Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

30 χρόνια κοσμήματα Αρώνης! Τώρα νέο κατάστημα και στους Αγίους Θεοδώρους!

- Advertisement -
  • 30 χρόνια, από το 1993 το κοσμηματοπωλείο Αρώνης, βρίσκεται πάντα στο πλάι σας! Σε όλες τις στιγμές σας! Γάμο, βάφτιση, αρραβώνα, γιορτές, γενέθλια και σε κάθε περίσταση!

Νέο κατάστημα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας!

 

 

 

Εξορισμού το κόσμημα είναι ένα αγαθό που συνοδεύει τις στυλιστικές επιλογές και συμπληρώνει τις εμφανίσεις. Ενα κόσμημα απογειώνει τόσο την εμφάνιση όσο και την ιδιαιτερότητα του καθενός!

 

Κάθε κόσμημα είναι μοναδικό καθώς συνδυάζει ιδιαίτερα πολύτιμα φυσικά στοιχεία στην κατασκευή του. Τα κοσμήματα είτε ως πανάρχαια σύμβολα πολιτισμού, είτε ως κειμήλια, αποτελούν διαχρονικά χρηστικά αντικείμενα ομορφιάς και στολισμού.

 

Οι λάτρεις της πολυτέλειας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν κοσμήματα από τα κοσμηματοπωλεία Αρώνης!Μοναδικές δημιουργίες χρυσού 14 ή 18 καρατίων, αλλά και πολύτιμων λίθων με Διαμάντι, Ρουμπίνι, Σμαράγδι, Μαργαριτάρι, Ζαφείρι κ.α. H κάθε γυναίκα είναι μοναδική και επιλέγει να εκφράζει το στυλ της με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο.

 

Στο κοσμηματοπωλείο Αρώνης θα βρείτε γυναικεία, αντρικά, παιδικά αλλά και unisex χρυσά κοσμήματα. Δαχτυλίδια, κολιέ, κωσταντινάτα, βραχιόλια, σκουλαρίκια, σταυρούς, βέρες, ρολόγια, μανικετόκουμπα και άλλα αξεσουάρ,είναι μερικά από τα είδη στην κατηγορία κοσμημάτων που θα σας ενθουσιάσουν. Επίσης θα βρείτε καταπληκτικές εικόνες και κορνίζες, γούρια σε ασυναγώνιστες τιμές!

 

Το κοσμηματοπωλείο  έχει παράδοση στην εξυπηρέτηση της “υψηλών απαιτήσεων” γυναικείας αγοράς!

 Διατηρεί πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο χρυσοχοίας στα Βριλήσσια Αθηνών (Γράμμου 36) ακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις και πρότυπα ποιότητας. (επισκευές κοσμημάτων, ρολογιών).

Στα κοσμηματοπωλεία Αρώνης μπορείτε να βρείτε κοσμήματα για όλα τα βαλάντια, ακόμα και μεταχειρισμένα κοσμήματα!

 

Εξερευνήστε έναν κόσμο εκλεπτυσμένης αισθητικής στα Κοσμηματοπωλεία Αρώνης, όπου θα βρείτε την καλύτερη επιλογή δώρου για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα επιλέγοντας γυναικεία κοσμήματα ή κοσμήματα για τον άνδρα σε προνομιακές τιμές!

 

Α Ρ Ω Ν Η Σ 

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

ΑΣΗΜΙ-ΧΡΥΣΟΣ

ΡΟΛΟΓΙΑ  

 

Κεντρικό κοσμηματοπωλείο- Βριλήσσια Αθηνών, Γράμμου 36.

Υποκ/μα – Π.Ε.Ο Κορίνθου-Αθηνών, Άγιοι Θεόδωροι

Τηλ. 2741308122

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog