Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: H πρώτη βόλτα στις υπό κατασκευή γραμμές του Προαστιακού

- Advertisement -
  • Η άφιξη του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι πέρασε από χίλια κύματα αλλά τελικά υλοποιείται και αναμένεται να προκαλέσει μια συγκοινωνιακή επανάσταση, αφού η σιδηροδρομική σύνδεση του Λουτρακίου με την Αθήνα και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αναμένεται να έχει ευεργετικά αποτελέσματα στον τομέα της τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης.

 

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το έργο είναι παγωμένο εδώ και πολλούς μήνες ,τι είναι αυτά που λέτε ; Ο προαστιακός δεν πρόκειται να τελειώσει τα επόμενα 5 χρόνια διότι υπάρχουν ισχυρά συμφέροντα που δεν τον θέλουν στο Λουτράκι.

  2. Η πρώτη βόλτα στο προαστιακό δείχνε και το βαγόνι και πέταξαν με drone αλλά κάτι τέτοιοι σάς ακούνε και σας διαβάζουν και λένε μπράβο στα έργα πού μόνο έργα υποδομής δεν είναι.

  3. Το έργο έχει σταματήσει .τα ισχυρότερα συμφέροντα αφορούν διάφορους που έχουν καταλάβει οτι με 10.000 αθηναιους που θα εγκατασταθούν θα χάσουν τον οικονομικό και πολιτικό έλεγχο της πόλης. Κατά τη γνώμη μου το δημοτικό συμβούλιο καλά θα κάνει να απορρίψει το έργο (εξάλλου ουδείς από αυτούς παρέστη ατο Στε) ώστε να σταματήσει το τζογάρισμα στις τιμές των ακινήτων και όσοι έκαναν το λάθος να αγοράσουν σπίτια επιχειρήσεις στο Λουτρακι (εννοω ξένους) να τα εκποιήσουν και να αποχωρήσουν προς άλλες πιο φιλικές πόλεις. Και ταυτοχρόνως το Λουτρακι να παγιώσει τον πληθυσμό του κάπου μεταξύ ασσου και Ξυλοκάστρου και να διασκεδαστούν και οι φόβοι της πλειοψηφίας των Λουτρακιωτων μήπως «χασουν» την πόλη και βγει δήμαρχος «αθηναιος». Είναι προτιμότερο από το να συνεχίζεται η κατάσταση με ψηφίσματα άνευ νοήματος όταν δεν μπορούν να φτιαχτούν δυο γεφύρια και κάνα δυο κομβοι κι όταν δεν βρίσκονται μερικές ψωροχιλιάδες για κατι θιγόμενους. Αρκετά βρισίδια εφαγε ο Γιώργος ο Δέδες που έκανε το «λάθος» να εντάξει το έργο , προφανώς έκανε λάθος στην πόλη και στους δημότες της. Αν πήγαινε στους κορινθιους που δεν είχαν κανένα προβλημα να γίνουν 80.0000(με Αρκάδες με Ηπειρώτες κοκ) θα τον ζητωκραύγαζαν.. δυστυχώς ήρθε στους λουτρακιωτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog