Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Παρέμβαση της Περιφέρειας στην περιοχή του Σχίνου

- Advertisement -
  • Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συναντήθηκε στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας, στην Κόρινθο, με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Σχίνου Δημήτρη Λάμπρου.

Η συνάντηση, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Χάρη Βυτινιώτη και της εντεταλμένης για θέματα Πολιτισμού περιφερειακής συμβούλου Αθηνάς Κόρκα, καθώς και υπηρεσιακών στελεχών της Περιφερειακής Ενότητας- αφορούσε σε προβλήματα με φερτά υλικά που οι πρόσφατες βροχοπτώσεις σώρευσαν σε σημεία του οδικού δικτύου της πιο πάνω πυρόπληκτης περιοχής του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, για την απομάκρυνση των οποίων χρειάζεται άμεση παρέμβαση.

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας ζήτησε να γίνει αυτοψία στην πιο πάνω περιοχή, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος έτσι ώστε μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή να υπάρξει εισήγηση για τον τρόπο δράσης, ενώ συνέστησε να διατυπωθεί παράλληλα και αίτημα προς τη Σχολή Μηχανικού να συνδράμει με τα βαρέα της μηχανήματα.

Εξ άλλου, ο Π. Νίκας είχε συνεργασία με υπηρεσιακά στελέχη από την Διεύθυνση Πρόνοιας της Π.Ε. Κορινθίας σχετικά με ζητήματα που έχουν προκύψει σε περιοχή του Δήμου Βέλου – Βόχας.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Ελπιζω να βοηθήσει ο περιφερειάρχης τον παλιό συμμαθητή του τον Δημήτρη στο Σκοινο !!Τωρα είδα που γράφετε εκεί στο άρθρο να ζητήσουν την βοηθεια της σχολής Μηχανικού !!Ο στρατός και ειδικα το μηχανικό κανονικά έπρεπε να τρέχουν πρώτα σε οτιδήποτε μπορούν να βοηθήσουν μαζί με του ιδιώτες !!Ετσι γινοταν παλαιοτερα οσο γνώριζα και επειδη έχω υπηρετήσει στο Μηχανικο και έχω εμπειρία από βοηθεια του Μηχανικού στην περιοχή του Βόλου το 1986 με κάτι πλημυρες και προβλήματα σε γεφύρια στα χωρια του Πηλίου !Τοτε υπηρχε και η Μ.Ο.Μ.Α για τους συνομηλίκους του Αντρέα θα ξέρουν !!Το ξαναγράφω να μην παρεξηγηθώ δεν γνωρίζω τι γίνετε τώρα και τι ενέργειες χρειάζονται μέχρι να επέμβει και ο στρατός αλλά από ότι είδα ήδη έχουν καθαριστεί στα σημεία που υπηρχαν προβλήματα !!Καλησπερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog