Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Διόδια Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών: Δείτε τις αυξήσεις ανά σταθμό διοδίων

- Advertisement -
  • Δυσκολεύει για τους περισσότερους οδηγούς η μετακίνηση στοος αυτοκινητοδρόμους την 1η Ιανουαρίου 2024  με τις αυξήσεις  των διοδίων να πλησιάζουν ακόμα και το 8%.

Τελικά στην τελευταία συνάντηση με τους παραχωρησιούχους βρέθηκε η χρυσή τομή από την οποία προέκυψε η αύξηση των διοδίων η οποία προβλέπεται από τις συμβάσεις παραχώρησης.

Από αυτή ταυτόχρονα προκύπτει και η αντίστοιχη επιβάρυνση στις τιμές διοδίων και στην τσέπη των χρηστών.

Από την Αθήνα στην Πάτρα από 11,80 πάει στο 12,50 ευρώ από την Αθήνα στα Ιωάννινα από 38,25 σε 40,90 ευρώ και από Αθήνα-Καλαμάτα από 13,95 σε 15 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά όλες τις τιμές των διοδίων στην Διαδρομή Αθήνα-Πάτρα.

Μετωπικός Ελευσίνας: 2,30€
Μετωπικός Ισθμός: 1,90€
Μετωπικός Κιάτο: 2,50€
Μετωπικός Ελαιώνας: 3,50€
Μετωπικός Ρίο: 2,40€
Πλευρικός Νέα Πέραμος: 1,50€
Πλευρικός Πάχη: 1,00€
Πλευρικός Άγιοι Θεόδωροι: 0,60€
Πλευρικός Ζευγολατιό: 0,80€
Πλευρικός Κιάτο: 0,90€
Πλευρικός Δερβένι: 1,40€
Πλευρικός Ακράτα: 1,90€
Πλευρικός Καλάβρυτα: 2,60€
Πλευρικός Δρέπανο: 1,80€

Το σύνολο του κόστους Αθήνα-Πάτρα είναι 12,60€ (οι πλευρικές χρεώσεις ισχύουν για όσους εισέρχονται-εξέρχονται από αυτές).

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι να πει κανείς… Αφήσατε, κυρίες μου και κύριοι (όσες και όσοι από εσάς το πράξατε κάτι τέτοιο, τέλος πάντων), αυτήν μας την άμοιρη και έρημη πατρίδα δίχως ΚΑΘΟΛΟΥ αντιπολίτευση (τουλάχιστον μέχρις στιγμής, δηλαδή…), με ένα Κυριάκο Μητσοτάκη, πανίσχυρο, παντοδύναμο, παντοκράτορα και πολυχρονεμένο, καθώς επίσης και ασύδοτο, κυνικό, ωμό, αδίστακτο, ανηλεή, σκληρό και αλαζονικό, να αλωνίζει, να οργιάζει, μα και να λειτουργεί και να συμπεριφέρεται, ως σαν να είναι ετούτη η Ελλαδίτσα μας, ιδιοκτησία του, κτήμα του, τσιφλίκι του και αμπελοχώραφό του, ώστε να κάνει αυτός ο,τι επιθυμεί, ο,τι του καπνίσει, ο,τι του γουστάρει και ο,τι θέλει, αλλά και λογαριασμό, όσο και “δεκάρα τσακιστη”, σε καμία και σε κανέναν μας, να μην δίδει, αλλά και βεβαίως βεβαίως, με θλιβερή και τραγική συνέπεια, να μας έχει όλες και όλους εμάς (που στο κάτω της γραφής, ούτε και του κάναμε κανένα κακό, ούτε και του φταίξαμε και σε τίποτα, αυτού του… φούστη – Κούλη), τσακίσει, “ξεσκίσει”, γονατίσει, ρημάξει και αφανίσει. Ένα πολύ πολύ μεγάλο “εύγε” και “μπράβο”, σίγουρα σας αξίζει, καθώς και πολλά πολλά συγχαρητήρια, συμπολίτες και συμπατριώτες μου συνέλληνες, για ετούτη σας, την μοναδική – εδώ μιλάμε – ευφυία, ευστροφία, οξύνοια, οξυδέρκεια, εξυπνάδα και σοφία, εις βάρος, αλλά και παν’ απ’ όλα, αυτής τις ίδιας σας, της πατρίδας… Τασος

  2. Όταν πρίν λίγα χρόνια κάποιοι τότε δήθεν γραφικοί έλεγαν για τον “άτιμο” ρόλο Τσίπρα στην διάλυση της αριστεράς τότε όλοι τους έλεγαν προβοκάτορες. Σήμερα μήπως να το ξανασκεφτούμε;;;
    Η ανυπαρξία αντιπολίτευσης γίνεται την πιό κρίσιμη περίοδο και αυτό δεν είναι τυχαίο .
    Έρχεται ο Σουλτάνος και εντελώς συμπτωματικά θα …..βρούμε κοινά σημεία !!!! Άλλωστε το ίδιο Αιγαίο μοιραζόμαστε!!!!!!!
    Οι τράπεζες μας πάνε ….αίμα με τα επιτόκια και τις κατασχέσεις ,οι πολυεθνικές ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ τα κέρδη τους και εμείς χαιρόμαστε που τους έβαλαν 1.000.000 πρόστιμο που ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ. Τα SUPER MARKET ανοίγουν συνέχεις νέα μαγαζιά αλλά ταυτόχρονα κάνουν εκατοντάδες απολύσεις …..οι καημένοι οι ιδιοκτήτες τους .
    Εμείς όμως …….πρέπει να ασχοληθούμε με τους γάμους του όποιου Κασελάκη και τα “σκατά ” Ελληνικά του Τσακαλώτου .

    Εμείς έχουμε ότι μας αξίζει ,αλλά τι κοινωνία παραδίδουμε στα παιδιά μας;;;;

  3. Σήμερα λοιπόν, που πήγα με το ετούτο το μισογεμάτο – μισοάδειο (όπως το δει και όπως το πάρει, κανείς), καροτσάκι μου με τα ψώνια εις το ταμείο του supermarket, είπα να αλλάξω συνήθειο, τακτική, “γραμμή πλεύσεως και ρότα, και να δοκιμάσω να κάνω κάτι τις λοιπόν, το διαφορετικό: τους ζήτησα να πληρώσω, αντί για κάρτα η και αντί για τίποτα μετρητά, με σταθερότητα, με εγγύηση, με ασφάλεια, με σθένος, με ήθος, με σφρίγος, με αυταπάρνηση, με καμάρι, με υπερηφάνια, με τόλμη, με γοητεία, με σιγουριά, με πρόοδο, με ανάπτυξη, με “θρυλικές, υπερήφανες και δοξασμένες υποκλίσεις, σπάσιμο της μέσης, και επικύψεις Γεραπετρίτη” (μόνο τα παντελόνια του, που δεν κατεβάσε…) προς τιμήν του Σουλτάνου και Αγά, αλλά ακόμη ακόμη, και με αναγνώριση, από όλα τα κράτη μέλη του Ο.Η.Ε, καθώς επίσης και με όλα ετούτα τα περίφημα, όπως και πολύ της μοδός, τώρα τελευταία, “ήρεμα και γαλαζοπράσινα νερά” με αυτούς τους Τουρκαλάδες και τον Ερντογάν, αλλά εκείνοι δυστυχώς απλώς, αλλά και παρότι τους προσέφερα ΟΛΑ αυτά, εντούτοις ΔΕΝ το εδέχτηκαν με τίποτα, καθώς και με καμία των δυνάμεων, κάτι τέτοιο, τελικά, παρά μου ζήτησαν να πλερώσω μονάχα με λεφτά, και λεφτά, και λεφτά, και δώστου ξανά και πάλι, με λεφτααά!! Γιατί βρε αγαπημένα, γλυκά και καλά μου παιδιά, τόση αγνωμοσύνη και τόση αχαριστία από εσάς, πιά…?!! Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog