Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Νέα διάκριση για την κολυμβήτρια, του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ, Ειρήνη Ζερβού

- Advertisement -
  • Η κολυμβήτρια, του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, Ειρήνη Ζερβού κατηγορίας Κ-13 (2011) εντάχθηκε, πανελλαδικά, στις 20 επίλεκτες κολυμβήτριες Α’ κατηγορίας με γνώμονα την εκπλήρωση τουλάχιστον μιας προϋπόθεσης από 01 Οκτωβρίου 2023, ως κάτωθι:

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) ανακοίνωσε στις 09 Ιανουαρίου 2024 με το υπ΄αριθμ. Πρωτ. 142/Ε έγγραφο, τη λίστα των κολυμβητριών και κολυμβητών που εντάσσονται στο Πρόγραμμα των Επίλεκτων αθλητριών και αθλητών για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος της Κ.Ο.Ε., είναι αφενός μεν η παρακολούθηση, καταγραφή και αξιολόγηση της εξέλιξης των κολυμβητριών και κολυμβητών των πρώιμων αναπτυξιακών ηλικιών, αφετέρου δε, η ενίσχυση των κινήτρων και η πολύπλευρη ανάπτυξη των κολυμβητικών ικανοτήτων των αθλητών-τριων σε όλα τα στυλ.

Η κολυμβήτρια, του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, Ειρήνη Ζερβού κατηγορίας Κ-13 (2011) εντάχθηκε, πανελλαδικά, στις 20 επίλεκτες κολυμβήτριες Α’ κατηγορίας με γνώμονα την εκπλήρωση τουλάχιστον μιας προϋπόθεσης από 01 Οκτωβρίου 2023, ως κάτωθι:

– 3η ή καλύτερη επίδοση, ανά κατηγορία, σε οποιοδήποτε αγώνισμα,
– 3η ή καλύτερη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β΄ 2023,
– Α΄ όριο, ανά κατηγορία, σε τρία (3) ή περισσότερα αγωνίσματα,
– Α’ όριο, ανά κατηγορία, σε δύο (2) ή περισσότερα αγωνίσματα διαφορετικών στυλ και απόστασης 200μ. ή μεγαλύτερης για τουλάχιστον ένα από αυτά.

Τα θερμά συγχαρητήρια του προέδρου του συλλόγου Α.Ο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ κ. Δημήτριου Σακελλάρη καθώς και του ΔΣ, στην αθλήτριά μας και στους γονείς της με τις ευχές όλων μας να έχει στο μέλλον επιπλέον μεγαλύτερες διακρίσεις.

Καλή δύναμη στον προπονητή μας, κ. Ιωάννη Χατζάρα, που οδηγεί την κούρσα των διακρίσεων και των επιτυχιών με επιμονή και υπομονή.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog