Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Άγιοι Θεόδωροι: Ο Στρατηλάτης έκοψε την πίτα του (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
  • Μια όμορφη γιορτή, μια όμορφη βραδιά ήταν η χθεσινή για τον Στρατηλάτη των Αγίων Θεοδώρων, στην καθιερωμένη ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας!

 

  • Η Πρόεδρος του Σωματείου κ. Θεώνη Μαυροματίδου, τα μέλη του ΔΣ και οι βολεϊμπολίστριες ευχαρίστησαν τους φίλους που κατέκλυσαν την αίθουσα της κοσμικής ταβέρνας «ο Τάσος».

 

Το παρών έδωσε ο Υφυπουργος Πολιτισμού κ. Χρίστος Δήμας ο οποίος εξήρε το έργο του Συλλόγου και ευχήθηκε καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες!

 

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης ο οποίος τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό του, ότι σαν παλιός βολεϊμπολίστας έχει ιδιαίτερη αγάπη στο συγκεκριμένο άθλημα, ενώ τόνισε πως ο ίδιος και η δημοτική αρχή στέκονται πάντα αρωγοί και χρηματοδότες, στο μέτρο του δυνατού, στα αθλητικά σωματεία, προτρέποντας γονείς και παιδιά να αγαπούν και να ασχολούνται με τον αθλητισμό.

 

Η Πρόεδρος κ. Θεώνη Μαυροματίδου, ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην χθεσινή εκδήλωση «παρά την έξαρση των ιώσεων» όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη και τους φίλους της ομάδας, τους χορηγούς, τον κόσμο που ακολουθεί και στηρίζει την ομάδα, αλλά και τον ταμία κ. Θανάση Οικονόμου, που καταβάλλει υπερπροσπάθεια, όπως είπε. Ευχήθηκε υγεία και περισσότερες επιτυχίες!

 

Η γνωστή προπονήτρια και παλαιά βολεϊμπολίστρια (από τις καλύτερες πασαδόρους) κ. Γιώτα Δέδε, λιτή στις δηλώσεις της, ευχαρίστησε το ΔΣ για την στήριξη αλλά τόνισε πως μιλάει μέσα στο γήπεδο καλύτερα!

 

Το παρών επίσης έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Σπύρος Ράτης, Θοδωρής Πέτρου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Παναγιώτης Πέτρου και Σωτήρης Κουφογιάννης, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Λουτρακίου – Περαχώρας κ.Χρυσούλα Παππά, οι τοπικοί σύμβουλοι Αγίων Θεοδώρων κ.’Αγγελος Μποζίκης και Χρήστος Βλαχοδήμος, ενώ από τον «ακριτικό» μας Σχίνο, το παρών έδωσε η κ. Ιωάννα Ιωάννου.

Στο τραγούδι ο δικός μας Βαγγέλης Μπάνος με την ωραία ορχήστρα του!

 

Το Loutrakiblog ήταν εκεί, δείτε φωτογραφίες!

Χ@ρα

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog