλα σήμερα στην σελίδα μου και νομίζω ότι είναι ένα καλό παράδειγμα. Θα το καταλάβει κάποιος όταν το διαβάσεις! Έχω μια φωτογραφία του Κρίστιαν Στραιχ προπονητή της Φράιμπουργκ. Σας γράφω ακριβώς τη γραφω. Ο κύριος αυτός είναι 12 χρόνια στην ομάδα της Φράιμπουργκ!! Από το 1995σαν παίχτης και μέχρι τώρα στην ομάδα της Γερμανίας. Η Φράιμπουργκ είναι μια ομάδα που μέχρι να βρεθεί ο κύριος αυτός ήταν μια ομάδα μεταξύ δεύτερης και πρώτης κατηγορίας! Από το 2011πουο κύριος αυτός πήρε το τιμόνι χρειάστηκαν 3-4χρονια για να κάνει αυτή τη ομάδα που βλέπουμε την τελευταία δεκαετία να κάνει την εμφάνιση της και στα σαλόνια της Ευρώπης! Την ομάδα δεν την έχουν Σειχηδες ούτε τίποτα λεφτάδες σε μια πόλη σαν την Πάτρα ίσως αλλά υπάρχει ο κύριος αυτός. Γράφω πολλές φορές κύριος για τον κόουτς και ο λόγος είναι ότι είναι ένας κοινωνικός και αξιόλογος άνθρωπος και οι αναφορές του σε πολλά άλλα, και έχει δευτερεύων το ποδόσφαιρο!! Ο λόγος που γράφω όλα αυτά για τον Στραιχ είναι να πω ότι ομάδες φτιάχνονται με προπονητές σαν τον Φεργιουσον, σαν τονΒενγκερ, σαν τον Γκι Ρου, παλιότερα ακόμα και το Ευγένιο Γκεραντ του Οφη! Τώρα αν αλλάζεις προπονητές σαν τα σωβρακα φυσικό είναι να σου περνει τα σωβρακα η κάθε Φράιμπουργκ!! Αυτό ακριβώς γράφω σήμερα στο φεισμπουκ κυρίως για τον ολυμπιακό αλλά είναι μια γενική άποψη για το θέμα του προπονητή. Σόρι για το μεγάλο σχόλιο αλλά νομίζω αξίζει τον κόπο να διαβάσεις. Ελπίζω σε δημοσίευμα από το μπλοκ

  2. Γιαυτό την αγαπάμε αυτήν την ομάδα! Δεν την έχουν σεΐχηδες, αλλά βαράει άγρια στο γήπεδο σαν να την είχαν. Εύχομαι να την μιμηθούμε μόλις το θύμα περάσει τα Τέμπη.

  3. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Να ευχαριστήσω την Χαρά για την δημοσίευση και τώρα να προσπαθήσω να σας εξηγήσω τι θέλει να πει ο κοουτς Αντρικος για να μάθετε μπαλιτσα που έλεγε ο Αλε !!Ο φουκαράς ο Μαρτίνεθ από ότι δείχνουν τα πράγματα δεν θα φάει μελομακαρονα φέτος !!Θα έρθω στο Μαρτίνεθ σε λίγο !!Το άρθρο που διαβάσατε παραπάνω έχει να κάνει με την διάρκεια παραμονής του κοουτς στις ομάδες !Στις μεγάλες και σοβαρες ομάδες !Σας έδωσα ονόματα και παραδείγματα και όσοι ξέρετε από μπαλα η παρακολουθείτε θα καταλάβουν τι λέει ο Αντρεας !Ας πάρουμε παραδειγμα την Λίβερπουλ και την Σιτι που έχουν πολύ καιρό τον ίδιο κοουτς !Αφηστε τα λεφτά έξω !Ας αφήσουμε και αυτο γιατί θα πάρει χρόνο και να έρθουμε στον κλεφτοκοτά τονΛουτσεσκου και τον ΠΑΟΚ !!Ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει με τον Λουτσεσκου,που είναι χρόνια στον ΠΑΟΚ να καταφέρνει πολύ περισσότερα από τον θρύλο πχ !!Οταν ξερεις την ομάδα τους παίχτες τι σου προσφέρει ο καθένας ,τους έχεις μάθει πέντε δέκα βασικά να κάνουν στο γήπεδο γινεσε και εσυ Μουρίνιο και Κλοπ !Ο φουκαρας ο Μαρτίνεθ τώρα έχουν απαιτήσεις όλοι μέσα σε 5 μήνες να γίνει η ομάδα κανόνι !!Κανονι πως να γίνει οταν δεν έχεις μάθει τα ονόματα των παιχτών ,δεν ξερεις τους παλιούς παίχτες ,σου φέρνει ένα καράβι παίχτες και σου λέει φτιάξε ομάδα !Τον Γκουαρντιόλα να είχες φέρει ουτε αυτός θα έφτιαχνε τίποτα !!ο ΠΑΟΚ έχει κορμό πήρε 2-3 παίχτες και πάει καλά στο ίδιο μήκος ΑΕΚ Παο !!Και για να είμαι δίκαιος και καλά πήγε ο φουκαρας ο Μαρτίνεθ που σε λίγο χρόνο μισο φτιάξε κάτι σαν ομάδα με πολλες ατελειες και φαινετε αυτο !!Ελπιζω να μην σας κούρασα και Ελπιζω να μην νομίζετε ότι δικαιολογώ τον θρύλο !Γενικα τα λέω και τα γράφω πάντα ότι να είναι αυτο !!Τωρα να περιμενω κανένα σχόλιο από κάποιον άλλο δεν πιστευω !Παλιοτερα ο Τζολε 7 θα έλεγε την γνώμη του για το θέμα αλλά δεν σχολιάζει πλέον !Ελπιζω να περάσει

