Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πρόσκληση του Δήμου Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ στους φορείς για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις

- Advertisement -
  • Η Ανττιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, κα Θεώνη Μαυροματίδου, προσκαλεί σε συνάντηση φορείς και συλλόγους με σκοπό το συντονισμό των εκδηλώσεων του καρναβαλιού 2024.

 

Αναλυτικά η επιστολή

 

Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι,

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού και της οργάνωσης των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κατά την περίοδο των Αποκριών για το έτος 2024, επιθυμούμε να σας προσκαλέσουμε να παρευρεθείτε στις δύο (2) συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί:

 

Την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου και ώρα 7:00 μ.μ. στην Αίθουσα Τοπικού Συμβουλίου, άνωθεν Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Αγίων Θεοδώρων &

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 6:00 μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Λουτρακίου.

 

Σκοπός των συναντήσεων είναι να διεξαχθεί μία συζήτηση σχετικά με τον συντονισμό των εκδηλώσεων, καθώς και να ακούσουμε τις απόψεις και τις προτάσεις σας.

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή των Προέδρων ή εκπρόσωπων των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων, Συλλόγων, Φορέων με πολιτιστική, αθλητική, κοινωνική, εκπαιδευτική και τουριστική δράση, καθώς και των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου μας στη σημαντική αυτή συνάντηση.

 

Εκφράζοντας τις εγκάρδιες ευχές μας για ένα αισιόδοξο και δημιουργικό 2024!

 

Με τιμή,

Μαυροματίδου Θεώνη

Αντιδήμαρχος

Πολιτισμού – Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Νεολαίας

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Παιδιά σίγουρα στις εορταστικές εκδηλώσεις θα σας πρότεινω εγώ κάποιον να έχετε προς διασκέδαση !!Ουτε Τονι Σφηνος ουτε Σεφερλής ουτε τραγουδιστες θα κάνουν τον κέφι που θα κάνει ο μοναδικός σόουμαν ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ 😂😂Για όσους δεν γνωρίζουν από την Κυριακή ο Κουγιας κάνει σόου στο Καρναβαλικό ελληνικό ποδόσφαιρο με τους μασκαράδες του !Σημερα έκανε και μια συνέντευξη τύπου παγκόσμιου εμβέλειας γιατί ήταν live σε Αμερική και Αυστραλία !!Οπως καταλαβαινετε είπε πολλά και διαφορά αλλά δεν σας λέω μην φάω και ‘γώ καμία μυνηση που πέφτουν βροχή !!Να ένα καλό αρθράκι αγαπητό loutrakiblog η συνέντευξη του Αλέξη να διασκεδάσουν και οι σχολιαστές σας και αναγνώστες σας Αντε γεια μας πάω να φάω τα Fish and chips μου 😜

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog