Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μέγαρα: Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον πιστολέρο Ρομά στον Βλυχό

- Advertisement -
  • Μία σύλληψη και δύο ταυτοποιήσεις ατόμων που εμφαίνονται σε βίντεο στο διαδίκτυο να προβαίνουν σε πυροβολισμούς στον αέρα – συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε καταυλισμό στα Μέγαρα

Διενεργήθηκαν -6- κατ’ οίκον έρευνες, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4- φυσίγγια και -9- κάλυκες

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ταυτοποιήθηκαν τρία (3) άτομα (32, 36 και 28 ετών) που εμφαίνονται σε τρία διαφορετικά βίντεο στο διαδίκτυο να προβαίνουν σε πυροβολισμούς στον αέρα, ενώ ένα από αυτά συνελήφθη μετά από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, το πρωί σε καταυλισμό στα Μέγαρα.

Προηγήθηκε κατάλληλη έρευνα, που αρχικά περιλάμβανε βίντεο το οποίο αναπαρήχθη σε ιστοσελίδα ενώ στη συνέχεια από τους αστυνομικούς εντοπίσθηκαν ακόμη δύο σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εξακριβώθηκε ότι οι πυροβολισμοί πραγματοποιούνται με το ίδιο πολεμικό υποπολυβόλο.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης διακριβώθηκαν τα στοιχεία των ατόμων που προβαίνουν στις ανωτέρω έκνομες ενέργειες και οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής, με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων, ομάδων Ο.Π.Κ.Ε και ΔΙ.ΑΣ της Άμεσης Δράσης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 36χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Από τις -6- συνολικά έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες, καθώς και σε εξωτερικό χώρο, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • τσαντάκι που περιείχε -4- φυσίγγια των 9 χιλιοστών και
  • -8- κάλυκες πυροδοτημένων φυσιγγίων πυροβόλου όπλου των 9 χιλιοστών και κάλυκας των 0,45 χιλιοστών.

Σημειώνεται ότι -5- από τους κάλυκες που κατασχέθηκαν, βρέθηκαν στο σημείο όπου είχε ληφθεί το πρώτο βίντεο.

Επιπλέον, προέκυψε ότι οι ανωτέρω από κοινού με έναν 29χρονο, εμπλέκονται σε πρόσφατη υπόθεση ληστείας εντός του ίδιου καταυλισμού.

Τα ανευρεθέντα πειστήρια αποστέλλονται για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν θα γίνουν μέλη της κοινωνίας μας ποτέ αυτοί. Λένε πως η κοινωνική και κρατική πρόνοια αδιαφορεί για αυτούς, ενώ στην πραγματικότητα εκείνοι όχι απλώς αδιαφορούν, αλλά ζουν παρασιτικά εις βάρος της. Δεν θα αλλάξουν ποτέ. Τα ίδια τασουλάκη μου, τα ίδια τασουλή μου με αυτούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog