Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Έφυγε από την ζωή ο Παύλος Αρχόντης

- Advertisement -

Γνωστός και αγαπητός Λουτρακιώτης ο Παύλος Αρχόντης έφυγε ξαφνικά από την ζωή χθες το βράδυ σε ηλικία 76 ετών.

Παλιός επιχειρηματίας της πόλης, ντόμπρος και μποέμ τύπος με αγάπη για τον τόπο του και πολλές δημόσιες παρεμβάσεις στα δημοτικά δρώμενα. Υπήρξε για πολλά χρόνια από τους φανατικούς σχολιαστές του Loutrakiblog.

H κηδεία του Παύλου Αρχόντη θα γίνει σήμερα στις 11πμ στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στο Λουτράκι.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η συντακτική ομάδα του Loutrakiblog.

- Advertisement -

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συλλυπητήρια στους δικούς του. Ντόμπρος άνθρωπος ο κυρ Παύλος και απλός. Βοηθούσε και συμβούλευε τους νέους. Στο Λουτράκι είχε μόνο φίλους, στο εξωτερικό μόνο έναν εχθρό. Ας ξεκουραστεί ο άνθρωπος πια.

  2. Χασαμε τον Παυλαρα μας! Καλο του Παραδεισο. Καποτε ηταν τακτικος σχολιαστης εδω, παντοτε επι θεματων που αφορουσαν το δημο μας και παντοτε με σχολια που σχετιζονταν πληρως με το περιεχομενο των αναρτησεων. Σταματησε οταν ενας ρεμπεσκες εγραφε και γραφει ασυναρτησιες, προσβολες και οτι αλλο του κατεβει στο κεφαλι σε καθε αρθρο. Ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα. Ας ειναι αναλαφρο το χωμα που τον σκεπαζει. Ηταν θαυμασιος ανθρωπος με καλη ψυχη ο συγχωρεμενος.

  3. Θεός συχωρέστον, είχα βρεθεί διάφορες φορές στην ίδια παρέα στα αδέλφια που πηγαίναμε για μεζέ ψαράκι. Είχε χαρακτηριστικό τρόπο να παρουσιάζει παλιές ιστορίες που και ενδιαφέρον είχαν και ευθυμούσαμε. Πολύ καλός. Ψυχή της παρέας. Ας αναπαυτεί με ειρήνη.

  4. Υπέροχος ο Παυλάρας, την έζησε τη ζωή του και πολυταξιδευμένος. Και στα καράβια ήταν και στην Αμερική πήγε, όμως γύρισε στον τόπο του. Δεν ήταν ποτέ δειλός και ρήψασπις, αλλά παλικάρι αληθινό με λιονταρίσσια καρδιά. Καλή ανάπαυση στον Παράδεισο Παύλο!!!!!!!

  5. Δεν του άρεσε και πολύ η μπάλλα, αλλά τoυλάχιστον πρόλαβε να δει τελειωμένη την Αγιά Σοφιά και προταθλήτρια την πολυαγαπημένη ομάδα όλων εμάς των γνησίων ποδοσφαιρόφιλων της Ελλάδας. Καλό παράδεισο αδελφέ!!!! Πάντσ στην καρδιά μας!

  6. Αντρέας ΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Να κάνω μια εξαίρεση και να σχολιάσω η καλύτερα να πω δυο λόγια σε μερικούς που δεν σέβονται ακόμα και την μνήμη του Παύλου για να αφήσουν τα υπονοούμενα. Σε έσενατο λέω Νίκο Αχίλλειο και στον άλλον που λέει ρεμπεσκες. Ανάθεμα και αν γνωρίζετε τον Παύλο η τον έχετε ακουστά. Να τα πάρουμε από την αρχή. Την είδηση στο Μιχάλη για τον Παύλο όπως και τη φωτογραφία του την έστειλα εγώ και είναι και στην σελίδα μου στο φεισμπουκ. Ο Παύλος εκτός από συγγενείς ήταν και φίλος μου εποχές που ο Νίκος ο Αχίλλειο και κάτι άλλα πιτσιρίκια δεν είχαν γεννηθεί ακόμα. Ο λόγος που άρχισα να σχολιάσω εδώ στο μπλοκ ήταν και ο Παύλος που τότε σαν σχολιαστής εδώ είχε φασαρίες με ανώνυμους σχολιαστές όπως γίνετε συνήθως και εγώ σαν διαιτητής πήγα να χωρίσουμε και να υοερασπθσουμε τον Παύλο. Έχω πει ότι σε καβγάδες αν πας να χωρίσεις θα φας τις ποιο πολλές. Με τον Παύλο διαφωνησαμε για την κυρία Ελένη μια παλιά σχολιαστρια που έκανε άσχημα σχόλια τότε ο Παύλος και του έβαλα τις φωνές λόγο της γνωριμίας μας. Τελικά τα άκουσα και από το Παύλο τότε και αργότερα και από την κυρία Ελένη. Δεν πειράζει συνηθισμένος είμαι να πατεξηγουμε. Με τον Παύλο τα βρήκαμε τότε εκτός του μπλοκ γιατί είμαστε φίλοι στο φεισμπουκ επίσης και οι διαφωνία έληξε και κάτι καλοκαίρια πίσω τον κερασα και μια μπύρα στο Εν Πλω και τα είπαμε από κοντά. Ελπίζω να κατάλαβες τώρα εσύ ρεμπεσκε ποιος είναι ο Αντρέας. Ο Αντρέας δεν προσβάλλει και όταν είναι λάθος το λέει και ζητώ συγνώμη και κυρίως εξηγεί γιατί λέει οτιδήποτε. Ελπίζω σε δημοσίευση για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση του και μερικούς στην θέση τους. ΥΓ έχω περίπου 10 μέρες να σχολιάσω και μόνο έγραψα για το Παύλο προς ενημέρωσή σας και αυτό εδώ για απάντηση. Υγεία και καλές γιορτές

  7. Aπό τους λίγους αληθινά ελεύθερους ανθρώπους που γνώρισα. Νωρίς μας έφυγε. Η ηλικία του δεν συμβάδιζε με το πνεύμα του που ήταν πολύ νεότερο και το μυαλό του ανοιχτό. Ανάλαφρο το χώμα που τον σκεπάζει!

  8. Aιωνία του η μνήμη, μακάρι να’μασταν όλοι σαν τον Παύλο Αρχόντη. Ξηγημένος άνθρωπος χωρίς υποκρισίες και διπλωματίες. Ότι είχε να πει, το’λεγε ευθέως.

  9. Μοναδικός άνθρωπος, σίγουρα υπερήφανοι οι δικοί του. Συλλυπητήρια, συμπάσχω στον πόνο τους για τον άδικο χαμό του αγαπητου γείτονα Παύλου. Και κάτι ακόμη, θεωρείτε αγαπητέ κ. Ανδρέα πως η ανάρτηση είναι κατάλληλη για να γράψετε όσα γράψατε; Δεν νομίζω. Στην απώλεια ανθρώπου χαμηλώνουμε το κεφάλι. Λίγο διακριτικότητα δεν βλάπτει. Δεν είναι ανάρτηση για διαξιφισμούς. Με κάθε σεβασμό σας το λέω.

  10. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Να απαντήσω στο σχολιαστη 2341 !!Δεν έκανα διαξιφισμούς κυρία Άννα !!Και σεβασμό έχω γενικά για όλους και ειδικα για τον Παύλο στην περίπτωση μας !!Ο λόγος που έγραψα είναι γιατί αν παρατηρήσεις τα σχόλια των μίζερων εδώ μέσα θα παρατηρήσεις ότι δεν σχολίασαν για να πούνε τον καλό το λόγο για τον Παύλο αλλά να αφήσουν τα υπονοούμενα για εμένα !Μεχρι και για την ΑΕΚ έγραψε ο άλλος !!Σε παρακαλω να διαβάσεις τα σχόλια στο άρθρο αυτο και θα δεις εκφράσεις (εχθρός στο εξωτερικό )( ενας σκερβελες )!Αυτοι είναι διαξιφισμοί !!Τωρα αν σεβομαι γενικά την μνήμη των ανθρώπων το γνωρίζετε όσοι με διαβάζετε εδώ μέσα !!Ετσι για την ιστορία να σου πω ότι ημουν ο μόνος Λουτρακιωτης που έβαλε στο διαδύκτιο την είδηση για την απώλεια του Παύλου !Παρα πολλά άτομα Λουτρακιωτες το έμαθαν από εμένα και ειδικα το έστειλα και στον Μιχάλη για να το βάλει και στο μπλογκ εδώ !!Σας το λέω και εσάς αγαπητή φίλη ο Αντρεας δεν χαλάει τα άρθρα δεν λέει κακίες και υπονοούμενα και όπως και ο συχωρεμενος ο Παύλος ότι λέγαμε και γράφαμε βάζαμε το όνομα και το επίθετο μας !!Ολοι οι άλλοι κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία δυστυχως λένε και γράφουν διαφορά !Ας μην δώσουμε συνέχεια σεβόμενη την μνήμη του Παύλου !Οπως είπα έκανα εξαίρεση για να απαντήσω στους άλλους το ίδιο και σε εσάς !Ευχαριστω για την προσοχη σας Ελπιζω σε δημοσίευση και καλές γιορτές σε εσάς και σε όλους

  11. Δεν είναι ο χώρος κατάλληλος για διευκρινίσεις, εξηγήσεις κλπ. Αποτίουμε φόρο τιμής στον κυρ Παύλο που όσο περισσότερο τον ήξερα, τόσο περισσότερο τον σεβόμουν και με συμπαθούσε πολύ. Τέλος!

  12. Εγώ θα σας συνιστούσα και πάλι να χαμηλώσετε το κεφάλι και το βλέμμα σας ως ένδειξη σεβασμού στον αείμνηστο Παύλο. Επίσης, δεν είμαι σχολιαστής αλλά σχολιάστρια. Επίσης, δεν διάβασα καμία αναφορά στο όνομά σας για να εξάπτεστε. Απλώς εικάζετε χωρίς αποδείξεις. Και τέλος, θα πρέπει να μάθετε, όταν σας μιλούν από σεβασμό στον πληθυντικό, να απαντάτε τοιουτοτρόπως. Αυτό είναι ένδειξη σεβασμού και ευγένειας. Δηλώνετε πως σέβεστε, αλλά εμφανώς δεν σέβεστε ούτε ζώντες ούτε τεθνεώτες, αν και είσαστε συγγενείς και φίλοι, όπως λέτε. Εσείς το λέτε. Με κάθε σεβασμό σας το ξαναλέω, διότι σκοπός μου δεν είναι να προσβάλλω, αλλά να νουθετήσω. Καλές γιορτές να έχετε, διότι οι οικείοι του πολυαγαπημένου μας Παύλου δεν έχουν. Έφυγε νωρίς από κοντά τους και εμείς χάσαμε έναν υπέροχο γείτονα.

  13. Πάντως αν κρίνω, ο συγχωρεμένος, πέραν όλων των άλλων, είχε και μεγάλη πέραση, στο γυναικείο φύλο. Ας αναπαυθεί η ψυχή του Εν Ειρήνη, καθώς και καλοτάξιδος, εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως… Τασος

  14. Aκόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω το θάνατο του Παύλου, ας είναι αναπαυμένος εν ειρήνη. Με τον συγχωρεμένο, χωρίς φανατισμό, χωρίς ακρότητες και χωρίς εμπάθεια, παρακολουθούσαμε κάποιες φορές, με την παρεούλα μας, το κρασάκι μας, τον χαβαλέ μας, τα ματς της αγαπημένης μας ομάδας. Νομίζω πως δεν βλάψαμε κανέναν με το να υποστηρίζουμε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Δε θέλω να προσβάλλω τη μνήμη του, αλλά αντιθέτως, να δείξω μια ωραία κοινωνική διάσταση του αποθανόντα. Αν αυτό κάποιος το θεωρεί κακό, τότε μάλλον έχει δίκιο η κ. Άννα, ότι βλέπει γύρω του μονάχα εχθρούς και γιαυτό του εύχομαι ταχεία ανάρρωση και πολλά περαστικά του. Αυτά και ευχές στην κ. Άννα για καλά Χριστούγεννα και χαρούμενος ο νέος χρόνος.

  15. Αντρέας ΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆και εγώ θα σας συνιστούσα κυρία Άννα αν δεν *πιάνετε “τα υπονοούμενα τις αναφορές και τα ονόματα και τις αποδείξεις, να μην περνετε μέρος στην κουβέντα. Είπα κάτι πράγματα, είπατε και εσείς κάτι πράγματα σας απάντησα με ωραίο τρόπο θέλω να πιστεύω αλλά μάλλον δεν σας ικανοποιεί ο τρόπος που τα λέει και τα γράφει ο Αντρέας. Αυτά γιατί τα γράφετε κάπως μπερδεμένα στα δύο σας σχόλια. Μας λέτε για σεβασμό και προσβολές και ευγενιες αλλά κάνετε και παρατηρήσεις χωρίς να γνωρίζετε τι συμβαίνει. Για να το κλείσουμε γιατί νομίζω ότι την πάτε αλλού την κουβέντα και έχω πείρα σε τέτοια θέματα. Αυτοί που άφησαν τα υπονοούμενα είχαν τον σκοπό τους ακόμα και να μην σεβαστούν τον Παύλο και να καταλήξουμε τώρα εσείς και εγώ να έχουμε αυτή την διαφωνία ας πούμε. Τώρα ο Νίκος ο Αχίλλειο κυρία Άννα μας λέει” δεν είναι ο χώρος κατάλληλος για εξηγήσεις” ενώ στο πρώτο του σχόλιο μας έγραψε “Στο Λουτράκι είχε μόνο φίλους, στο εξωτερικό μόνο ένα εχθρό”!! Δεν έβαλε το όνομα μου και σας μπέρδεψε και εσάς κυρία Άννα. Ελπίζω σε δημοσίευση και όπως γίνετε συνήθως προσπαθώ να αποδείξω για κάτι που δεν είμαι και με παρουσιάζουν οι κυρίες και κύριοι του μπλοκ.

  16. O Παύλος ήταν ένας θαυμάσιος, μοναδικός άνθρωπος. Είχε το δικό του λατρευτό στυλ και ταμπεραμέντο. Καλαμπουρτζής και κεφάτος, γνήσιος και ευθυτενής, αδέκαστος και ασυμβίβαστος με την ανηθικότητα και την απάτη, εύχαρης και διακριτικός, γλυκός ονειροπόλος του παλιού καλού καιρού και ακομπλεξάριστος, κύριος, διακριτικός, ευπαρουσίαστος και σόφρων που απεχθανόταν την υποκρισία. Φίλος μου, λέει τώρα, τον κέρασα μια μπύρα και τον σεβόμουν, ενώ το ενέπαιζε συνεχώς και καθημερινώς τότε για το Σικάγο, το τηλεσκόπιο, την μοτοσικλέτα του και όχι μόνο. Γιαυτό σταμάτησε να γράφει ο άνθρωπος, γιατί είχε φιλότιμο. Έλεος πια, φτάνει! Και εδώ τον κυνηγάει; Άσε την ψυχή του να αναπαυθεί εν ειρήνη. Κοίτα τα δικά σου, άσε μας εμάς να μιλήσουμε για τον Παύλο και μην τον αμαυρώνεις. Εμείς τον ξέραμε καλά, γιατί ζήσαμε μαζί του, ανάμεσά του, δίπλα του, εδώ, στον τόπο μας, στην πατρίδα μας, στο Λουτράκι μας.

  17. Aφήστε τον μακαρίτη να ξεκουραστεί πια! Δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση, διότι ήταν φιλήσυχος. Επιτέλους κ. Λέκκα, αυτό που κάνετε, παραπάει πια. Σας το είπαν με το καλό. Με το άγριο καταλαβαίνετε εσείς μόνο? Δεν ξέρω τι υπονοούν άλλοι και τι όχι. Ξέρω μόνο πως κι εσείς αφορμή ψάχνετε για να απαντάτε, βγάζοντας τα εσώψυχά σας. Και βρήκατε το μέρος και τον χρόνο… Εκοιμήθη πια ο Παύλος. Δείξτε τον απαιτούμενο σεβασμό. Ρεβεγιόν έχουμε σε λίγο. Ευχαριστώ

  18. Καλό παιδί ο Παυλάκης, έφυγε μεν από κοντά μας, Θεός συγχωρέστον, αλλά πήγε να συναντήσει στον Παράδεισο τον αγαπημένο του αδελφό τον Δημήτρη που έφυγε νωρίς.

  19. Eγώ τον Παύλο θα τον περιέγραφα ως έναν γοητευτικό εργένη, αθεράπευτα ερωτευμένο με το Λουτράκι. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της πόλης μας που τον σκεπάζει.

  20. Ένας καλός άνθρωπος αναχώρησε για τον ουρανό. Μπορεί κάποιες φορές να ήταν παρορμητικός και ανυπόμονος, αλλά πάνω από όλα, είχε καλή ψυχή. Θα μας λείψει.

  21. Ας αναπαυτεί στον Παράδεισο. Είχε συλλάβει το νόημα της ζωής ο Παύλος και ζούσε όπως λέει και το όκομά του, δηλαδή αρχοντικά. Καλό ταξίδι αδελφέ μου!

  22. O αετός πεθαίνει στον αέρα, ελεύθερος και δυνατός. Το τραγούδι του Νότη περιγράφει πλήρως τον Πολυαγαπημένο μας Παυλάρα που μας άφησε ελεύθερος εκεί ψηλά!

  23. Παύλος=Λουτράκι και Λουτράκι=Παύλος. Αυτά τα δύο ήταν αλληλένδετα και αδιαχώριστα. Καλή του διαμονή στη γειτονιά των αγγέλων!

  24. Καλέ μου Παύλο πόσο αισθητή είναι η απουσία σου όχι μόνον από τη γειτονιά, αλλά και από το σάϊτ. Πάντα σχολίαζες την επικαιρότητα και τα του τόπου μας με γλαφυρό τρόπο και τώρα διαβάζουμε εδώ για ποδόσφαιρα, αερόστατα, φαγομάρες και τσακωμούς. Με σένα ήταν αλλιώς. Αιωνία σου η μνήμη, μας λείπεις. Ένα τριαντάφυλλο στο μνήμα σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog