Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κλήρωση Κυπέλλου: Ο Α.Ο Λουτρακίου αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Κόρινθος

- Advertisement -
  • Η χθεσινή κλήρωση 02/01/2024 για την ημιτελική φάση (Δ΄ ΦΑΣΗ) του Κυπέλλου Κορινθίας, έβγαλε ένα μαγάλο ντέρμπι, με την ομάδα του Α.Ο Λουτρακίου να αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Κόρινθος, σε δίπλα παιχνίδια.

Ο πρώτος δυνατός αγώνας θα γίνει στο Θώδειο Στάδιο Λουτρακίου, και ο επαναληπτικός στο ΔΑΚ Κορίνθου.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευτυχώς που δεν παίζουμε με την Λαμία, γιατί δαγκώνει άγρια. Βέβαια, τα βρίσκει και τα κάνει η Λαμία, παίζοντας με ομαδούλες της καρπαζιάς και της μιας κλοτσιάς!

  2. ΑντρέαςΛεκκαςΟυαλια🏆🏆Καλή χρονιά και να πετύχει εί και στο κύπελλο ο ΑΟΛ. Καλή χρονιά και στον φίλο που μας λέει για την Λαμία. Τον καταλαβαίνω! Τόσα χρόνια από τις καρπαζιές προς την ομάδα του, έχει τα ψυχολογικά προβλήματα και τα κόμπλεξ του. Δεν φταίει φυσικά αυτός ούτε οι άλλοι αντιολυμπιακοι που με την παραμικρη ευκαιρία βγάζουν το κόμπλεξ αυτό. Φυσικά φταίει και η ομάδα που δίνει το δικαίωμα αυτό. Δεν ξέρω αν εισε ο ίδιος που γράφει και για τον ολυμπιακό επιστήμονα και τον αστυνομικό. Είχα γράψει κάτι πράγματα σχετικά με τον αστυνομικό αλλά δεν τα είδα στο μπλοκ. Ελπίζω να περάσει το σχόλιο γιατί τα γράφω τζάμπα.

  3. Στην ομάδα αξίζουν τα καλύτερα, δεν φοβήθηκε τη Λαμία σε κανένα σημείο του αγώνα, την κοίταξε στα μάτια σαν ίσος προς ίσον και έπεσε ηρωϊκά, διότι είχε τον Πασχαλάκη σε μεγάλη μέρα που έσωσε 3 φάσεις!

  4. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆και το παοκακι κοίταξε στα μάτια τον Άρη αλλά δεν γλίτωσε το δάγκωμα 😂😂Μου διαφεύγει το όνομα του τέρμα του ΠΑΟΚ αλλά ήταν από ότι άκουσα σε καλή μέρα 😂😂Αντε γεια ηρωικέ

  5. Quiz: Ποιό το κοινό των δύο δικεφάλων αφού ο ένας είναι από τη Βόρεια και ο άλλος από τη Νότια Ελλάδα; Απάντηση: Παραθερίζουν στο ίδιο εξοχικό!!!!

  6. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆πριν λίγο διάβασα ένα ευχαριστο νέο για ένα νεαρό λουτρακιωτη που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας !Ο λόγος για τον 19 χρόνο Παναγιώτη Μπινζινης της φίλης μου της Ποπης Παντελαιου Μπιτζινη και του πατέρα του Δημήτρη του Παναθα 😜Τερματοφύλακας είναι μια θέση πολύ δύσκολη και κυρίως υπομονη και να αρπάξει την ευκαιρία !Να του ευχηθώ καλή επιτυχια και χαίρομαι να βλέπω παιδιά φίλων και γνωστών μου να επιτυχαινουν στα σπορ που έχω αδυναμία !!Τα σπορ έχουν και καλά λεφτά να μην το ξεχναμε !!Καλη επιτυχία μικρέ Αντε και στον Ολυμπιακό τώρα που εισε εκεί κοντά στον Πειραιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog