Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

‘Εκοψαν την πίτα τους στο Δημοτικό Κατάστημα Ισθμίας (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
  • Ο Πρόεδρος κ. Αθανάσιος Γκιόκας και τα μέλη του Τοπικού συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Ισθμίας, έκοψαν την πίτα τους, χθες Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, στο δημοτικό κατάστημα του χωριού.

 

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ. κ. Γιώργος Γκιώνης, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Τάσος Γκιολής, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας κ. Σωτήρης Μουρίκης, οι Αντιδήμαρχοι του δήμου κ.κ. Σάκης Παπαθανασίου, Σωτήρης Πέρρας, Σπύρος Ράτης, Θανάσης Μουζάκης, Θεώνη Μαυροματίδου,ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κώστας Δήμου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΔΙΚ. κ. Γιώργος Ζουγλής,  ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κορινθίας, κ. Δημήτρης Σουφρίλας, οι τοπικοί σύμβουλοι κ.κ. Μαρία Νικολάου, Δρούγκας Γιώργος, Μαγνήσαλης Δημήτρης, Γκουμας Γιώργος, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γκεζερλής, ο ΓΓ του Δήμου κ. Γιάννης Μαυροειδής, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων.

 

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Γκιόκας,  τους καλωσόρισε και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό του ότι με τη βοήθεια, τις ιδέες των συντοπιτών και στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων θα καταφέρουν να αναδείξουν και να επιύσουν σε συνεργασία με το δήμο όλα τα προβλήματα, μέσα σε πνεύμα σύμπνοιας και συνεργασίας. Ευχήθηκε υγεία, το 2024 να είναι μια ευλογημένη χρονιά, ειρηνική και δημιουργική.

Oι ευχές του Δημάρχου κ. Γιώργου Γκιώνη

Οι ευχές του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τάσου Γκιολή

 

Οι ευχές της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Παιδείας κ. Θεώνης Μαυροματίδου

Οι ευχές του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Θανάση Μουζάκη

 

Οι ευχές του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σωτήρη Πέρρα

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog