Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γιώργος Γκιώνης: Όρισε Αντιδημάρχους και Πρόεδρο Δημ. Συμβουλίου. Τα ονόματα

- Advertisement -
  • Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διαδικασία της σύνθεσης του Προεδρείου και των βασικών του μελών, στην 1η συνεδρίαση του δημοtικού συμβουλίου του 2024 με τη νέα σύνθεση.

Οπως είχε αποκαλύψει το Loutrakiblog.gr στις 29 Noεμβρίου 2023, (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ο επανεκλεγείς δήμαρχος Λουτρακίου-Ο-Αγ.Θ κ. Γιώργος Γκιώνης, εκμεταλλευόμενος τον Καλλικράτη έχει το δικαίωμα να συστήσει και νέες αντιδημαρχίες, μοιράζοντας αρμοδιότητες για την καλύτερη λειτουργία του δήμου.

 

  • Προεδρείο ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόεδρος ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΟΡΔΑΛΗ

Αντιπρόεδρος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥ (από την παράταξη Πρωτοπαππά ως ο Νόμος ορίζει)

Γραμματέας ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ (από  την παράταξη Ζερβού ως ο Νόμος ορίζει)

 

  • Νέες αντιδημαρχίες

 

Συστήνεται νέα αντιδημαρχία ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ενώ ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ πλέον θα ανήκει στη νεοσύστατη αντιδημαρχία της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ. Συστήνεται επίσης νέα αντιδημαρχία ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ενώ παραμένει η προσφάτως συσταθείσα αντιδημαρχία ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

 

  • Η θητεία των αντιδημάρχων θα είναι ένα έτος, του Προέδρου της ΔΕΥΑΛ 5 έτη, του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου 5 έτη

 

Επομένως, η λίστα με τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων Δήμου Λουτρακίου-Π.ΑγΘ μέχρι τον Ιούνιο του 2026 δια μορφώνεται ως εξής:

 

Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΡΡΑΣ

Αντιδημαρχία Οικονομικών, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & Οικονομικής Ανάπτυξης, διοικητικών υπηρεσιών ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

Αντιδημαρχία Καθαριότητας, διαχείρισης απορριμμάτων και περιβάλλοντος ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ

Αντιδημαρχία  Πολιτισμού,Παιδείας και Εκδηλώσεων ΘΕΩΝΗ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΟΥ

Αντιδημαρχία δημοτικής περιφέρειας Αγίων Θεοδώρων ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΡΑΤΗΣ

Αντιδημαρχία  Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Νέων Τεχνολογιών ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥ

Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ

Αντιδημαρχία Αθλητισμού & Κοινωνικής Προστασίας και Μέριμνας Παιδικών-Βρεφονηπιακών σταθμών ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 

Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λουτρακίου-Αγ. Θεοδώρων  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ Αντιπρόεδρος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΥ

 

  • ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (συγχωνευμένη μετά την κατάργηση της Οικονομικής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής)

 

Πρόεδρος ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

 

 

Μέλη (όπως ψηφίστηκαν με τη σειρά),ΡΑΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΡΡΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΥΜΗΣ, ΘΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ, ενώ από την αντιπολίτευση ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΕΞΙΑΣ (παράταξη Πρωτοπαππά), ΚΩΣΤΑΣ ΖΕΡΒΟΣ .

Αναπληρωματικά μέλη: ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΕΖΕΡΛΗΣ, ενώ από την αντιπολίτευση ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ, ΚΩΣΤΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Πρόεδρος ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΠΑ

Πρόεδρος ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ

Πρόεδρος ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΩΝ ΛΑΜΠΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πρόεδρος ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΙΣΘΜΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΙΟΚΑΣ

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ παραμένει ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ

 

Aπό την πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έλειπαν οι σύμβουλοι της παράταξης Πρωτοπαππά, Γιώργος Νικολάου λόγω ασθένειας και Κων/νος Παντελέου λόγω πένθους.

X@ra

 

 

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παρευρέθη σε δημοτικό συμβούλιο και η κ. Πρωτοπαππά; Οποία ευχάριστος έκπληξις…! Χρόνια πολλά κ. Πρωτοπαππά, καλή χρονιά με χαρά, ευτυχία και εποικοδομητική αντιπολίτευση. Ευχόμεθα να αξιοποιήσετε την μακράν, πολυετή εμπειρία σας στον συγκεκριμένο χώρο για το καλό του δήμου μας. Επαξίως δύναται να σας αποδοθεί ο τίτλος της εθνικής μας δημοτικής αντιπολιτεύτριας και είθε να συνεχίσετε στο πόστο σας δια βίου, διότι ουδείς εμπειρότερος και καταλληλότερος υμών.

  2. Η Μαρία θα έπρεπε να παραιτηθεί και να αφήσει τα νέα μέλη που ψηφίστηκαν να δουλέψουν καιόχι να μην βάλει έστω και έναν καινούργιο

  3. Μαρία κουράσες, άστα τα νέα μέλη να δουλέψουν εσύ μόνο για εφέ είσαι άσε το νέο αίμα που εκλέχτηκε να ξυπνήσει λίγο τους παλιούς.

  4. O Γκιώνης είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στο πολιτικό στίβο του Λουτρακίου κάθε τετραετία. Είναι σαν να παίζει στο γήπεδο μόνος του, όπως κι εμείς όταν περνάμε τα Τέμπη και μπαίνουμε στο εξοχικό. Αρχηγού Λουτσέσκου παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω. Ομοιότητες πολιτικού και αθλητικού στίβου είναι αυτές.

  5. Αντρέας Λεκκαςουαλλια🏆🏆Φιλαράκι να σου πω μην σχολιάζεις και χαλάς όλα τα άρθρα για να μας πεις για τα εξοχικά και το Λουτσεσκο και ο λόγος ότι δεν μπορώ να σου απαντήσω λόγο ότι κόβουν από το μπλοκ τα σχόλια μου. Κάνεις την πλακί τσα σου και εγώ απαντάω κάνοντας και εγώ πλακί τσα και απαντάω θέλω να πιστεύω σε καθαρά αθλητικά σχόλια. Τώρα αν γράφω τίποτα αμπαλος τίποτα φάπες και καρπαζιές όταν εσύ λες καρπαζοεισορακτωρα και δεν περνάνε τα δικά μου τι να πω. Για αυτό λέω για να μην φέρνουμε την Χαρά σε δύσκολη θέση ας το περιορισεις λίγο. Αντε γειά μας

  6. Συγγνώμη Χαρά, παρεξήγηση. Μην σε φέρνω σε δύσκολη θέση. Ούτε να θίξω, ούτε να προσβάλλω θέλω τον φίλο μας από δω, ούτε και να του κάνω καμιά πλακί τσα. Περιγράφω τα γεγονότα απλά, όπως έχουν. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Αλήθειες λέω μόνο, καμία υπερβολή και τίποτα εκτός πραγματικότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog