Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Δήμος Λουτρακίου στέλνει εξώδικα σε σελίδες για συκοφαντικά σχόλια

- Advertisement -
  • Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου προς ανάληψη όλων των απαιτούμενων εκ του νόμου ενεργειών κατόπιν αναρτήσεων – δημοσιευμάτων τρίτων σε βάρος του Δήμου.

 

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, (27-12-2023) μετά από εισήγηση του Προέδρου-Δημάρχου κ. Γεωργίου Γκιώνη,

ορίσθηκε δικηγόρος για να κοινοποιήσει εξώδικα  σε διαδικτυακές σελίδες, στις οποίες αναφέρονται υβριστικά και συκοφαντικά σχόλια από τρίτους, για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του ιδίου αλλά και του αντιδημάρχου Σωτήρη Πέρρα.

 

Δείτε αναλυτικά την απόφαση

 

εξωδικα

 

 

 

 

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντρέας ΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆😀😀😀😀Φίλε μου Δήμαρχε βάλε τον Αλέξη Κούγια δικηγόρο να καθησουν όλοι σούζα 👍👍Σωστή η κίνηση και χρειάζεται να σφίξουν οι (δεν το λεω)!! Δεν πιάνουμε ένα κομπιούτερ ένα λαπτοπ μια σελίδα και όποιον πάρει ο χάρος. Θα έχεις και τις συνέπειες όταν εισε επώνυμος. Μην φοβάστε εσείς οι ανώνυμοι εδώ μέσα. 😃😃Εσείς μπορείτε να λέτε καινά γράφετε ελεύθερα για όλους. Ρε θα βάλω τον Κούγια να ψάξει να σας βρει εσείς που μου χώνεστε😃😃και άμα σας μάθω κάποτε θα σας κάνω τα ίδια που μου κάνετε με την καλή έννοια. Μέχρι και τι μάρκα τσιγάρο καπνίζετε θα ξέρω να σας πω δεν τον ξέρετε καλά τον Αντρικό. Μην φοβάστε μυνησεις και εξώδικα δεν κάνω 😜😜Αντε γειά πάω να δω το ντέρμπι σε λίγο

  2. Τον χρειάζονται τον δικηγόρο γιατί τώρα εμείς οι πυροπληκτοι θα τους αρχίσουμε τις αγωγές ….
    Ούτε 1 € δεν έδωσαν .
    Αυθαίρετα απέρριψαν την αίτηση των 6000€ για τις οικοσκευές.
    000000000000000000000000000

  3. Όλη αυτή η ιστορία γίνεται για τον Πέρρα;
    Προσωπικά δεν τον ξέρω και δεν τον σταύρωσα αλλά πήρε ένα σκασμό σταυρούς που σημαίνει ότι κάτι καλό έχει κάνει.
    Το μόνο που θα ήθελα να τον ρωτήσω είναι αν πληρώνεται σαν αντιδήμαρχος και ταυτόχρονα και από το καζίνο, γιατί ότι είναι νόμιμο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog