Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πρώτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής στο Λουτράκι

- Advertisement -
  • Την πρώτη της συνεδρίαση θα πραγματοποιήσουν ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής στο Λουτράκι.
  • Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Κατάστημα Λουτρακίου, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 στις 14.00 μμ.

 

12 θέματα θα απασχολήσουν την Επιτροπή, ενώ το πρώτο όπως φέρεται στην πρόσκληση είναι η εκλογή αντιπροέδρου. Υπενθυμίζεται η σύνθεση

 

Πρόεδρος ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

Μέλη (όπως ψηφίστηκαν με τη σειρά),ΡΑΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΡΡΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΥΜΗΣ, ΘΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ, ενώ από την αντιπολίτευση ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΕΞΙΑΣ (παράταξη Πρωτοπαππά), ΚΩΣΤΑΣ ΖΕΡΒΟΣ .

Αναπληρωματικά μέλη: ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΕΖΕΡΛΗΣ, ενώ από την αντιπολίτευση ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ, ΚΩΣΤΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

Σύμφωνα με το Νόμο η  επιτροπή στην πρώτη συνεδρίαση μετά από την εκλογή της εκλέγει μεταξύ των μελών της, με φανερή ψηφοφορία, τον αντιπρόεδρο, ο οποίος προέρχεται από τη μειοψηφία.

Δικαίωμα ψήφου στην περίπτωση αυτή έχει και ο πρόεδρος της επιτροπής. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν αποδεχθεί το αξίωμα του αντιπρόεδρου ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας ή αυτός παραιτηθεί και δεν αποδέχεται το αξίωμα του αντιπροέδρου άλλος δημοτικός σύμβουλος προερχόμενος από τη μειοψηφία, τότε εκλέγεται αντιπρόεδρος μέλος της δημοτικής επιτροπής που προέρχεται από την πλειοψηφία. Σε κάθε περίπτωση και μέχρι την πλήρωση της θέσης του αντιπροέδρου η δημοτική επιτροπή λειτουργεί νόμιμα

Διαβάστε περισσότερα Αλλαγές στη λειτουργία της Δημοτικής Επιτροπής φέρνει νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ

 

 Τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης

2.Αποδοχή της ένταξης της Πράξης με τίτλο: ΄΄Συγκρότηση και Λειτουργία Κέντρου Κοινότητας στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων΄΄ στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΄΄Πελοπόννησος 2021-2027΄΄.

3.Σύναψη ή μη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου μας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας για την Πράξη ΄΄Ανάπλαση Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου (Α΄ΦΑΣΗ )΄΄. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.

4.Έγκριση ή μη παράτασης περαίωσης του έργου: ΄΄Ανακατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στην Περαχώρα (44/2020 μελ.).

  1. Έγκριση ή μη του 1ου πρακτικού της Αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου για την εκτέλεση της Υπηρεσίας ΄΄Αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων στη Δ.Ε. Λουτρακίου – Περαχώρας (μελ. 35/2023)΄΄.

6.Έγκριση ή μη του 2ου πρακτικού της Αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου για την εκτέλεση της προμήθειας οικοδομικών υλικών και υλικών συντήρησης Λουτράκι 15/01/2024 Αρ.Πρωτ 678 / 2024και επισκευής λοιπών εγκαταστάσεων Δ.Ε. Λουτρακίου – Περαχώρας (μελ. 27/2023).

7.Διορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου επί αγωγής Πέρρα Σωτήριου κατά Δήμου .

8.Διορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου επί προσφυγής Μαρίας Παν. Λάμπρου κατά Δήμου.

9.Διορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου επί αίτησης ασφαλιστικών μέτρων Σπυριδούλας Σοφούλη κατά Δήμου.

10.Διορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου επί αίτησης της Ανωνύμου Εταιρείας Διώρυγος Κορίνθου ΄΄Α.Ε.ΔΙ.Κ.΄΄ κατά Δήμου.

11.Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων, από κοινού με την ΚΕΔΕ, κατά των υπ΄αρίθ. 108159 & 108153/15-12-2023 Αποφάσεων Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, περί επιχορήγησης του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης .

12.Έγκριση Αποφάσεων Δημάρχου για κίνηση εκτός έδρας οχημάτων του Δήμου, λόγω κατεπείγοντος .

 

Χ@ρα

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Θα σας «μαλωσω «αγαπητή μας Χαρά !Σημερα έχει τα γενέθλια του ο Δήμαρχος μας ο Γιώργος Γκιωνης πως σας ξέφυγε 😜😜Νατου ευχηθώ και εδώ στο μπλογκ να είναι Πολυχρονος και υγιης να χαίρετε την οικογένεια του και να προσπαθεί και να προσφέρει τα καλύτερα στον τόπο μας κυρίως για τις νέες γενιές !Εμει οι ποιο παλιοί μεγαλύτεροι αν θέλετε οταν με το καλό κάποτε γυρίσουμε στο αγαπημένο μας Λουτρακι από το ξωτερικο να χαιρόμαστε μια όμορφη και λειτουργική πόλη και κυρίως τα παιδιά και τα εγγόνια μας να συνεχίζουν να έρχονται έστω και για διακοπές !Για αυτο Λοιπον ο Δήμαρχος και καλή ώρα ο αντιδήμαρχος Σακελάριου και οι υπόλοιποι κυρίως της αντιπολίτευσης να κοιτάζουν το καλό του τόπου και όχι τα προσωπικα τους Από αυτά έχουμε χορτάσει και «καταστραφεί «δεκαετιες τώρα !!Αντε γεια μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog