Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Σύσκεψη Φορέων για τον Εορτασμό των Θεοφανείων υπό τον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο

- Advertisement -
  • Σύσκεψη για τα Άγια Θεοφάνεια με εκπροσώπους όλων των αρμοδίων Φορέων(Πολιτικών, Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Φιλαρμονικής, Διώρυγος Α.Ε. κ.ά.) της πόλεως Κορίνθου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023, στην Κροκίδειο Αίθουσα της Ι. Μητροπόλεως μας υπό τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Διονύσιο και παρουσία όλων των Ιερέων της πόλεως Κορίνθου.

Κατά την διάρκεια της συσκέψεως συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους θα πραγματοποιηθεί ασφαλέστερα και αρτιότερα ο πανηγυρικός Εορτασμός των Αγίων Θεοφανείων.

Η λιτανευτική πομπή θα ξεκινήσει από τον Καθεδρικό Ι. Ναό του Απ. Παύλουπρος τον «Φλοίσβο», το κεντρικό Λιμάνι της Κορίνθου και η κατάδυση του Τιμίου Σταυρούθα πραγματοποιηθεί από τον Μητροπολίτη μας, μέσα από το πλοίο, που παραδοσιακά παραχωρεί για τον σκοπό αυτό η «ΔΙΩΡΥΓΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ», στα νερά του Κορινθιακού κόλπου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ως άνω Φορέων της πόλεώς μας για την διάθεση και την συνεργασία τους απευθύνοντας τους εόρτιες ευχές και δίδοντάς τους, ως ευλογία, το εγκόλπιο ημερολόγιο της Ι. Μητροπόλεως μας για το έτος 2024.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog