Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Α.Ο. Περαχώρας έκοψε την πίτα του (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
  • Την πρωτοχρονιάτικη του πίτα έκοψε ο Α.Ο.Περαχώρας, χθες Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024 σε ταβέρνα της Περαχώρας.

 

Η ομάδα του χωριού φέτος διανύει μια επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κορινθίας οδηγώντας την κούρσα μαζί με τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών!  Αυτό οφείλεται στη νέα διοίκηση του ΑΟΠ που είναι νέοι άνθρωποι, με μεράκι και αγάπη όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για το χωριό τους.

 

Στη διοίκηση οφείλεται το πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να ανέβουν κατηγορία, όπως άλλωστε αξίζει στον ΑΟΠ.

 

Το παρών στην όμορφη παρέα τους έδωσε ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοώρων κ. Γιώργος Γκιώνης και η Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας κ. Χρυσούλα Παππά-Κόντη και ο τοπικός σύμβουλος-αρωγός της ομάδας επί σειρά ετών κ. Βαγγέλης Βλάσσης

 

Ευχή όλων είναι να αποπερατωθούν σύντομα οι εργασίες στο γήπεδο της Περαχώρας, οι οποίες πλέον προχωρούν γοργά αφού τελείωσαν οι δικαστικές διαμάχες με τους εργολάβους που αξίωναν να αναλάβουν το έργο. Αποτελέσματα  ηταν η πολυετής αργοπορία, με το γήπεδο να μένει σε υποσχέσεις , ο ΑΟΠ χωρίς «σπίτι» και τα παράπονα των Περαχωριτών  δικαιολογημένα.

 

  • Υπενθυμίζεται ότι ο ΑΟΠ σε 10 αγώνες έχει 24 βαθμούς και το επόμενο παιχνίδι είναι αύριο Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024, στις 11 το πρωί ενάντια στην Προοδευτική Περιγιαλίου. Γηπεδούχος ο ΑΟΠ που φιλοξενείται στο γήπεδο Ισθμίων «Γιάννης Στέφας»

Χ@ρα

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αντρέας ΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆και μετά την πίτα ο ΑΟΠ έριξε 7 γκολ στο κακόμοιρο το Περιγιαλι!! Ε δεν θα κόψανε πίτα ακόμα εκεί στο Περιγιαλι και δεν θα είχε δύναμη ή ομάδα 😀Πάντως από ότι μου είπαν είναι νεανική ομάδα του Περιγιαλιου!! Αντε γειά μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog