Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Χριστουγεννιάτικο Event από το Επιμελητήριο Κορινθίας, τον Δήμο Λουτρακίου και τον Eμπορικός Σύλλογος Λουτρακίου

- Advertisement -
  • Χριστουγεννιάτικο Event από το Επιμελητήριο Κορινθίας, τον Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και τον Eμπορικός Σύλλογος Λουτρακίου

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική από το συγκρότημα του Βασίλη Καρδάρα καθώς και κεράσματα (λουκουμάδες, ζεστή σοκολάτα) για τους μικρούς και μεγάλους που κάνουν την βόλτα τους στην αγορά.

Το Κτήμα Μανωλάκη, το Οινοποιείο Κουτσοδήμος και το Κτήμα Σκλήρη θα σερβίρουν Glühwein -γλυκό ζεστό κρασί, το γιορτινό κρασί των ημερών και θα ζεστάνουν τους περαστικούς.

Τα τμήματα Βρεφονηπιοκόμων Α’ και Β’ έτους του ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ περιμένουν τους μικρούς μας φίλους αναλαμβάνοντας να τους απασχολήσουν δημιουργικά, όπως και να υπενθυμίσουν σε όλους μας πως είναι να είσαι παιδί.

Διαβάζοντας ιστορίες και παραμύθια επιλεγμένα από το Βιβλιοπωλείο Κουκίδα. Ενώ εκπαιδευόμενες από το τμήμα Αισθητικής της σχολής “ζωγραφίζουν’’ στα πρόσωπά μας, την ελπίδα που γεννάται αυτές τις μέρες!

Σας περιμένουμε!

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είναι ευχάριστο το κλίμα των ημερών, ο κόσμος γιορτάζει, βγαίνει, πηγαίνει στα καταστήματα, malls, primarks, asda, για να αγοράσει δώρα για τους δικούς τους ανθρώπους, έστω και ένα μακό μπλουζάκι. Η γιορτινή ατμόσφαιρα κυριαρχεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog