Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Φαντασμαγορική η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής!

- Advertisement -
  • Φαντασμαγορική η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής!

🎅Με μία όμορφη τελετή ξεκίνησε το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής για τα φετινά Χριστούγεννα, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης – Giorgos Gkionis έκανε την αντίστροφη μέτρηση αποκαλύπτοντας ένα υπέροχο εορταστικό σκηνικό που επιμελήθηκαν με αγάπη και φροντίδα μέλη της Φιλαρμονικής και ο αρχιμουσικός με τη συνδρομή του Νίκου Γλέζου και του Αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Αθανάσιου Μουζάκη Αθανάσιος Μουζάκης.

🎼Στο πνεύμα των ημερών, η χορωδία της Φάλιας Παπαγιαννοπούλου από τη Μαδριγάλειο Μουσική Σχολή, η Μικτή Χορωδία Λουτρακίου με μαέστρο το Γρηγόρη Παντελέων, η μπάντα και το κουιντέτο χάλκινων πνευστών της Φιλαρμονικής, πλημμύρισαν με μελωδίες τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του κτηρίου.

🍷Τα κεράσματα και το ζεστό κρασί που προσφέρθηκαν στους καλεσμένους ήταν προσφορά των γονέων των μαθητών του μουσικού σώματος αλλά και του Συλλόγου Φίλων της Φιλαρμονικής.

🎄Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές και χαρούμενα Χριστούγεννα!

 

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραιος ο στολισμός μπροστά στο πνευματικό κέντρο αλλά υπάρχει και ένα κομμάτι πίσω εκεί που εδρεύει η μουσική σχολή δεν έμεινε κάνα φωτάκι για αυτά τα δέντρα. μέσα στα σκοτάδια είναι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog