Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

O A.O.Λουτράκι έκοψε την πίτα του – Τα τελευταία νέα της ομάδας (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
  • Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΟΛ πραγματοποιήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του Sportcamp Loutraki, με τη Διοίκηση και τους παίκτες να γιορτάζουν τον ερχομό της νέας χρονιάς με πολλές ευχές!

Ο Λευτέρης Στασινόπουλος ήταν ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί!

 

 

 

Η ομάδα του ΑΟΛ μεγαλώνει και υποδέχεται το νέο της μέλος, Θανάση Κυριαλάνη.
Ο αμυντικός Θανάσης έχει διαγράψει σπουδαία πορεία μέχρι σήμερα στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Το 2017 βρισκόταν στην ομάδα του Β’ Πανθρακικού, ενώ τα δύο επόμενα χρόνια αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, στον Εργοτέλη και στην ομάδα Νίκη Βόλου. Το 2020 βρέθηκε στην Κύπρο, στην ομάδα του Ερμή Αρραδίπου, η οποία αγωνιζόταν στην Β’ εθνική κατηγορία της χώρας. Έχει επίσης αγωνιστεί στον Ηρακλή Λάρισας, στον ΠΑΣ Κόρινθος και στον Απόλλωνα Παραλυμνίου.
Όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του, έχει πετύχει σημαντικές κατακτήσεις με τις ομάδες στις οποίες βρέθηκε. Με την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας ανέβηκαν στην Γ’ εθνική κατηγορία. Έχει δεχτεί κλήσεις για τις κατηγορίες Κ15 & Κ17 της Εθνικής ομάδας Ελλάδος και με τους συναθλητές του στον ΠΑΟΚ κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην κατηγορία Κ20.
Αφοσιώνεται σε αυτό που κάνει με δυναμισμό και πάθος. Θέτει συνεχώς υψηλούς στόχους με κίνητρό του τις διακρίσεις. Αυτό είναι που θέλει και συνολικά για την ομάδα φέτος, την κατάκτηση του πρωταθλήματος!
Μιλώντας για τον ΑΟΛ, πιστεύει πως πρόκειται για ένα σοβαρό σωματείο, έχοντας αξιόλογα άτομα που το διοικούν , που εμπνέουν εμπιστοσύνη και σεβασμό.
Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στο δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντρέας ΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Τις ευχές μου για τον ΑΟΛ και να πραγματοποιησουν όλους τους στόχους που έχουν βάλει ο Πρόεδρος ο Θωμάς ο αντιπρόεδρος ο Γιώργος και τα υπόλοιπα παιδιά στην διοίκηση και το τεχνικό τμήμα. Ο ΑΟΛ μια ομάδα υγιή και κυρίως στηριζόμενη σε δικά της παιδιά από τις ακαδημίες, θα έχει πάντα επιτυχίες. Όπως βλέπουμε από τις ακαδημίες του ΑΟΛ εκτός την συμμετοχή στην ομάδα κάνουν και επιτυχίες σαν το μικρό Τάκη Μπιτζινη!! Ο Θωμάς ο Γιώργος ο Χρήστος ξέρουν πόσο συμαντικο είναι οι ακαδημίες γιατί είχαν και αυτοί περάσει από τα Αστέρια Λουτρακίου και έχουν καταφέρει να κάνει το ίδιο και στον ΑΟΛ. Τα έχω ξαναγράψει πολλές φορές και για τονΑΟΛ και την διοίκηση του. Καλή χρονιά σε όλους στην ομάδα

  2. O ΑΟΛ οφειλει πολλά στον φίλο μου τον Θωμά και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Επιτυχημένος άνθρωπος και επαγγελματίας, μπόρεσε να πάρει την ομάδα και να την κατευθύνει με σωστούς και σταθερούς χειρισμούς. Ο ΑΟΛ βρόσκεται σε καλά χέρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog