Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Πρόσκληση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Επιμελητήριο Κορινθίας

- Advertisement -
  • Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κορινθίας έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 14 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 μμ στο Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος).

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρέαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Όταν βλέπω πίτα θυμάμαι τον μεγάλο τον Αλέξανδρο Πνευματικο το πρώτο μαχαίρι 😃Είναι η εποχή της πίτας τώρα και θα έχει κόψιμο κάργα! Ευχές για την καινούργια χρονιά έχω δώσει κατά καιρούς και σε σχόλια που πέρασαν. Θα δώσω όμως ακόμα μια ευχή η αν θέλετε παράκληση προς τους σχολιαστές που μου κάνουν “κολπάκια” και μου κάνουν πλακί τσα ειρωνεία ακόμα και προσβολή. Όπως λέει ο σοφός λαός “Η προσβολή δεν εξευτελιζει τον παραλήπτη, αλλά περιγράφει τον αποστολέα”!! Εσείς οι μορφωμένοι θα το καταλάβετε οι άλλοι σαν και εμένα τον πτωχό στη μόρφωση θα το πω αλλιώς. Οποίος κοροϊδεύει τον άλλο κοροϊδεύει τον εαυτό του στο περίπου. Ελπίζω σε δημοσίευμα και να το τηρήσουν μερικοί και μερικές ώστε να μην φορτώνει ο Ανδρέας και σας γράφει και μας κόβει και η φίλη μας ηΧαρα τα σχόλια. Ηρεμία και θα την βγάλουμε την χρονιά

  2. Θερμές, υπέρτατες και εγκάρδιες ευχές για καλή χρονιά προς όλους και δη προς τον αγαπητό, εξέχοντα, διαπρεπή όσο και ερίτιμο φίλο Αντρέα, ευελπιστώνας εις στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας του κατά το νέο έτος. Μακάρι, φίλτατε να καταφέρεις το καλοκαίρι να έρθεις προς τα μέρη μας να σε φιλοξενίσω ένα τριήμερο, απολαμβάνοντας από κοινού τον λαμπερό ήλιο, την καθαρή και καταγάλανη θάλασσα καθώς και τοπικές, και όχι μόνο, σπεσιαλιτέ υψηλής όσο και εκλεκτής γαστριμαγίας. Αναμένω ενθουσιωδώς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog