Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Στην πρώτη ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας ο Παναγιώτης Μπιτζίνης!

- Advertisement -

Ένα δικό μας Λουτρακιώτικο παιδί έκανε το μεγάλο άλμα πέρσι, δούλεψε σκληρά και ήρθε τώρα η μεγάλη ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο του.

Ο Παναγιώτης Μπιτζίνης στα 19 του χρόνια,είναι από σήμερα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ιστορική ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας που αγωνίζεται φέτος στην Super League 2,την παλιά Β’εθνική!

Η  ομάδα της Κοκκινιάς διέκρινε το ταλέντο του και αντάμειψε την εργατικότητα του ανεβάζοντάς τον στην πρώτη ομάδα από την Κ19 που έπαιζε μέχρι πρότινος.

Ο Παναγιώτης Μπιτζίνης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία στην ομάδα του ΑΟΛ-μια ομάδα που αγωνιζόταν μέχρι πέρσι με επιτυχία-και φέτος το καλοκαίρι έκανε το μεγάλο άλμα πηγαίνοντας στην Κ19 του Ιωνικού Νίκαιας.

Οι τρεις μήνες που αγωνίστηκε στην Κ19 ήταν αρκετοί στους ιθύνοντες της ομάδος για να αντιληφθούν ότι ο νεαρός τερματοφύλακας έχει λαμπρό μέλλον και σήμερα τον ανέβασαν στην πρώτη 0μάδα υπογράφοντας μαζί του επαγγελματικό συμβόλαιο!

Η ΠΑΕ Ιωνικός έσπευσε με ανακοίνωση στο επίσημο site της ομάδος να γνωστοποιήσει το γεγονός όπως θα δείτε εδώ.

Ο  Παναγιώτης Μπιτζίνης έχει όλο το μέλλον μπροστά του για μια λαμπρή καριέρα και όλα δείχνουν ότι θα την πετύχει.

Το Λουτράκι και όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Κορινθίας αναμένουν και άλλα καλά νέα για τον νεαρό τερματοφύλακα και ευχή όλων μας είναι να πάει ακόμα πιο ψηλά!

Ένα μικρό βίντεο με Παναγιώτη Μπιτζίνη:

 

 

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντρέας ΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆είχα γράψει και εδώ κάτι για τον μικρό αλλά μάλλον δεν στάλθηκε καλά 🙄Δε πειράζει. Να ευχηθώ στον μικρό να παίξει και στο εξωτερικό όπως πολλοί άλλοι τερματοφυλακες ελληνόπουλα. Για ένα ακόμα ελληνόπουλο θα σας γράψω σήμερα που αγωνίζεται σε ομάδα του εξωτερικού. Ο λόγος για τον Χρήστο Μανδα!! Ο νεαρός γκολκίπερ προχτές την Τετάρτη αγωνίστηκε στο μεγάλο ντέρμπι Ρομα – Λατσιο. Ήταν καλός και η ομάδα του κέρδισε και αυτός αγωνίστηκε. Ο μικρός 22 ετών κιπερ ξεκίνησε από της ακαδημίες του Ατρομητου πήγε στον Οφη και τον είδαν και τον πήραν στην Ιταλία. Ο Μανδας είναι ο ανσπληρωμστικος τερματοφυλακας της Λατσιο και περιμένε την ευκαιρία να αγωνιστεί και να δείξει τα προσόντα του. Το ίδιο πρέπει να κάνει και ο μικρός Τάκης στην νέα του ομάδα. Να περιμένει την ευκαιρία που θα του δωθει. Το ξαναλέω η θέση του γκολκίπερ είναι δύσκολη και χρειάζεται υπομονή. Ελπίζω σε δημοσίευση αν το στείλω και καλά 🙄🙄Ελπίζω να το βρουν ενδιαφέρον το σχόλιο οι γνωστοί άγνωστοι που λένε τα γνωστά. Ο Ανδρέας κυρίως ενημερώνει για θέματα και ειδήσεις που ίσως να ενδιαφέρουν εδώ στο μπλοκ όπως κάνω πάντα όταν δεν έχω να απαντάω σε προκλήσεις Αντε καλό Σαββατοκύριακο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog