Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μαυρολίμνη: Εκεί που γυρίστηκε η ταινία «Εκείνο το καλοκαίρι» με την Έλενα Ναθαναήλ και Λάκη Κομνηνό

- Advertisement -
  • Ένα από τα σύγχρονα Λιμάνια του Κορινθιακού είναι και το Λιμάνι Μαυρολίμνης, με το όνομα «Κωνσταντίνος Σκούφος»

 

Σε απόσταση μόλις μιας ώρα από την Αθήνα ανήκει διοικητικά και χωρωταξικά στον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων και στην ευρύτερη περιοχή της Κοινότητας Πισίων μαζί με τις Βαμβακιες, Σχοίνο, και τα όμορφα Πίσια που αποτελούν έδρα της Κοινότητας!

 

Δείτε το βίντεο του Γιώργου Λάμπρου

Εδώ που γυρίστηκε η ταινία «Εκείνο το καλοκαίρι» με την ‘Ελενα Ναθαναήλ και το Λάκη Κομνηνό


«Εκείνο το καλοκαίρι» είναι τίτλος μιας βραβευμένης ελληνικής ρομαντικής δραματικής ταινίας του 1971, μιας συγκλονιστικής ιστορίας αγάπης, σε σκηνοθεσία Βασίλη Γεωργιάδη, σενάριο Πάνου Κοντέλλη, παραγωγή Κλέαρχου Κονιτσιώτη και με πρωταγωνιστές την Έλενα Ναθαναήλ, τον Λάκη Κομνηνό, τον Ανδρέα Φιλιππίδη, τη Ρούλα Χριστοπούλου και τον Βασίλη Ανδρεόπουλο.

 

Δείτε αποσπάσματα από την ταινία που γυρίστηκε στη Μαυρολίμνη και απολαύστε το τραγούδι «Σαν με κοιτάς»

 

Στίχοι: Αλέξης Αλεξόπουλος
Μουσική: Γιάννης Σπανός
Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Φέρτης & Αφροδίτη Μάνου ( Ντουέτο )
Άλλες ερμηνείες: Δημήτρης Ψαριανός & Γλυκερία ( Ντουέτο ) || Δήμητρα Γαλάνη || Ελευθερία Αρβανιτάκη & Άλκηστις Πρωτοψάλτη & Κώστας Γανωτής ( Τερτσέτο )

 

επιμέλεια Χ@ra

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Τι μας έκανες τώρα βρε Χαρά 🥲Μας γυρισες σχεδόν 50 χρόνια πίσω με το άρθρο σου αυτο !!Ενα από τα αγαπημένα μου έργα (ταινία )»Εκεινο το καλοκαίρι «,το άλλο είναι το «Κοριτσια στον ήλιο «!!Φυσικα ειχα και τους δυο αυτούς δίσκους στην δισκοθήκη !!Μουσικη και τραγούδια που τα ακούς μετά από τόσα χρόνια και σου έχουν μείνει χαραγμένα στην ψυχή θα πω !!Δεν θυμαμε αν ήταν το πρώτο καλοκαίρι προβολής στα καλοκαιρινά σινεμά του Λουτρακιου τότε που το είδα !!Τωρα στην Ηλεκτρα ήταν στον παλιό τον Γαλαξια δεν θυμαμε να είμαι δίκαιος 😉Το κορίτσια στον ήλιο ήταν ποιο παλιά ταινία αλλά την είδα και αυτη αρχές δεκαετίας 70 !!Πιτσιρικος φυσικα ο Αντρικος τότε αλλά μου άρεσε και η μουσική και ο σινεμας !!Τοτε δεν είχαμε φυσικα ουτε φέισμπουκ ουτε λουτρακια μπλογκ 😀😀να χαλάμε την ώρα μας !οπως ειπα και στην αρχή μας γύρισε η Χαρά πολλά χρόνια πίσω !ωραια χρόνια !Χρονια που ο κόσμος ήταν ποιο «ανθρωπινος « ποιο ήρεμος ποιο κεφάτος ποιο έξω καρδιά και γενικά ποιο αισιοδοξος!!Απο τότε που έπαψε ο κόσμος να είναι αισιόδοξος.,μας πήρε η κάτω βόλτα !!Ας το αφήσω μέχρι εδώ και θα το λέω πάντα ότι είμαστε Τυχεροι που προλάβαμε αυτές τις εποχές που δυστυχως οι νέες γενιές δεν θα ζήσουν παρά ότι η τεχνολογια και πολλά αλλά τους δίνουν !!Τι τους δίνουν ??Τιποτα με Τ κεφάλαιο !Αντε γεια μας

  2. Εξοχη η ταινια, θαυμασιοι ηθοποιοι, επιτυχημενη σκηνοθεσια, ενδιαφερουσα υποθεση, ωραια τα αξιοθεατα με φοντο τη Μαυρολιμνη. Εκπληκτικη η επιλογη του σκηνικου. Αν δεν γυριζοταν εκει, που αλλου θα μπορουσε να γυριστει, στην newport transporter bridge? Τρελαθηκαμε τωρα? Δεν υποδυονται τους ανθρακωρυχους οι ηθοποιοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog