• Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ΠΑ.Σ.Μ.Α σας προσκαλεί στο εορταστικό trackday αγωνιστικών αυτοκινήτων «1st Christmas Event of Champions» που διοργανώνει τη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων.

Το 1st Christmas Event of Champions αποτελεί εκδήλωση εορταστικού & φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με μέρος των εσόδων να αποδίδεται στο Χαμόγελο Του Παιδιού.

Την συγκεκριμένη ημέρα, η πίστα αλλάζει φορά, ενώ θα προστεθούν 2 τεχνητά σικέϊν καθώς και μια νέα στροφή. Στην εκδήλωση γίνονται δεκτά μόνο αυτοκίνητα που έχουν αγωνιστική ταυτότητα καθώς και Crosscar.

Το παράβολο συμμετοχής στην ολοήμερη εορταστική εκδήλωση ανέρχεται στα 110€ και περιλαμβάνει 2 χρονομετρημένα σκέλη αποτελούμενα από 1 γύρο WarmUp και 5 γύρους, το καθένα. Σε κάθε αυτοκίνητο μπορούν να υπάρξουν μέχρι 2 οδηγοί, ως ξεχωριστή συμμετοχή, ενώ υπάρχει η δυνατότητα συνοδήγησης ανά σκέλος.

Ο σκοπός της εμπειρίας συνοδήγησης αγωνιστικού αυτοκινήτου στο ασφαλές περιβάλλον της πίστας, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είναι να αποτελέσει εφαλτήριο σε λάτρεις του αυτοκινήτου, στην ενασχόληση τους με το motorsport.

Η ασφάλεια είναι το παν στους αγώνες, ως εκ τούτου, τα μέτρα ασφαλείας (Φόρμες, παπούτσια, γάντια, κράνη, Hans) για τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση είναι υποχρεωτικά. Aπαραίτητη για κάθε συμμετέχοντα οδηγό είναι η άδεια οδήγησης.

Στο «1st Christmas Event of Champions» θα μας τιμήσουν με τη παρουσία τους, μικροί φίλοι των αγώνων αυτοκινήτου από το Χαμόγελο του Παιδιού ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα κληρωθούν δώρα στους συμμετέχοντες.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου με καταληκτική ημερομηνία την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με αποστολή email προς τον ΠΑ.Σ.ΜΑ (sun.pasma@gmail.com) όπου θα αναγράφονται: Ονοματεπώνυμο οδηγού/ών, ονοματεπώνυμο συνοδηγού/ών, τύπος αυτοκινήτου, τηλέφωνο επικοινωνίας

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6984734766 – Χρήστος Αυγερόπουλος, 6976746352 – Στράτος Γιαβάσης