  4. Αντρέας ΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆τώρα και με το δίκιο του ο παοκακιας να μας κάνει και χασούρα 🙄Τώρα γιατί κατάντησε ο θρύλος να του κάνει χασούρα ο Παοκ το εξήγησα με λεπτομέρειες ειδικά στην περίπτωση του προπονητή. Υλικό ο θρύλος έχει θέλω να πιστεύω καλύτερο από τους υπόλοιπους 3 μεγάλους.Ε ας χαρούν και λιγάκι και αυτοί. Αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος. Αντέ γειά μας

  5. Ο Μαρτίνεθ φουκαράς δεν είναι. Εργάζεται βάσει του budget της ομάδας, έχοντας και την ΕΠΟ ως αντίπαλο. Φουκαράδες είναι όσοι δεν πέτυχαν τίποτα στη ζωή τους 55+ χρόνια τώρα. Να λέγονται οι αλήθειες, για να μην κρίνουμε εκ του αποτελέσματος λόγω ποδοσφαιρικής ασχετοσύνης.

  6. Αντρέας ΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆έχω γράψει 2 σχόλια στο Ντεταρι7και συνεχίσω με την άλλη μεγάλη μάστιγα στο ποδόσφαιρο και ειδικά στο ελληνικό. Στο άρθρο αυτό είπα να σας αναλύσω για θέματα στο ποδόσφαιρο πάντα όπως τα βλέπω εγώ ο άσχετος 😜Είχαμε παρεμβολή από το γιαλανζι γσβρο Ντεταρι7και τα χτεσινά γεγονότα αλλά συνεχίζω ελπίζουμε να μην κουράζω. Δημοσιογράφος και τύπος στην Ελλάδα η άλλη μάστιγα. Γενικά ο τύπος κυβερνάει και ελέγχει και αποφασίζει τα πάντα την έρημη μας χώρα. Και στην μπαλίτσα φυσικά. Διαβάζω πριν λίγο για τον νέο προπονητή που θα έρθει στην ομάδα που γράφει εκεί ο δημοσιογράφος της gazzetas. Μας λέει για το σύστημα που παίζει αλλού και θα το κάνει και στον θρύλο μας και όλα καλά. Ο ίδιος ρεπόρτερ που είναι και καλός και μπορώ να πω αντικειμενικος κάνει και απολογισμό του φουκαρά του Μαρτινεθ. 22 ματς έπαιξε κέρδισε 13, 4 ισοπαλίες, 5 ήττες, 47 γκολ με 26.και να προσθέσω εγώ 3 βαθμούς από το πρώτο Πσνσθηνσικο δηλαδή τους 3 βαθμούς στα χαρτιά. Και όλα αυτά σε 5 μήνες στην ομάδα. Αυτός ο προπονητής θεωρείται αποτυχημένος. Οι αριθμοί και η εικόνα φυσικά δεν είναι ίδια πάλι φυσικά για τον τύπο και τους άσχετους που τα ρίχνουν στους παίχτες προπονητές πρόεδρο την ΕΠΟ την ΟΥΕΦΑ την ΝΑΣΑ κλπ. Αυτά που γράφω είναι πως τα βλέπω εγώ τα πράγματα. Δεν λέω ότι είναι το σωστό ή λάθος αλλά δεν θα μου το επιβάλλει ούτε ο δημοσιογράφος ούτε ο πρόεδρος ούτε φυσικά ο κάθε Ολυμπιακός, και δεν μιλάω για το Ντεταρι7 που δεν είναι Ολυμπιακός. Εγώ και το μυαλό και την ηλικία και τα μάτια να βλέπω τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θέλουν να τα παροισιαζουν για τους δικούς τους λόγους. Ο τύπος έτσι και αλλιώς από τον ολυμπιακό ζει και αν πηγαίνει καλά θα χάσουν την δουλειά τους για αυτό κάνουμε τα πάντα για τα μπικικινια που λέει ο Ναπολέων του μπλοκ. Σόρι για το κατεβατό αλλά να κάνουμε κουβέντες σταρατες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog